Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Labas rytas.user posted image

Tai del indu , kur mes juos desim, bent jau sutarem, kad ir pas mus bus stalciuje.
Paskaitinesiu ankstesnes jusu temas apie plokstes, bent jau kad tureti kazkokia vizija, o tai nesusigaudau kol kas. verysad.gif

kleckiuxs_r
-kaip nusprendet susidelioti virtuvini galutini varianta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 11 03, 22:35)
Man pirmas variantas atrodo geriausiai, tik jau dfarbastalio tai ryškus trūkumas, kaip kažkas siūlė, galima traukti dujinę.

Tai kad cia vienas ir tas pats variantas 4u.gif Darbastalis padarytas uz baro.

QUOTE(reims @ 2010 11 04, 08:54)

kleckiuxs_r
-kaip nusprendet susidelioti virtuvini galutini varianta?  g.gif

Na...pokolkas vis dar svarstom ir galvojam...Tariames su kitais. Pokolkas galioja tas variantas kuri rodziau. 4u.gif
Atsakyti
Jei kam reikia, galiu rekomenduoti gerus, patikimus virtuvės meistrus Kaune. Jie gamino 4 mano draugams, viskas labai sklandžiai, be jokių problemų ar nesutarimų. Kokybė gera, nes pirmiems draugams gamino prieš gerus 4 ar net 5 metus.
Atsakyti
gal kas susidūrėt su gartraukio išvedimo į ventiliaciją problema? Nežinau ką su ja daryti? Ta naga yra kitoje sienoje nei viryklė ir dar ne palubėje, o vos ne centre sienos doh.gif
Atsakyti
kas tie geri meistrai Kaune? butu idomu pamatyti ju darbus
Atsakyti
Gal kam nereikia senu virtuviniu baldu? blush2.gif Reikia laikinu. Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(jolitad @ 2010 11 04, 18:44)
kas tie geri meistrai Kaune? butu idomu pamatyti ju darbus

Kontaktus įmečiau asmenine žinute.
Papildyta:
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 04, 15:14)
gal kas susidūrėt su gartraukio išvedimo į ventiliaciją problema? Nežinau ką su ja daryti? Ta naga yra kitoje sienoje nei viryklė ir dar ne palubėje, o vos ne centre sienos  doh.gif

Reiktų pamatyt bent nuotrauką, bet paprastai tokie dalykai daromi lanksčiu aliuminio ortakiu. Po to reiktų sugalvot kaip jį estetiškai paslėpt. Galima padaryt iš gipso kartono "dėžutę", galima sužaist su ta pačia medžiaga, iš ko padaryta virtuvė.

Nufotkink, tada gal ką konkrečiau pasiūlysiu. O šiaip, aš dirbu Kaune ir tokie darbai, kur reikia pagalvot, pasikuist ir kur kiti MEISTRAI neapsima daryt, labai prie širdies wink.gif (soriukas už savireklamą)
Atsakyti
gal kas pasakytu, koks (cm) tarpas turetu buti tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 11 04, 20:59)
gal kas pasakytu, koks (cm) tarpas turetu buti tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu?  rolleyes.gif

Tikslaus standarto nėra. Svarbu, kad ant darbastalio tilptų arbatinis ar kt. prietaisai. Dažniausiai daro nuo 45 iki 65 cm. Geriausiai pasimatuoti pagal pačios ūgį, kur bus patogu pasiekti dureles, lentynas ir pan. Man labai gražu simetrija, kai gartraukio apačia yra vienoje linijoje su spintelių apačia. Prie gartraukių būna instrukcija su gamintojo rekomendacijom. Atkreipk dėmesį, kad priklausomai nuo to ar pas jus elektrinė kaitlentė, ar dujinė viryklė, skiriasi gartraukio montavimo aukščiai.

Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 02, 00:15)
kai vyras issiaiskins, tai ir mums parasyk, gal suzinos kokie skirtumai tarp hetlitos ir blum.

Na ka merginos si vakar visu klausimu apie plokstes, lankstus neispresim, einu miegoti. Dar zurnala Mano namai paskaitysiu. Labanaktis.
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taigi pagaliau išsiaiškinome.
Kainos labai panašios į Blum'ų... Ten dirbantis žmogus sakė, kad mielai pritaikys nuolaidą visoms mums reikiamoms dalims:)
Vistiek brangoka... ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos.Kraunuos viska i galva apie virtuvinius, gartraukius, centimetrus ir t.t. viskas pravers, daug reikia suzinoti. 4u.gif
Atsakyti
o aš noriu paklaust kas praktiškiau klijuot plyteles tarp kabančių ir pastatomų spintelių ar geriau plokštę dėt tokią pat kaip stalviršis na bent jau spalva tokia pat, stiklo nenoriu, tai vat visa tokia apmąstymuose g.gif
Atsakyti