Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Tinka @ 2010 10 31, 19:28)

Pritariu Tinkai,byne-daryk, kaip tau graziau, kaip sirdis linksta, juk stalas ne virtuvinis, gali sena parduoti, nusipirkti kita, ar kaip rase-staltiese uzdengti ir dar kazka sugalvoti.

Tinka-na tokio stalo neturiu, tu internete pasieskok, manau atsiras, kas turi.

Merginos, ar stiklas klijuojasi ant sienos tarp spinteliu vietoj plyteliu, kaip jis vadinasi?Galvoju, gal vietoj plyteliu sita stikla klijuoti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 31 spalio 2010 - 18:46
QUOTE(Tinka @ 2010 10 31, 18:28)
daryk kaip graziau. stala vdrug pasikeisi. ziurek, kad praktiska ir patogu butu valyt, priziuret ir pan. galiausiai stala staltiese gal uztiesi ir pan.

as ziuriu namuos isvis darau daba balagana.
atradau fotika, pasikeiciau batarkes, tai kai tik sugebesiu aptvarkyt namus, nufotografuosiu ir pasirodysiu visu grazumu.

brrr, man jau galva sukas nuo variantų doh.gif . Aš nelabai mėgstu balagano, nenoriu eksperimentuot biggrin.gif noriu, kad derintųsi blush2.gif . Tai ir suku makaulę doh.gif Grindys- uosio parketas, stalas su masyviom kėdėm - ąžuoliniai, baldų fasadą renkuos tokį šviesų, kažkokio gelsvo atspalvio, tai stalviršį mąstau irgi ąžuolo spalvos g.gif . Bet tada kokia dar plautuvės spalva g.gif doh.gif Nu nežinau, ar aš čia nenugrybausiu doh.gif
Kokį šviestuvą reikia? doh.gif

Turiu savo virtuvės planiuką, bet nemoku nuskanuot, kad su jumis pasikonsultuot blush2.gif

Tinka, o jūs darėt kokią buto rekonstrukciją? Skaičiau, kad turėjai kažkokių planų blush2.gif Mes jau PAGALIAU turim statybos leidimą ir susijungėm butus thumbup.gif

Lauksim foto mirksiukas.gif

Stalo greitu laiku neplanuoju parduot, nes tik dabar nusipirkau biggrin.gif

O dėl kaimiško stalo, tai aš ieškočiau sendaikčių turguj ar parduotuvėj. Mano sesuo mėgsta ale senovišką stilių, tai tokiam turguj rado ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 31 spalio 2010 - 18:51
QUOTE(byne @ 2010 10 31, 18:48)
brrr, man jau galva sukas nuo variantų doh.gif . Aš nelabai mėgstu balagano, nenoriu eksperimentuot biggrin.gif noriu, kad derintųsi blush2.gif . Tai ir suku makaulę doh.gif  Grindys- uosio parketas, stalas su masyviom kėdėm - ąžuoliniai, baldų fasadą renkuos tokį šviesų, kažkokio gelsvo atspalvio, tai stalviršį mąstau irgi ąžuolo spalvos g.gif . Bet tada kokia dar plautuvės spalva g.gif  doh.gif  Nu nežinau, ar aš čia nenugrybausiu doh.gif
Kokį šviestuvą reikia?  doh.gif

Tinka, o jūs darėt kokią buto rekonstrukciją? Skaičiau, kad turėjai kažkokių planų blush2.gif Mes jau PAGALIAU turim statybos leidimą ir susijungėm butus thumbup.gif

O dėl kaimiško stalo, tai aš ieškočiau sendaikčių turguj ar parduotuvėj. Mano sesuo mėgsta ale senovišką stilių, tai tokiam turguj rado ax.gif

nu as is tikro naglai pasinaudojau dar ano irengimo architekto sudeliotom mintim. pataike mums i charakterius ir poreikius nerealiai. per 7 m. nesinorejo keist nieko. spalvos susigroje, tai labai neissikalinejau, tik dar labiau susiorientavau i funkcionaluma. stalvirsis ir spinteliu sonai pas mane is vienos spalvos (klevas gal? ), o fasadas pilkas. kriaukle irgi pilka.

rekonstrukcijai mes tvarkom popierizma. bet kadangi noro uzsiimt patiems nera, tai samdom architekta. kainuos be proto, bet pas mus balkonu istiklinimai oficialus ir ju saskaita didinamas plotas, tai ptiems viska susiderint manau beviltiska. vidaus sienu pakeitimu tai net nezinau ar teisinsim. nesanciu nejudinam, isskyrus balkonu tas, tai gal teik tos. nes jau ir taip kisene nelaiko.

stalo tai ir ieskau visur, tik ne normaliose pardese. nes nu moket apie 1,5 t man per brangu, o ir ne to noriu. noriu senienos.
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 31, 17:04)
Jūsų nuomone, ar reikėtų man stalviršio spalvą derint su valgomojo stalo spalva?
Pas mane valgomasis stalas su kėdėm  yra iš ąžuolo medienos.
Susisuko smegeninė besirenkant virtuvės spintelių ir stalviršio spalvas doh.gif

Na as dar neturiu virtuves baldu, jie gaminami.Valgomojo stalas -alyvuotas azuolas, kedes irgi bus azuolines su oda ar gobelenu.Grindys -azuolo imitacija, sienos labai sviesios ( gelsvai pilksvos), tai virtuvini gaminuosi panasu i sienu spalva, stalvirsis ir HPL sienele kiek tamsesnis, bet taippat labai sviesus (travertinas), ant virtuvinio lentyneliu padeliosiu azuoliniu aksesuaru, o ant valgomojo stalo padekliukus panasios spalvos i virtuvini. Tikiuosi atrodys neblogai. ax.gif
Del kriaukles dar neapsisprendziau.

