Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(fedoska @ 2010 10 27, 09:04)
Dekui  smile.gif
O kas cia tokio? Nes as kaip suprantu, dazyta plokste ir yra nulakuota ant virsaus, ir nuo to lako kokybes priklauso atsparumas? Ar grybauju?

Dažytos plokštės, kitaip dar MDF (medžio dulkių plokštės), gali būti dažomos įvairaus blizgumo dažais, nuo visiškai matinių iki labai blizgių, net 90% blizgumo, tai priklauso nuo dažų. Papildomai jos gali būti lakuojamos specialiu laku ir poliruojamos (taip pat galima dar nupurkšti kokiu blizgesiu, atrodo lyg metalinės ir t.t.), kas suteikia dažytai plokštei daug didesnį atsparumą, jos lengviau valosi, ir nebelieka minėtųjų "gumbelių" ar nelygumų, tokia dažyta plokštė atrodo kaip stiklas ar veidrodis, tačiau jos yra tikrai nemaža kaina ir ne kiekvienas gamintojas sugeba pagaminti.
Papildyta:
QUOTE(Robisss @ 2010 10 27, 15:52)
papasakokit kas ka darot su kampinem spintelem. Jos paprastai b una labai gilios ir galas sunkiai pasiekiamas. Gal kas koki idomiau sugalvoje ka ten padaryt

pabandykite čia pasižiūrėti, gal kas tiks?

http://www.brasa.lt/...&...id=83&but=4

http://www.furnitana...ogas/index.html
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2010 10 27, 18:23)
Dažytos plokštės, kitaip dar MDF (medžio dulkių plokštės), gali būti dažomos įvairaus blizgumo dažais, nuo visiškai matinių iki labai blizgių, net 90% blizgumo, tai priklauso nuo dažų. Papildomai jos gali būti lakuojamos specialiu laku ir poliruojamos (taip pat galima dar nupurkšti kokiu blizgesiu, atrodo lyg metalinės ir t.t.), kas suteikia dažytai plokštei daug didesnį atsparumą, jos lengviau valosi, ir nebelieka minėtųjų "gumbelių" ar nelygumų, tokia dažyta plokštė atrodo kaip stiklas ar veidrodis, tačiau jos yra tikrai nemaža kaina ir ne kiekvienas gamintojas sugeba pagaminti.

Niekur lygiai nudazytos nemaciau,o siaip pardavejai sake,kad nudazysim lygiai tik uzsakinekit ir nupoliruosim,cia tik ekspozicijai taip ppadaryta...aha taip ir patikejom.
Atsakyti
Pas mane dažyta, lakuota,poliruota, metaliko dažais dengta plokštė. Na tikrai lygi. Lygut lygutėlė. Ir labai norėdama nerasčiau nei gumbelių kokių tais , nei nelygumų.
Chuchundra, o tai Jūs manote, kad Vokietijoje kažkokią stebuklingą technologiją naudoja blizgiai lakuotai plokštei gauti? Tikrai ir pas mus tą puikiai padaro meistrai, turintys tam reikalingą įrangą.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 10 27, 19:47)
Pas mane dažyta, lakuota,poliruota, metaliko dažais dengta plokštė. Na tikrai lygi. Lygut lygutėlė. Ir labai norėdama nerasčiau nei gumbelių kokių tais , nei nelygumų.
Chuchundra, o tai Jūs manote, kad Vokietijoje kažkokią stebuklingą technologiją naudoja blizgiai lakuotai plokštei gauti? Tikrai ir pas mus tą puikiai padaro meistrai, turintys tam reikalingą įrangą.

Nu gi nedazyta ji pas mus,neisdrisom uzsakinet dazytos,is kur is anksto zinot ar sugebetu lygiai padaryt,kazkodel ekspozicijoms nepadaro lygiai,bet vienu balsu aiskina,kad jau jei uzsakysim,tai padarys.
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2010 10 27, 16:08)
o mes va toki turim

tai niekam nepatarciau pirkti labai taskosi, galima plauti atsukus maza srovele, bet ir tai apsitasko. Zodziu grazus, bet nevykes.. g.gif

Man irgi labai gražūs tokios formos kranai, bet būtent dėl taškymosi nepirkom. Išbandžiau jau pas brolį namie tokio tipo... doh.gif bet ką plaunant apsitaško dar stalviršis pusės metro spinduliu aplinkui. Aš jau nekalbu apie normalų indų plovimą, bet bet ką smuklaus: peilį, šaukštelį ir t.t. Po kiekvieno krano atsukimo užsukimo dar pusę stalviršio turi nuvalyti.
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 10 27, 15:27)
O mano Franke neatlaike 2 metu. Naudojasi tik suauge, nieks netranko, nelauzo. Tai dabar ziuriu i lietuviska produkcija, gal kas turi?

