Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(vassara @ 2010 11 05, 01:45)
niu, didelis pas mus tik mano vyras, kuris nei pirsto virtuvej neprikisa biggrin.gif tai darbastalis max 90cm gali buti. bet ideja su gipsu tai visai priimtina rolleyes.gif bet tai ta gipsa, po viso sumontavimo reikia deti?
vel glaistymas ir dulkes?  doh.gif

su tais darbastaliais tai lyg ir taisyklė yra sulenktos rankos, sulenki per alkūne ranką ir matuoji iki žemės..... ir žinai kokio aukščio spintelių reikės, šeip jei jūs nesat aukšta, tai gal ir darykitės pagal savo ūgį virtuvę nes kaip supratau esat vienintelė ir nepakrtojama šeimininkė namuose nes aš savo virtuvę palikau gerokai žemesnei šeimininkei nei aš, o daryta pagal mane, o aš aukšta, tai žmogus skundžiasi, kad nepatogu jai dirbt nes per aukštos spintelės, visus virtuvinius darbus nešasi ant žemesnio staliuko dirbt.
Papildyta:
QUOTE(mamakarolina @ 2010 11 05, 01:44)
mes uzsidejom tokia plokste kaip stalvirsis  smile.gif  labai ciki atrodo  thumbup.gif  ir tikrai esu be galo patenkinta  wub.gif  lengva valyt  bigsmile.gif  man patinka  4u.gif

ačiū už atsakymą ilgai galvojau klijuot plyteles įmaišat keletą dekoratyvinių, bet paskui vis tik apie plokštę pradėjau galvot....... o pas jus toje vietoje yra rozečių kur plokštė? jei yra gal galit parodyt kaip tai atrodo?
Atsakyti
Ar kas naudojates imontuojama orkaite/mikrobange? Ar verta pirkti "2 in 1", kad sutaupyti koki 1000lt ar kaip dazniausiai iranga kuri daro viska nebus nei gera mikrobange nei gera orkaite?

user posted image

toks variantai kainuoja 2000lt, o kiek ziurejau, jei atskirai pirkti orkaite (2000) ir imontuojama mikrobange (800), tai gaunasi jau 3000lt.
lauksiu pasidalinimu patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 11 05, 10:26)
Ar kas naudojates imontuojama orkaite/mikrobange? Ar verta pirkti "2 in 1", kad sutaupyti koki 1000lt ar kaip dazniausiai iranga kuri daro viska nebus nei gera mikrobange nei gera orkaite?

na mes ir mastem apie toki varianta, bet vistiek apsistojom prie atskiru variantu. Kodel nepasirinkom? "2 in 1" mazesne vidine talpa, o daznai naudojantis orkaite norisi ir kazka tai didesnio ideti ten wink.gif jei virtuveje yra vietos tai geriau detis atskirus variantus. o ir funkciju kiekiu atskira pranasiau smile.gif Tik vietoj imontuojamos mikrobanges pasirinkom laisvai pastatoma, zymiai pigiau o funkcijos tos pacios. Vizualiai imontuojama gal ir graziau, bet tiek permoketi tikrai nenusiteikia....
Atsakyti
aš ne visai į temą, bet gal kas patars, nu greičiau nuramins, pas mus visam name visur elektrinės viryklės, senos statybos namas, apie elektrą nieko neišmanau, bet elektrikas sakė, kad vienfazė nors iš pradžių galvojo, kad trifazė..... aš kažkaip suabejojau ar nebus man problemų su nauja technika nes iki šiol stovėjo "savarankiška" elektrinė viryklė, dabar užsisakiau įmontuojamą kaitlentę ir orkaitę Siemens HB33A1640S ir Siemens ET645EE11, elektrikas taip myslingai numykė pasižiūrėjas skydinėja nu, kad turėtų veikt, bet kažkaip nenuramino jis manes

ar nebuvo kam problemų su tokia elektra ir nauja buitine technika nes kažkaip susiparinau galutinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 11 04, 23:20)
aha, aciu  4u.gif
kaitlente pas mane. ir man grazu kai gartraukis lygu su spintelem. bet turiu viena dilema, as noriu spinteliu iki lubu  g.gif o virsutines tada gaunasi didesnes nei apatines, kazi ar neatrodys kaip griozdas  g.gif

