Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Pas mane prieskoniai tiesiai ant darbastalio stovi va tokiame laikiklyje.
user posted image
Man vaizdo jis nedarko, o jei jau labai kam kliūna, tai manau, kad tikrai tik sekundę teužtruktų visą tą stovą iš stalčiaus ištraukti gaminant.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 10 18, 16:52)

O kur tokį nusipirkt galima?
Atsakyti
Aš iš JAV parsisiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 10 18, 15:50)
Merginos, hellp  friends.gif

tos, kurios dejotes stikla tarp stalvirsiaus ir spinteliu - kaip jis uzsandarintas? silikonu? ir ar is visu stiklo pusiu (apacios, sonu, virsaus) ?
man po stiklu ties kriaukle pelesis bando skverbtis doh.gif  g.gif

Yra keletas tokio stiklo gamybos būdų,tai pirmiausia reiktų išsiaiškinti kokiu būdu buvo sumontuotas jūsų stiklas.Jei stiklas su tapetu ar kokiu kitokiu popieriniu užpildu tai manau kad turėsite problemų dėl pelėsio su tokiu stiklu.
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif
Gal galetumete pagelbeti sudelioti mano busima virtuve-nu visai as negabi sitais klausimais-sunku man visuma isivaizduot doh.gif blush2.gif
Virtuve mano siaura ir ilga-4m10, plotis-2.25. Kas cia dar-bus viskas imontuojama-orkaite, saldytuvas, gartraukis. Kas cia dar? Tiesa, niekaip neisprendziu klausimo del stalo-prie lango nesinori statyt ax.gif Atviru lentyneliu nesinori schmoll.gif
Heeelp 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 10 18, 19:26)

Gal galetum nuorodele pameteti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 21:44)
Gal galetum nuorodele pameteti  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 10 18, 17:52)

Koks fainas dalykas,as ir tokio noriu.
Atsakyti
Prieskoninė labai simpatiška bigsmile.gif Ir aš tokios noriu bigsmile.gif

Man beje virtuvės be pakabinamų spintelių pačios gražiausios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2010 10 18, 20:42)
Labas, mergaites 4u.gif
Gal galetumete pagelbeti sudelioti mano busima virtuve-nu visai as negabi sitais klausimais-sunku man visuma isivaizduot doh.gif  blush2.gif
Virtuve mano siaura ir ilga-4m10, plotis-2.25. Kas cia dar-bus viskas imontuojama-orkaite, saldytuvas, gartraukis. Kas cia dar? Tiesa, niekaip neisprendziu klausimo del stalo-prie lango nesinori statyt ax.gif Atviru lentyneliu nesinori schmoll.gif
Heeelp 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o durys ir langas kaip issideste. musiske bendroj sumoj panasi buvo, viena siena 2,23, kita apie 3 m. viskas tilpo puikiai. ir patogu, ir funkcionalu ir man asmeniskai grazu. bet langas pas mus ilgojoj sienoj, o iejimas irgi.
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 10 18, 16:28)
saldytuve laikyt duona 4u.gif

oi ne,laikiau kazkada seniai,kai "gyviu" namie buvo- tai man nepatinka ta susalusi duona schmoll.gif

labai panasiu prieskoniniu as maciau turguj- ten kur bobikes bergoff puodais prekiauja- apie 70lt tada kainavo... cia pries metus buvo...
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 10 19, 08:55)
o durys ir langas kaip issideste. musiske bendroj sumoj panasi buvo, viena siena 2,23, kita apie 3 m. viskas tilpo puikiai. ir patogu, ir funkcionalu ir man asmeniskai grazu. bet langas pas mus ilgojoj sienoj, o iejimas irgi.

Pas mus atvirkciai-durys ir langas trumpojoj sienoj 4u.gif
Ir kazkaip man tokia siaura ir ilga virtuve schmoll.gif Bet tai ka padarysi-teks tokia apstatinet smile.gif Jeigu kas turit tokios virtuves varianta, imeskit paziuret ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2010 10 19, 08:21)
Prieskoninė labai simpatiška bigsmile.gif Ir aš tokios noriu bigsmile.gif
Man beje virtuvės be pakabinamų spintelių pačios gražiausios ax.gif

Ir as bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fairyland: 19 spalio 2010 - 09:10