Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 28, 09:07)
o ką pražiūrėjot toje savo virtuvėjė gal galėtumėt plačiau? O jūsų meistras atvažiavo į namus pats išsimatuot virtuvės? action=view&current=p.jpg]user posted image[/url]

praziurejau tai, kad spinteles auksciau numates kabint buvo. ir man truputuka per aukstai. nu bet tik siek tiek, tai isgyvenama, tiesiog kol iprasiu. ir del to, kad pati paprasiau gartrauki kabint auksciau, nei buvo, atsirado tarpelis plikos sienos. plyteliu tokiu neberasiu, pasilikom senasias, klijuotas pries 7 m. nu bet ka nors sumastysiu.

vadybininkas buvo atvaziaves i namus, persimatavo pats viska. tik, del atstumo biskiuka uztrukom derindami fasadus, tai ir velavo. nes siaip nuo mano sutarto termino atsiliko tik 5 d. be virtuves teko dvi savaites sausu daviniu mist.

tie beicuotojai medzio centro kieme, sake. ne prie pagrindines aiksteles, o vidiniam kieme.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite virtuveje katila-virykle (peciuka)? Kokios lubos butu geriausiai, kadangi kartais gal ten gaminsime, o gartraukio virs pecio nedesime. Visi itikineja deti plastikines lenteles, kad galima butu nuplauti, bet man jos labai nepatinka. Gal yra kokiu kitu sprendimu?
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 28, 10:07)
ir vat mano virtuvės projektas toks pirminis, pas baldžių jau truputuką pakoreguotas del kraivų sienų, tai vat jis sako, kad techniškai kažkaip blogai išpjaut vientisą stalviršį per kampą ir nori jungt iš atskirų dalių ar tikrai čia taip sudėtinga nes stalviršis tai elementarnas laminatas čia daugiau klausimas profesionalams

Man kampe pjovė dvejose vietose ir dėjo metalinę juostelę.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 28, 09:51)
Man kampe pjovė dvejose vietose ir dėjo metalinę juostelę.

aaa nu jasne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 28, 10:28)
aaa nu jasne  4u.gif

Pas mane irgi dėl ilgos sienos darė sujungimą su metaline juostele. Nors kitoje firmoje teko domėtis - sakė gali kampu gražiai frezuoti ir be sujungimo juostelės padaryti. Tiesa ten kaina buvo daug didesnė...
Atsakyti
musu irgi kampe sujungtas stalvirsis juostele. tik si kart buvau gudresne ir prasiau, kad sujungima darytu po kriaukle. tai matosi tik vos vos. senojoj jungta buvo palei kriaukle, tai valyt vis sujungima reikdavo. bet uztai baldininkui patogu daryt buvo. si kart ziurejau, kas man geriau.
Atsakyti
QUOTE(orange @ 2010 10 27, 21:23)
Man irgi labai gražūs tokios formos kranai, bet būtent dėl taškymosi nepirkom. Išbandžiau jau pas brolį namie tokio tipo...  doh.gif  bet ką plaunant apsitaško dar stalviršis pusės metro spinduliu aplinkui. Aš jau nekalbu apie normalų indų plovimą, bet bet ką smuklaus: peilį, šaukštelį ir t.t. Po kiekvieno krano atsukimo užsukimo dar pusę stalviršio turi nuvalyti.

va va tai taip ir as vargstu, neisivaizdavau, kad taip gali buti g.gif cia turbut del to, kad tas isbegimas ne apvalus, o plokscias tai ta srove kitokia ir gaunasi taskanti g.gif o as dar galvojau, kad cia kriaukle kalta rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Tinka,2010 10 28, 09:40]
nu, pagaliau ir mes su virtuve. yra tam tikru niuansu, bet tai cia pati ziopla, reikejo atidziau brezinius skaityt. bet kadangi netrukdo is esmes, o tiesiog pamoka ateiciai, tai kaip ir thumbup.gif
baldininkams priekaistu neturiu, drasiai galiu rekomenduot kitoms - Algrida. Anykstenai, bet dirba visoje Lietuvoje. minusas- taip ir nepasirasem sutarties, tai termina biskiuka nukele keliom dienom. bet ir avanso nemokejau nei kiek.

tai prasom pasirodyti kaip atrodo virtuvinis laukiu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2010 10 28, 11:58)
tai prasom pasirodyti kaip atrodo virtuvinis laukiu foto smile.gif

kaip tik fotoaparata rasiu. darbo kambario baldu dar nera, tai viskas, kas jame budavo dezese, tai kol rasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 28, 09:07)

ir vat mano virtuvės projektas toks pirminis, pas baldžių jau truputuką pakoreguotas del kraivų sienų, tai vat jis sako, kad techniškai kažkaip blogai išpjaut vientisą stalviršį per kampą ir nori jungt iš atskirų dalių ar tikrai čia taip sudėtinga nes stalviršis tai elementarnas laminatas čia daugiau klausimas profesionalams

user posted image

Stalviršiai gaminami 600, 1200 mm pločio, priekinė briauna apdirbta hpl vientisai su plokštuma. jei virtuvė kampu- stalviršis neišvengiamai jungiamas iš gabalų. Geriau laiko sujungtas metalinės juostelės pagalba, ji apsaugo nuo išsipūtimo jungimo kraštus, nes drėgmei atsparus tik viršutinis sluoksnis (hpl), o po juo medžio druožlių plokštė nuo drėgmės pučiasi.
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2010 10 27, 10:28)
Gal kas patarsit. Labai noriu naujoj virtuvėj maišytuvo su aukštu snapu, bet va kirba mintis, ar nesitaškys? Kaži į ką reik atkreipt dėmesį? kriauklės gylį ar dar ką nors?
user posted image
Na kažkas panašaus

Toks tikrai taškysis, todėl mes dėjom tokį:

user posted image

fantastiškas maišytuvas, sukiojasi galvutė 360 laipsnių ir pats maišytuvo kotas taip pat . Žodžiu net ant kriauklės krašto padėjus puodą ar blėkas, prileidžiu vandens, net nekišdama jų į kriauklę. Nusileaidžia iki beveik pat plautuvės dugno, tai niekur niekas nesitaško, įdėjus didesnį puodą, pakeli ir vėl patogu, net kibirą vandens prisileisti be problemų galiu. Kiek žinau tai danų firmo Damixa maišytuvas, jo kaina , kad ir su nuolaida - kandžiojasi, bet tai pateisina patogumas ir kokybė.

Va čia klipuką trumpą radau kaip ten kas sukiojasi tam maišytuve

klipas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neeri: 28 spalio 2010 - 20:51
sveikos mergaites, patarkit kaip virs kampines kriaukles daryti spintele indams isplautiems susideti.
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 10 28, 21:49)
fantastiškas maišytuvas, sukiojasi galvutė 360 laipsnių ir pats maišytuvo kotas taip pat

thumbup.gif Ateityje jį galvoju įsigyti biggrin.gif
Atsakyti