Na, pas mane gartraukis ne viename lygyje, bet aš problemos iš to nedarau. Lubos pas mus virš 3 metrų buvo gerokai, tad, kad nebūtų dulkių kaupyklų virš spintelių, mes jas ''įmontavome". Senosiosse temose jau buvau įkėlusi foto, bet čia pasikartosiu, kad būtų aišku apie ką kalba ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 05, 12:18)
ar nebuvo kam problemų su tokia elektra ir nauja buitine technika nes kažkaip susiparinau galutinai  rolleyes.gif

Aš papildomų kW pirkau ir laidus naujus vedžiojau. Nors iš principo, tai reikėtų pasiskaičiuoti. Juk nebūna visi prietaisai vienu metu įjungti ir visi šviestuvai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 05, 11:26)
Senosiosse temose jau buvau įkėlusi foto, bet čia pasikartosiu, kad būtų aišku apie ką kalba  ax.gif

Velniškai graži virtuvė!
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 05, 13:26)

Aš papildomų kW pirkau ir laidus naujus vedžiojau. Nors iš principo, tai reikėtų pasiskaičiuoti. Juk nebūna visi prietaisai vienu metu įjungti ir visi šviestuvai  g.gif

ir kiek jums kainavo papildomi kW?
Atsakyti
Temide-labai graziai ir manau patogiai sudelioti virtuves baldai.Manau maonu tau gaminti maista tokioje grazioje virtuveje. smile.gif
Ir as mastau apie ta plokste tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu.Reikia info susirinkti apie jas.
Atsakyti
Temide, o aš noriu paklausti apie grindų plyteles pas jus virtuvėje - kokių jos išmatavimų, kur pirkote, jei galima - kiek kainavo, ir kaip su jų priežiūra - ar labai "lepios"?
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 05, 12:46)
ir kiek jums kainavo papildomi kW?

Galėsiu pažiūrėti namie, nes nebepamenu, senokai buvo blush2.gif Projektas kainavo kažkiek ir kiekvienas papildomas kW. Vakare parašysiu tiksliau.
Papildyta:
QUOTE(reims @ 2010 11 05, 13:08)
Temide-labai graziai ir manau patogiai sudelioti  virtuves baldai.Manau maonu tau gaminti maista tokioje grazioje virtuveje. smile.gif
Ir as mastau apie ta plokste tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu.Reikia info susirinkti apie jas.

Reims, ačiū. Pas mane tarp spintelių paprasčiausiai nudažyta siena. Planuose buvo stiklas, bet taip , kaip aš noriu, niekas kol kas padaryti neapsiėmė, tad kol nerasiu, taip ir bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 11 05, 13:48)
Temide, o aš noriu paklausti apie grindų plyteles pas jus virtuvėje - kokių jos išmatavimų, kur pirkote, jei galima - kiek kainavo, ir kaip su jų priežiūra - ar labai "lepios"?

Pirkome Vokiškoj Keramikoj. Visa kita galėsiu pasakyti, kai namo grįšiu ir po popierius pasiknisiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 11 05, 10:26)

pas mus mikrobangė ir gartraukis kartu. Mokėjom virš 2000, bet iki šiol džiaugiuos, kad tokį variantą pasirinkom. Geriau tegu kenčia pinigai, o ne siela smile.gif
Papildyta:
noriu patikslint, kad mūsų mikrobangė turi ir orkaitės funkciją, bet ji nepasiteisino schmoll.gif turiu atskirai orkaitę dar tongue.gif
Atsakyti
Mes garinę orkaitę pirkome, tai labai patenkinti wub.gif
Atsakyti