Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Temide, super virtuvėlė thumbup.gif . Tokia šviesi bigsmile.gif thumbup.gif

Aišku, čia ne gartraukių ar plautuvių tema blush2.gif , bet pasakykit, kokius gartraukius, plautuves jūs turite? blush2.gif
Aš išsirinkau Elica Eliper 80 cm. pločio, o tarp plautuvių dar mėtaus, ar Franke ar Blanco imt blush2.gif

Ir dar, reikia šviestuvų, ką jūs renkatės? Mane MB visai subalamutyjo dėl lempučių, juk kaitrinių, halogeninių nebebus unsure.gif . Vakar kaip tik domėjaus tom LED lemputėm, bet kaina pakolkas jų doh.gif Viena lemputė 50-65Lt. doh.gif

Čia mačiau apie baldų projektavimą kalbėjot, pamačiau, kad jie mokami.
O man nemokamai jau tris kartus darė ir atspausdina tą projektą cool.gif Vadinas, pasisekė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 05 lapkričio 2010 - 13:47
Laba diena, smile.gif

Virtuvės baldai jau kaip ir užsakyti, tačiau dėl plautuvės dar visai neaišku. doh.gif Gal kas galėtumėt patarti, kas geriau, kas praktiškiau, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis plautuvę? g.gif Metalinės, ar akmens masės? g.gif

Iš anksto dėkoju už patarimus thumbup.gif
Atsakyti
Byne, ačiū.
Pas mane gartraukis Elica Glide. Berods jau gartraukių temoje rašiau, kad man jo veikimas per garsus, o šiaip traukia gerai, atrodo irgi. Tik va, jei reikėtų iš naujo virtuvę daryti, tai dėčiau jau 90 cm, o ne 60 cm kaip dabar. Bet čia tik dėl estetinių sumetimų. Galingumas jų abiejų toks pats.
Plautuvę įsidėjom plieninę Frankę. Granitinės man atrodė visiškai negražiai prie natūralaus granito stalviršio, tokios kaip sakoma ''ne į temą''. Žiūrėjau, kad būtų gili ir pakankamos įstrižainės sakrdoms plauti (nors per visą laiką ploviau jas gal tik kartą, nes indaplovė tą puikiai atlieka). Maišytuvas jau kažkieno išgirtas Damixa. Metai laiko dar , bet kol kas jokių nusiskundimų.
Apšvietimas - įvairiausias. Virš darbastalio pakabinamose spintelėse LED juosta įmontuota šiltos baltos spalvos. Rinkausi itin daug šviesos skleidžiančią, kad viską gerai matyčiau biggrin.gif Virš salos 3 halogeniniai šviestuvai ir plius 6 halogenai ''stoge''.
Šviesos - per akis.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 05, 14:11)
Byne, ačiū.
Pas mane gartraukis Elica Glide. Berods jau gartraukių temoje rašiau, kad man jo veikimas per garsus, o šiaip traukia gerai, atrodo irgi. Tik va, jei reikėtų iš naujo virtuvę daryti, tai dėčiau jau 90 cm, o ne 60 cm kaip dabar. Bet čia tik dėl estetinių sumetimų. Galingumas jų abiejų toks pats.
Plautuvę įsidėjom plieninę Frankę. Granitinės man atrodė visiškai negražiai prie natūralaus granito stalviršio, tokios kaip sakoma ''ne į temą''. Žiūrėjau, kad būtų gili ir pakankamos įstrižainės sakrdoms plauti (nors per visą laiką ploviau jas gal tik kartą, nes indaplovė tą puikiai atlieka). Maišytuvas jau kažkieno išgirtas Damixa. Metai laiko dar , bet kol kas jokių nusiskundimų.
Apšvietimas - įvairiausias. Virš darbastalio pakabinamose spintelėse LED juosta įmontuota šiltos baltos spalvos. Rinkausi itin daug šviesos skleidžiančią, kad viską gerai matyčiau  biggrin.gif Virš salos 3 halogeniniai šviestuvai ir plius 6 halogenai ''stoge''.
Šviesos - per akis.

pagal grožį, man irgi geriau būtų 60cm. pločio gartraukis, bet nutariau imt 80cm. cool.gif
Aš ir planuoju po spintelėm lempas, o ant lubų man siūlo tokį didelį uždarą bliūdą kabint, šviesos sakė gali būt 360w. Nežinau, dar mėtaus, kokį čia šviestuvą pasikabint.
O gal žinot, kur dar kokių šviestuvų parduotuvių? Paulmann nieko gero neradau, Dalios salone lyg nieko, Ardenoj irgi nieko neradau tinkamo blush2.gif . Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(TitaLita @ 2010 11 05, 15:10)
Laba diena,  smile.gif

Virtuvės baldai jau kaip ir užsakyti, tačiau dėl plautuvės dar visai neaišku.  doh.gif  Gal kas galėtumėt patarti, kas geriau, kas praktiškiau, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis plautuvę?  g.gif  Metalinės, ar akmens masės?  g.gif

