man reikia grazios vynines virs baro gal turit kokiu ideju net neisivaizduoju kur ieskot
QUOTE(milaaa @ 2010 11 02, 11:19)
tą stalviršį atskirai užsakinėjote kokiame nors baltijos marmure ar pan., ar užsakėt pas baldų gamintojus kartu su visu virtuviniu?
Sveikos,
Panos, kas gamosi dizainolaboratorija.lt ? Nusiunciau jiems projekta ir gavau labai nebloga kaina.
Ar gerai jie dirba ar padejo , patare del projekto?
Aciu
Panos, kas gamosi dizainolaboratorija.lt ? Nusiunciau jiems projekta ir gavau labai nebloga kaina.
Ar gerai jie dirba ar padejo , patare del projekto?
Aciu
Sveikutės,
pirmąkart pati nuvažiavau į firmą ir kartu su dizaineriu planavome, antrąkart - pas mane atvažiavo jis į namus ir jau tiksliai viską išsimatavo ir pats paprojektavo ir atsiuntė man elektoniniu paštu. Bet man nepatiko jo abu variantai. Tada trečią kartą vėl pati važiavau pas jį, vėl kartu dėliojomės, kaip kur kas tinka. Ir dar reiks ketvirto karto , nes vėl pas mus virtuvėj atsirado pakitimų. Bet vis tiek jau maždaug rozetės suvedžiotos, kur turi būt, jis buvo sužymėjęs.
skambinausi savo meistrui, tai sako, jei nori tom didelėm plytelėm 30*60 klijuot, tada reikia prieš baldus, nes klijuos nuo grindų
aš tiksliai nežinau, kokia baldų plokštė , žinau tik tiek, kad ji nedažyta, o aptraukta. O stalviršis bus Termopal
QUOTE(reims @ 2010 10 31, 20:24)
Kaip jus merginos susikurete savo svajoniu virtuve?
pirmąkart pati nuvažiavau į firmą ir kartu su dizaineriu planavome, antrąkart - pas mane atvažiavo jis į namus ir jau tiksliai viską išsimatavo ir pats paprojektavo ir atsiuntė man elektoniniu paštu. Bet man nepatiko jo abu variantai. Tada trečią kartą vėl pati važiavau pas jį, vėl kartu dėliojomės, kaip kur kas tinka. Ir dar reiks ketvirto karto , nes vėl pas mus virtuvėj atsirado pakitimų. Bet vis tiek jau maždaug rozetės suvedžiotos, kur turi būt, jis buvo sužymėjęs.
QUOTE(lipukas @ 2010 11 01, 10:55)
Galima ir taip ir taip. As siulyciau po baldu sustatymo, tik pries tai reiketu siena issilyginti ir pasiruosti deti plytelem.
Argumentai: nebus tarpu tarp spinteliu ir sienos (gali buti aktualu jei jos matosi is sono), spinteles kabes tikrai vertikliai palei siena. Lengva susiskaiciuoti kiek plyteliu reikes.
Argumentai: nebus tarpu tarp spinteliu ir sienos (gali buti aktualu jei jos matosi is sono), spinteles kabes tikrai vertikliai palei siena. Lengva susiskaiciuoti kiek plyteliu reikes.
skambinausi savo meistrui, tai sako, jei nori tom didelėm plytelėm 30*60 klijuot, tada reikia prieš baldus, nes klijuos nuo grindų
QUOTE(reims @ 2010 11 01, 21:56)
merginos, is kokios plokstes darotes baldelius ir koki stalvirsi imate, turbut vokiska?
aš tiksliai nežinau, kokia baldų plokštė , žinau tik tiek, kad ji nedažyta, o aptraukta. O stalviršis bus Termopal
QUOTE(reims @ 2010 11 02, 14:01)
Man tai daug informacijos reikia is jusu pasisemti, nes nezinau nieko nei apie stalvirsius, nei apie plokstes. Na jau apie lankstus jau truputi kazka zinau.
Zodziu tureti savo svajoniu virtuve didelis ir sunkus darbas, bent jau man.
Zodziu tureti savo svajoniu virtuve didelis ir sunkus darbas, bent jau man.
man irgi
Visą furniturą, išskyrus pačias aukščiausias spinteles, dėsiu Blum, tai dėl to jau nebesuku galvos. Taip patarė dizaineris
QUOTE(byne @ 2010 11 02, 14:33)
man irgi
Visą furniturą, išskyrus pačias aukščiausias spinteles, dėsiu Blum, tai dėl to jau nebesuku galvos. Taip patarė dizaineris
man tai idomu pvz. kiek kainuotu sakykim vienas stalcius 90 cm.su blum furnitura?
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 02, 12:14)
tą stalviršį atskirai užsakinėjote kokiame nors baltijos marmure ar pan., ar užsakėt pas baldų gamintojus kartu su visu virtuviniu?
baltijos marmure buvo brangiau ir klapato daugiau. uzsisakem pas baldu gamintoja kartu su virtuve
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 11 02, 19:05)
man tai kliuna, kad tarpas mazas tarp kriaukles ir virykles... matau, kad nelabai yra kaip eksperimentuoti, bet as tai stumciau virykle link kampo i kaire. zinoma dingtu simetriskumas virsutiniu spinteliu del gartraukio, bet uztat atsirastu daugiau vientiso darbastalio ir butu patogiau seimininkauti
QUOTE(reims @ 2010 11 02, 19:34)
kleckiuxs_r-man tai pirmas variantas priimtiniausias. Tik darbastalio labai mazai ir tai jis tik uz dujines.
cia kiek suprantu ir yra vienas variantas, tik is visu keturiu pusiu
QUOTE(dainiusd @ 2010 11 02, 19:43)
man tai kliuna, kad tarpas mazas tarp kriaukles ir virykles... matau, kad nelabai yra kaip eksperimentuoti, bet as tai stumciau virykle link kampo i kaire. zinoma dingtu simetriskumas virsutiniu spinteliu del gartraukio, bet uztat atsirastu daugiau vientiso darbastalio ir butu patogiau seimininkauti
supratau. As ir stumciau dujine, kad butu daugiau darbastalio.