Didele_meile-Kampinis variantas ir man netiktu.
Rinkčiausi, kad butu kuo daugiau darbastalio.
Didele_meile-jei ne paslaptis, koks tavo virtuves ilgis kur stoves virtuvinis, man taip atrodo, kad ir mano tokia panasi virtuve.
Kreipiuosi į tas, kurios virtuvėje po virtuviniu dėjo plyteles. Kai rinkotės prie ko derinot, prie virtuvinio plokščių, laminato.....
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 30, 21:48)
Kreipiuosi į tas, kurios virtuvėje po virtuviniu dėjo plyteles. Kai rinkotės prie ko derinot, prie virtuvinio plokščių, laminato.....
Ką turi galvoje, sakydama ''po virtuviniu"?
Grindis?
QUOTE(Temidė @ 2010 10 30, 22:09)
taip, grindis
Pas mane derinimas vyko praktiškai tuo pačiu momentu. Pirmiausiai tai išsirinkau, kokios bus medinės grindys, nes virtuvė pas mane su svetaine sujungta, o jau paskui prie tų grindų virtuvės plyteles, sienų spalvas, baldus ir t.t.
Pas mus laminatas persiškas riešutas, o virtuvinis apačia ruda oregono pušis, o viršutinės dabar tiksliai nepasakysiu kokios, bet pakankamai šviesios, pieno spalva gal va ir nž, ar imti i rudumą, ar visgi derint prie viršutinių spintelių
QUOTE(reims @ 2010 10 30, 19:39)
Didele_meile-Kampinis variantas ir man netiktu.
Didele_meile-jei ne paslaptis, koks tavo virtuves ilgis kur stoves virtuvinis, man taip atrodo, kad ir mano tokia panasi virtuve.
Ilgis beveik 4 metrai. Dar norejau kad saldytuvas butu prie tos pacios sienos, bet tada darbastalio labai mazai lieka, arba rinktis ir orkaite ir indaplove, kad butu zemai.
Visgi rinksimes, kad orkaite butu zemai, o indaplove auksciau, nesvisgi keliam auksciau, kad nereiktu tiek lankstytis, o indaplove manau naudotis teks dazniau Nors baldininkai sake, kad dar nelabai kas kelia indaplove, visi tik orkaite
QUOTE(Didele_meile @ 2010 10 31, 10:19)
Ilgis beveik 4 metrai. Dar norejau kad saldytuvas butu prie tos pacios sienos, bet tada darbastalio labai mazai lieka, arba rinktis ir orkaite ir indaplove, kad butu zemai.
Visgi rinksimes, kad orkaite butu zemai, o indaplove auksciau, nesvisgi keliam auksciau, kad nereiktu tiek lankstytis, o indaplove manau naudotis teks dazniau Nors baldininkai sake, kad dar nelabai kas kelia indaplove, visi tik orkaite
Na atvirai pasakius ir as pirma karta girdziu, kad kas keltu indaplovę, bet jei tai įmanoma, kodėl ir ne.
Mano virtuvė ir 4 metrai.Tai ir norim pasidaryti, kad būtų gražu ir praktiška. Man ir patinka, kai pakelta orkaitė, bet toks variantas atima nemažai darbastalio vietos.
Prisižiūrinėjau vakar daug įvairių variantų savo virtuvei, tai labai sunku apsispręsti ko noriu, dėlioju ir taip, ir taip, bet kai išsikviesiu dizainerius, tai bus jaučiu koks atvirkštinis variantas.
Labas rytas.
p.s bet šaldytuvas ar tau bus taip patogu, gal geriau prie vienos sienos statyk, bet tada reiks atsisakyti tau kai kurių spintelių.
QUOTE(reims @ 2010 10 31, 10:32)
Na atvirai pasakius ir as pirma karta girdziu, kad kas keltu indaplovę, bet jei tai įmanoma, kodėl ir ne.
Mano virtuvė ir 4 metrai.Tai ir norim pasidaryti, kad būtų gražu ir praktiška. Man ir patinka, kai pakelta orkaitė, bet toks variantas atima nemažai darbastalio vietos.
Prisižiūrinėjau vakar daug įvairių variantų savo virtuvei, tai labai sunku apsispręsti ko noriu, dėlioju ir taip, ir taip, bet kai išsikviesiu dizainerius, tai bus jaučiu koks atvirkštinis variantas.
Labas rytas.
p.s bet šaldytuvas ar tau bus taip patogu, gal geriau prie vienos sienos statyk, bet tada reiks atsisakyti tau kai kurių spintelių.
Labas rytas.
Jei nuleistume ir orkaite ir indaplove, tuomet liktu vietos saldytuvui. O saldytuvas stoves prie kitos sienos ir tiek, nes noretume pirkti dvieju duru saldytuva, jis uzima tikrai daug vietos, tai prie tos 4 m sienos niekaip neissitenka.
Jūsų nuomone, ar reikėtų man stalviršio spalvą derint su valgomojo stalo spalva?
Pas mane valgomasis stalas su kėdėm yra iš ąžuolo medienos.
Susisuko smegeninė besirenkant virtuvės spintelių ir stalviršio spalvas
QUOTE(byne @ 2010 10 31, 16:04)
Jūsų nuomone, ar reikėtų man stalviršio spalvą derint su valgomojo stalo spalva?
daryk kaip graziau. stala vdrug pasikeisi. ziurek, kad praktiska ir patogu butu valyt, priziuret ir pan. galiausiai stala staltiese gal uztiesi ir pan.
as ziuriu namuos isvis darau daba balagana. i gana siuolaikiska interjera (kiek jis gali islikt siuolaikiskas ir tvarkingas stilistiskai turint du padykusius berniokus aisku didelis klausimas ) man kaip sikt prireike seno kaimisko apvalaus stalo su senom kedem. ieskau pasizaliuodama. bet noriu mirtinai. jau MB net nebesigilina. argumentus isklause ir leido daryt, ka noriu. bus kaip ten tas fusion stilius, kuriame vienas daiktas ne is tos operos.
atradau fotika, pasikeiciau batarkes, tai kai tik sugebesiu aptvarkyt namus, nufotografuosiu ir pasirodysiu visu grazumu.
ai, kazkuri teiravotes del plyteliu derinimo ant sienu ir grindu. senajam variante mes turejom vienodas ir ant grindu, ir ant sienu. super atrode.