QUOTE(Temidė @ 2010 11 05, 14:11)
Byne, ačiū.
Pas mane gartraukis Elica Glide. Berods jau gartraukių temoje rašiau, kad man jo veikimas per garsus, o šiaip traukia gerai, atrodo irgi. Tik va, jei reikėtų iš naujo virtuvę daryti, tai dėčiau jau 90 cm, o ne 60 cm kaip dabar. Bet čia tik dėl estetinių sumetimų. Galingumas jų abiejų toks pats.
Plautuvę įsidėjom plieninę Frankę. Granitinės man atrodė visiškai negražiai prie natūralaus granito stalviršio, tokios kaip sakoma ''ne į temą''. Žiūrėjau, kad būtų gili ir pakankamos įstrižainės sakrdoms plauti (nors per visą laiką ploviau jas gal tik kartą, nes indaplovė tą puikiai atlieka). Maišytuvas jau kažkieno išgirtas Damixa. Metai laiko dar , bet kol kas jokių nusiskundimų.
Apšvietimas - įvairiausias. Virš darbastalio pakabinamose spintelėse LED juosta įmontuota šiltos baltos spalvos. Rinkausi itin daug šviesos skleidžiančią, kad viską gerai matyčiau

Virš salos 3 halogeniniai šviestuvai ir plius 6 halogenai ''stoge''.
Šviesos - per akis.
pagal grožį, man irgi geriau būtų 60cm. pločio gartraukis, bet nutariau imt 80cm.
Aš ir planuoju po spintelėm lempas, o ant lubų man siūlo tokį didelį uždarą bliūdą kabint, šviesos sakė gali būt 360w. Nežinau, dar mėtaus, kokį čia šviestuvą pasikabint.
O gal žinot, kur dar kokių šviestuvų parduotuvių? Paulmann nieko gero neradau, Dalios salone lyg nieko, Ardenoj irgi nieko neradau tinkamo

. Kas dar?