Turiu Rubinetos kraną virtuvėje. Matinės pilkos spalvos. Kol kas skųstis negaliu.

QUOTE(Inčius @ 2010 10 27, 16:08)
tai niekam nepatarciau pirkti labai taskosi, galima plauti atsukus maza srovele, bet ir tai apsitasko. Zodziu grazus, bet nevykes g.gif ..

Jei snapas bus žemai, nelabai išeis indus išplauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ice-tee @ 2010 10 27, 16:09)
Man meistras padarė išvažiuojamą lentynėlę. Dar virtuve nesinaudojau, bet turėtų būti patogu.

tai cia turbu tokia, kaip furnitane maciau. Pas mus jau truputi planai keiciasi ir kampe bus kriaukle, tai i tokia jau turbut nelabai ka ir sugalvosi g.gif
Atsakyti
Neskaičiau viso forumo, gal jau apie tai kažkas šnekėjo, bet noriu duoti tokį patarimą: nepamiškit apšvietimo! Gal dėl to, kad nešioju akinukus ar pan., man jos niekada nebus per daug. Mums į virtuvę baldininkas po spintelėm įtaisė dieninį apšvietimą -pasaka! Šviesos daug, ir negaila visą vakarą palikt, nes nedaug elektros naudoja.
Atsakyti
nus čia gal ne visai į temą, bet gal žinot kur būtų galima nusipirkt spalvoto beico, Senukuose, Ermitaže tik tradiciniai rudi atspalviai, o man reikia mėlynos spalvos ir tokios kaip žaliosios alyvuogės spalvų nes noriu virtuvės mediniu fasadu ir ne visai tradicinių spalvų, tai baldininkas patarė pačiai susiderint spalvas ir jam duot spalvų pavyzdžius, nurodė vieną parduotuvę Savanorių prospekte Vilniuje, bet sakau gal dar kur nors yra kur gyvai būtų galima apžiūrėt ir paderint rolleyes.gif
Atsakyti
nu, pagaliau ir mes su virtuve. yra tam tikru niuansu, bet tai cia pati ziopla, reikejo atidziau brezinius skaityt. bet kadangi netrukdo is esmes, o tiesiog pamoka ateiciai, tai kaip ir thumbup.gif
baldininkams priekaistu neturiu, drasiai galiu rekomenduot kitoms - Algrida. Anykstenai, bet dirba visoje Lietuvoje. minusas- taip ir nepasirasem sutarties, tai termina biskiuka nukele keliom dienom. bet ir avanso nemokejau nei kiek.

Del beico - pabandykit Medzio centre. tevu kaimyne rekomendavo, sake yra kazkokia firma, kuri turi daug, ivairiu ir kokybisku. plius gali is kart i laka imaisyt. as kuria diena pati sau i lentynu beico paieskas vaziuosiu. senukus jau paziurejau, netiko nieks. tai savaitgali vaziuosiu pas juos.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 10 28, 08:40)
Medzio centre

labai ačiū 4u.gif

o ką pražiūrėjot toje savo virtuvėjė gal galėtumėt plačiau? O jūsų meistras atvažiavo į namus pats išsimatuot virtuvės? nes kaip suprantu jūs Vilniuje gyvenat.
aš iš pradžių norėjau pas kauniečių virtuvę darytis labai patiko pjuvena.lt darbai ir atsiliepimų gerų radau apie juos, bet jie Kaune, sutinka pagamint, bet pagal mano išmatavimus, kažkaip man baisoka buvo užsakymą tvirtint nes kai vienas matuoja, kitas gamina...... atsimenu kažkada gaminausi virtuvę atvažiavo firmos dizainerė pati viską išsimatavo, o kai reikėjo virtuvę montuot pagal jos išmatavimus tai darbininkai keiskės tai tas per siaura, tas per platu buvo... tai šį kart ieškojau vielniečių, radau kaip ir, bet vat spalvų keistų užsinorėjau, tai dabar turiu galvos skausmą, kažkaip galvojau bus papraščiau su tuo reikalu.

ir vat mano virtuvės projektas toks pirminis, pas baldžių jau truputuką pakoreguotas del kraivų sienų, tai vat jis sako, kad techniškai kažkaip blogai išpjaut vientisą stalviršį per kampą ir nori jungt iš atskirų dalių ar tikrai čia taip sudėtinga nes stalviršis tai elementarnas laminatas čia daugiau klausimas profesionalams

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 28, 10:35)
nurodė vieną parduotuvę Savanorių prospekte Vilniuje, bet sakau gal dar kur nors yra kur gyvai būtų galima apžiūrėt ir paderint  rolleyes.gif

Jei turėjote omenyje "Milesia", joje irgi yra sukabinti ant sienų jau nubeicuoti gabaliukai.
Atsakyti