Is pradziu masciau azuolini stalvirsi, bet tikras medis nepraktiska, imitacijos nenorejau. schmoll.gif
Atsakyti
Na as ir dar neturiu virtuves baldu, jau pradejau juos kurti, galvoti ir paisyti,koki cia pasidaryti man grazu virtuvini. Pasakysiu, kad tai sudetingas darbas.Bet jei viska iki detaliu ismastyti dabar paciai, tai galiu ir naktim nemiegoti. O ateis suprojektuoti virtuvinio, ziurek ir pasisuks viskas kitu kampu. Tai per daug nesidraskau del jo, pasiziuriu kelis variantus, o paskui galutinis rezultatas bus po dizaineriu.
Kaip jus merginos susikurete savo svajoniu virtuve?
Atsakyti
QUOTE(klausiuke @ 2010 10 28, 09:12)
Neskaičiau viso forumo, gal jau apie tai kažkas šnekėjo, bet noriu duoti tokį patarimą: nepamiškit apšvietimo! Gal dėl to, kad nešioju akinukus ar pan., man jos niekada nebus per daug. Mums į virtuvę baldininkas po spintelėm įtaisė dieninį apšvietimą -pasaka! Šviesos daug, ir negaila visą vakarą palikt, nes nedaug elektros naudoja.

po spintelem dienos sviesa tikrai gerai, as noreciau po spintelem-kokiu 3 atskiru svieseliu. Ar ju buna dienos sviesos? Ar tik tos ilgos?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 10 31, 22:24)
po spintelem dienos sviesa tikrai gerai, as noreciau po spintelem-kokiu 3 atskiru svieseliu. Ar ju buna dienos sviesos? Ar tik tos ilgos?

kaip atskiros svieseles buna halogenai arba LED'ai.Pas mus bus LED sviestuvai.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 10 31, 22:59)
kaip atskiros svieseles buna halogenai arba LED'ai.Pas mus bus LED sviestuvai.

Kuo halogenai skiriasi nuo LED sviestuvu?

Merginos, gal kas taip indus laikot, t.y.stalciuje, o ne iprastai spinteleje virs kriaukles?

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 01 lapkričio 2010 - 09:53
pas mane LED-ine juostele - hermetiska, lipni, tai nereik nieko isfrezuot kaip halogenams ir t.t., nu zodziu, pasirode patogu, ir sviesa tolygiau krenta, o ne taskais (nors tu halogenu irgi visokiu buna, nezinau apie kokius galvojat).
drauge laiko lekstes stalciuj - labai liuuks atrodo, galvoju gal ir as taip padarysiu... bliudus i spintele virs kriaukles, o lekstes po stalciuku su irankiais, nes sali to stalciu bloko indaplove, o rankom tik puodus bliudus, tai jauciu reiks ir sudet virs kriaukles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 11 01, 10:48)
pas mane LED-ine juostele - hermetiska, lipni, tai nereik nieko isfrezuot kaip halogenams ir t.t., nu zodziu, pasirode patogu, ir sviesa tolygiau krenta, o ne taskais (nors tu halogenu irgi visokiu buna, nezinau apie kokius galvojat).
drauge laiko lekstes stalciuj - labai liuuks atrodo, galvoju gal ir as taip padarysiu... bliudus i spintele virs kriaukles, o lekstes po stalciuku su irankiais, nes sali to stalciu bloko indaplove, o rankom tik puodus bliudus, tai jauciu reiks ir sudet virs kriaukles smile.gif

Jo manau, labia liuks butu, indai stalciuje. Ir as tokia minti rezgu, del indu stalciuje.

Merginos, daretes naujus virtuvinius, ar visos pirkot indaplove, as galvoju, ar reikia jos.?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 01, 10:32)
Kuo halogenai skiriasi nuo LED sviestuvu?

Ledai maziau kaista nei halogenai, ilgaamziskesni,maziau elektros naudoja, bet gaunasi brangiau.Dienos sv. lempos pigiausia.

As LEDiniu juosteliu nenorejau, turesiu 4 sviestuviukus, mazdaug tokius, 4vnt kainuos 300lt su montavimu.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 11 01, 10:48)
pas mane LED-ine juostele - hermetiska, lipni, tai nereik nieko isfrezuot kaip

000 tokia pas tave LED juosta

user posted image
Atsakyti