Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Atkreipkite demesi i tai kad darbastalis padarytas pries virykle...t.y. uz baro 4u.gif

Pas mus dabar virykle panasiai su kriaukle, o darbuojuos ant nedydelio staliuko, taip kad... g.gif

Ir taip, tai vienas variantas is visu pusiu 4u.gif
Atsakyti
Labas, mamytės! Gal galite rekomenduoti GERĄ virtuvės dizainerį, tik iš Kauno? Tikras vargas planuoti būsimą virtuvę...
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 11 03, 00:11)
Labas, mamytės! Gal galite rekomenduoti GERĄ virtuvės dizainerį, tik iš Kauno? Tikras vargas planuoti būsimą virtuvę...

man irgi tokio pat reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 11 02, 19:49)
baltijos marmure buvo brangiau ir klapato daugiau. uzsisakem pas baldu gamintoja kartu su virtuve 4u.gif

kokia kaina +- už m2 mokėjot?
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2010 11 03, 07:16)
man irgi tokio pat reikia  4u.gif

Buvau užsukęs į "Deformą" (tiksliau www.interio.lt), jie veža Itališkas Scavolini virtuves. Turi ir dizainerį. Už projektą (spausdintą variantą, išsinešimui) prašo 500 pinigų. Jei vėliau pas juos užsisakai virtuvę, daro 500 litų nuolaidą nuo bendros sumos.

Čia dabar tokia rinkos kaina? Ne per daug?
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 11 03, 13:23)
Buvau užsukęs į "Deformą" (tiksliau www.interio.lt), jie veža Itališkas Scavolini virtuves. Turi ir dizainerį. Už projektą (spausdintą variantą, išsinešimui) prašo 500 pinigų. Jei vėliau pas juos užsisakai virtuvę, daro 500 litų nuolaidą nuo bendros sumos.

Čia dabar tokia rinkos kaina? Ne per daug?

kaip nepigiai, sakyčiau. Aš irgi su panašia situacija susidūriau, tik ne dėl virtuvės, tai šimtas litų buvo pabraižymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 03, 13:49)
kaip nepigiai, sakyčiau. Aš irgi su panašia situacija susidūriau, tik ne dėl virtuvės, tai šimtas litų buvo pabraižymas doh.gif

100 lt uz projektavima...normali kaina, bet tikrai ne 500 lt doh.gif cia jau turetu stebuklus nupaisyt uz tokia suma!
g.gif Nors kai pagalvojus...jei reiktu brezinius palei klienta perbraizyt nnn kartu tai manau ir 500lt butu norma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 03, 13:05)

4,6m ilgis su isformuota kriaukle iki 5000lt(tiksliai nepamenu, nes dokai giliai kazkur, nerandu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 11 03, 17:01)
4,6m ilgis su isformuota kriaukle iki 5000lt(tiksliai nepamenu, nes dokai giliai kazkur, nerandu) 4u.gif

aišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 03, 12:05)

Pries 2m buvo uz metra - 800 lt + kriaukle isformuota 700 lt.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2010 11 03, 20:40)
Pries 2m buvo uz metra - 800 lt + kriaukle isformuota 700 lt.

na musu kriaukle 1 lt buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 10 31, 11:16)
Neeri-maišytuvas tikrai fantastiškas. 4u.gif

Panaudojus tai supranti visu 100proc. thumbup.gif

QUOTE(reims @ 2010 11 01, 14:56)
del LED jau man aisku. Aciu.

o kas del stalciu indams laikyti, ar kazkas specialiai darosi, ta prasme begiukai gal stipresni, ar dar kazkas, kad indus atlaikytu? O kilimeli su baldais pirkai?

Pas mane visi indai stalčiuose, dėjau stalčius kaip ir kitą furnitūra Blumo, tai nesuko galvos, nei dėl apkrovų, nei dėl kažko kito. Atlaiko tikrai daug svorio. O ir patogumo, stalčiuose man indau kur kas patogiau nei spintelėse.

QUOTE(reims @ 2010 11 02, 15:01)
Man tai daug informacijos reikia is jusu pasisemti, nes nezinau nieko nei apie stalvirsius, nei apie plokstes. Na jau apie lankstus jau truputi kazka zinau.
Zodziu tureti savo svajoniu virtuve didelis ir sunkus darbas, bent jau man. 4u.gif

Aš jau nepamenu konkrečiai plokščių pavadinimų, bet ėmėme Austrišką ir Vokišką atsparią drėgmei viduje, išorėje blizgią, stalviršį ir atsparų įbrėžimams ir pan. Bet pagal meistrus, kaip supratau, ar tokia ar kitokia plokštė, vistiek baldai nusidėvi ir daug greičiau, nei būdavo senieji iš paprasčiausios plokštės. Tai va paskui ir pagalvojom , ar verta buvo investuoti į geresnes plokštes, na, bet reikia tikėtis, kad gal g.gif

QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 11 02, 20:05)
4u.gif

Noreciau jusu pastabu bei komentaru... g.gif
(Virtuve sujungta su svetaine)

user posted image

Cia is po daugel variantu doh.gif  sulipdytas ale galutinis variantas, taip kad reikia daugumos nuomoniu 4u.gif

Man pirmas variantas atrodo geriausiai, tik jau dfarbastalio tai ryškus trūkumas, kaip kažkas siūlė, galima traukti dujinę.
Atsakyti