QUOTE(vassara @ 2010 11 05, 01:45)
niu, didelis pas mus tik mano vyras, kuris nei pirsto virtuvej neprikisa tai darbastalis max 90cm gali buti. bet ideja su gipsu tai visai priimtina bet tai ta gipsa, po viso sumontavimo reikia deti?
vel glaistymas ir dulkes?
vel glaistymas ir dulkes?
su tais darbastaliais tai lyg ir taisyklė yra sulenktos rankos, sulenki per alkūne ranką ir matuoji iki žemės..... ir žinai kokio aukščio spintelių reikės, šeip jei jūs nesat aukšta, tai gal ir darykitės pagal savo ūgį virtuvę nes kaip supratau esat vienintelė ir nepakrtojama šeimininkė namuose nes aš savo virtuvę palikau gerokai žemesnei šeimininkei nei aš, o daryta pagal mane, o aš aukšta, tai žmogus skundžiasi, kad nepatogu jai dirbt nes per aukštos spintelės, visus virtuvinius darbus nešasi ant žemesnio staliuko dirbt.
Papildyta:
QUOTE(mamakarolina @ 2010 11 05, 01:44)
mes uzsidejom tokia plokste kaip stalvirsis labai ciki atrodo ir tikrai esu be galo patenkinta lengva valyt man patinka
ačiū už atsakymą ilgai galvojau klijuot plyteles įmaišat keletą dekoratyvinių, bet paskui vis tik apie plokštę pradėjau galvot....... o pas jus toje vietoje yra rozečių kur plokštė? jei yra gal galit parodyt kaip tai atrodo?