QUOTE(reims @ 2010 10 31, 11:16)
Neeri-maišytuvas tikrai fantastiškas.
Panaudojus tai supranti visu 100proc.
QUOTE(reims @ 2010 11 01, 14:56)
del LED jau man aisku. Aciu.
o kas del stalciu indams laikyti, ar kazkas specialiai darosi, ta prasme begiukai gal stipresni, ar dar kazkas, kad indus atlaikytu? O kilimeli su baldais pirkai?
Pas mane visi indai stalčiuose, dėjau stalčius kaip ir kitą furnitūra Blumo, tai nesuko galvos, nei dėl apkrovų, nei dėl kažko kito. Atlaiko tikrai daug svorio. O ir patogumo, stalčiuose man indau kur kas patogiau nei spintelėse.
QUOTE(reims @ 2010 11 02, 15:01)
Man tai daug informacijos reikia is jusu pasisemti, nes nezinau nieko nei apie stalvirsius, nei apie plokstes. Na jau apie lankstus jau truputi kazka zinau.
Zodziu tureti savo svajoniu virtuve didelis ir sunkus darbas, bent jau man.
Aš jau nepamenu konkrečiai plokščių pavadinimų, bet ėmėme Austrišką ir Vokišką atsparią drėgmei viduje, išorėje blizgią, stalviršį ir atsparų įbrėžimams ir pan. Bet pagal meistrus, kaip supratau, ar tokia ar kitokia plokštė, vistiek baldai nusidėvi ir daug greičiau, nei būdavo senieji iš paprasčiausios plokštės. Tai va paskui ir pagalvojom , ar verta buvo investuoti į geresnes plokštes, na, bet reikia tikėtis, kad gal
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 11 02, 20:05)
Noreciau jusu pastabu bei komentaru...
(Virtuve sujungta su svetaine)
Cia is po daugel variantu

sulipdytas ale galutinis variantas, taip kad reikia daugumos nuomoniu
Man pirmas variantas atrodo geriausiai, tik jau dfarbastalio tai ryškus trūkumas, kaip kažkas siūlė, galima traukti dujinę.