Iš anksto dėkoju už patarimus  thumbup.gif

Manau, kad geriausiai patarti gali tik pati sau. Tu geriausiai žinai savo poreikius.
Aš esu turėjusi ir granitinę, ir plieninę. Į dabartinę virtuvę dėjausi plieninę, nes man granitinė na tiesiog nesižiūrėjo ir tiek. Kaip ir minėjau pagrindinis kriterijus renkantis buvo, kad nebūtų apvali ir kad būtų pakankamai gili biggrin.gif

QUOTE(byne @ 2010 11 05, 15:34)
O gal žinot, kur dar kokių šviestuvų parduotuvių? Paulmann nieko gero neradau, Dalios salone lyg nieko, Ardenoj irgi nieko neradau tinkamo blush2.gif . Kas dar?

Aš visus šviestuvus iš Italijos parsivežiau, nes čia tai kažkoks kosmosas su kainomis, o ir pasirinkimas, tai nors verk doh.gif
Atsakyti
Na plieniniu spalva viena, ir jokios įvairovės. blush2.gif norėtūsi kažko įdomesnio, spalvotesnio? Temide, o kur pirkai plautuve, kur rinkaisi? Kur pigiau, ar galima daugiau pasižiūrėti, kad ekspozicija padori būtų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 11 05, 00:15)
Tai jei jau turit tokią idėją, tai dėkit ne gipsą, o tą pačią baldinę plokštę, dar ir pašvietimą ten galit įpaišyt, padarydama alia karnyziuką  mirksiukas.gif

taip ir darysiu, desiu baldine plokste wink.gif tik pasvietimas jau yra gipso lubose
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 05, 09:44)
su tais darbastaliais tai lyg ir taisyklė yra sulenktos rankos, sulenki per alkūne ranką ir matuoji iki žemės..... ir žinai kokio aukščio spintelių reikės, šeip jei jūs nesat aukšta, tai gal ir darykitės pagal savo ūgį virtuvę nes kaip supratau esat vienintelė ir nepakrtojama šeimininkė namuose nes aš savo virtuvę palikau gerokai žemesnei šeimininkei nei aš, o daryta pagal mane, o aš aukšta, tai žmogus skundžiasi, kad nepatogu jai dirbt nes per aukštos spintelės, visus virtuvinius darbus nešasi ant žemesnio staliuko dirbt.

niu tai taip ir iseina, kad bus pagal mano ugi, dar auksti apatiniu spinteliu pakoregavo palange. tai niekaip auksesnio stalvirsio ir nepadarysiu biggrin.gif
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 05, 11:18)
ar nebuvo kam problemų su tokia elektra ir nauja buitine technika nes kažkaip susiparinau galutinai  rolleyes.gif

mes vedem nauja laida. ten kazkaip pagal kaitlentes galinguma reikia laida pravest. orkaitei gal buti ir paprastas laidas kaip elektriniam virduliui.
Atsakyti
QUOTE(Vega 78 @ 2010 11 05, 15:46)
Na plieniniu spalva viena, ir jokios įvairovės.  blush2.gif  norėtūsi kažko įdomesnio, spalvotesnio? Temide, o kur pirkai plautuve, kur rinkaisi? Kur pigiau, ar galima daugiau pasižiūrėti, kad ekspozicija padori būtų?  ax.gif

Vat man spalvotesnio kaip tik nesinorėjo. Kažkaip gražiausiai žiūrėjosi bendrame kontekste plieninė, dėl to ją ir rinkomės. Pirkau Tavyde. Pas juos sandėlyje nemažai visko buvo ir nereikėjo laukti. Ir kainos tikrai geros.
Atsakyti
http://www.darval.lt/
Atsakyti
merginos, o vat idomu, kokia plokste durelems dabar yra madoje, ar matine ar blizgi ir kuri kazi graziau. Noreciau virtuvinio apatines spinteles tamsios su sviesiu stalvirsiu, o virsutines sviesios, pailgos, dvigubos ir su viena rankena, bet uzdaros, ta prasme ne stiklas, o dureles is plokstes. Nerandu tokio pvz ikelti jums.
Temide-uzmaciau tavo virtuvini internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 05 lapkričio 2010 - 16:39
O kaip Tavyde su konsultacija? Nes labai megstu smulkiai išsiaiškinti apie daiktus, kuriuos perku ax.gif Taip pat ir buitinės technikos reikia. Bet centruose labai jau brangu. Gal kas kokių vietų žino, kur pigiau būtų galima nusipirkti? g.gif
Atsakyti
Kas buvot susidure ar kas ismanot apie tai 4u.gif
ar galima po dujine kaitlente det indaplove? g.gif
Kazkaip per tiek metu patirties nesu su tuom susidurus...bet vat...atejo tas laikas biggrin.gif
Laukiu atsakymo! ax.gif
Atsakyti