Pas mane prieskoniai tiesiai ant darbastalio stovi va tokiame laikiklyje.
Man vaizdo jis nedarko, o jei jau labai kam kliūna, tai manau, kad tikrai tik sekundę teužtruktų visą tą stovą iš stalčiaus ištraukti gaminant.
QUOTE(Temidė @ 2010 10 18, 16:52)
O kur tokį nusipirkt galima?
Aš iš JAV parsisiunčiau
QUOTE(Braita @ 2010 10 18, 15:50)
Merginos, hellp
tos, kurios dejotes stikla tarp stalvirsiaus ir spinteliu - kaip jis uzsandarintas? silikonu? ir ar is visu stiklo pusiu (apacios, sonu, virsaus) ?
man po stiklu ties kriaukle pelesis bando skverbtis
tos, kurios dejotes stikla tarp stalvirsiaus ir spinteliu - kaip jis uzsandarintas? silikonu? ir ar is visu stiklo pusiu (apacios, sonu, virsaus) ?
man po stiklu ties kriaukle pelesis bando skverbtis
Yra keletas tokio stiklo gamybos būdų,tai pirmiausia reiktų išsiaiškinti kokiu būdu buvo sumontuotas jūsų stiklas.Jei stiklas su tapetu ar kokiu kitokiu popieriniu užpildu tai manau kad turėsite problemų dėl pelėsio su tokiu stiklu.
Labas, mergaites
Gal galetumete pagelbeti sudelioti mano busima virtuve-nu visai as negabi sitais klausimais-sunku man visuma isivaizduot
Virtuve mano siaura ir ilga-4m10, plotis-2.25. Kas cia dar-bus viskas imontuojama-orkaite, saldytuvas, gartraukis. Kas cia dar? Tiesa, niekaip neisprendziu klausimo del stalo-prie lango nesinori statyt Atviru lentyneliu nesinori
Heeelp
Gal galetumete pagelbeti sudelioti mano busima virtuve-nu visai as negabi sitais klausimais-sunku man visuma isivaizduot
Virtuve mano siaura ir ilga-4m10, plotis-2.25. Kas cia dar-bus viskas imontuojama-orkaite, saldytuvas, gartraukis. Kas cia dar? Tiesa, niekaip neisprendziu klausimo del stalo-prie lango nesinori statyt Atviru lentyneliu nesinori
Heeelp
QUOTE(Temidė @ 2010 10 18, 17:52)
Koks fainas dalykas,as ir tokio noriu.
Prieskoninė labai simpatiška Ir aš tokios noriu
Man beje virtuvės be pakabinamų spintelių pačios gražiausios
QUOTE(Fairyland @ 2010 10 18, 20:42)
Labas, mergaites
Heeelp
Heeelp
o durys ir langas kaip issideste. musiske bendroj sumoj panasi buvo, viena siena 2,23, kita apie 3 m. viskas tilpo puikiai. ir patogu, ir funkcionalu ir man asmeniskai grazu. bet langas pas mus ilgojoj sienoj, o iejimas irgi.
QUOTE(delfinyte @ 2010 10 18, 16:28)
saldytuve laikyt duona
oi ne,laikiau kazkada seniai,kai "gyviu" namie buvo- tai man nepatinka ta susalusi duona
labai panasiu prieskoniniu as maciau turguj- ten kur bobikes bergoff puodais prekiauja- apie 70lt tada kainavo... cia pries metus buvo...
QUOTE(Tinka @ 2010 10 19, 08:55)
o durys ir langas kaip issideste. musiske bendroj sumoj panasi buvo, viena siena 2,23, kita apie 3 m. viskas tilpo puikiai. ir patogu, ir funkcionalu ir man asmeniskai grazu. bet langas pas mus ilgojoj sienoj, o iejimas irgi.
Pas mus atvirkciai-durys ir langas trumpojoj sienoj
Ir kazkaip man tokia siaura ir ilga virtuve Bet tai ka padarysi-teks tokia apstatinet Jeigu kas turit tokios virtuves varianta, imeskit paziuret
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2010 10 19, 08:21)
Prieskoninė labai simpatiška Ir aš tokios noriu
Ir as