Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(fedoska @ 2010 10 27, 09:04)
Dekui  smile.gif
O kas cia tokio? Nes as kaip suprantu, dazyta plokste ir yra nulakuota ant virsaus, ir nuo to lako kokybes priklauso atsparumas? Ar grybauju?

Dazytos buna lakuotos,bet pas mus nedazyta,nes kaip minejau mums jos nelygios,pas mus lakuota plokste,issirenki,kuri patinka is esamu ir lakavima,dar galima faneruote lakuot,bet cia jie ne patys taip daro,o Vokietijoj uzsakineja,mums cia taip tik vienoj firmoj pasiule,daugiau niekas nieko pan.nesiule,nors tikrai daug vaiksciodavom,nes norejom,kad blizgetu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turite virtuve is MDF , dengtos plastiku ?
Graziai atrodo, bet ar praktiskos ? g.gif , nes kainos skirtumas yra nemazas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2010 10 27, 09:28)
Gal kas patarsit. Labai noriu naujoj virtuvėj maišytuvo su aukštu snapu, bet va kirba mintis, ar nesitaškys? Kaži į ką reik atkreipt dėmesį? kriauklės gylį ar dar ką nors?

Na kažkas panašaus

aš tai tik už tokius kranus, mano gyvenime jau bus penkta virtuvė, o ir šeip gyvenime teko įvairiais kranais virtuvėse naudotis, taivat tokie man patys geriausi.
del taškysmosi, tai man nesitaško nebent labai stipriai vandenį atsuku, o šeip naudotis patogūs jei kriauklėje kokį puodą reik plaut nekliūna kai, kad žemesni kranai, vienžo kai tik pirmą kart išbandžiau virtuvėje tokį kraną jokių kitų kranų virtuvėje aš jau nepripažystu ir jau nusipirkau sau tokį į naują virtuvę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gravitacija: 27 spalio 2010 - 11:46
QUOTE(dolile @ 2010 10 27, 10:28)
Labai noriu naujoj virtuvėj maišytuvo su aukštu snapu, bet va kirba mintis, ar nesitaškys? Kaži į ką reik atkreipt dėmesį? kriauklės gylį ar dar ką nors?

Na kažkas panašaus

labai gerą kraną išsirinkot, aš tokį irgi turėjau, ir buvau labai patenkinta thumbup.gif Gražus dizainas, patogus. Tik aišku daug kas priklauso nuo gamintojo, kurį pasirinksite. Jei rinksites kokį nors kinietiška, tai ar jis tokios formos ar kitokios - visvien bus š... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coconut @ 2010 10 27, 13:24)
labai gerą kraną išsirinkot, aš tokį irgi turėjau, ir buvau labai patenkinta  thumbup.gif  Gražus dizainas, patogus. Tik aišku daug kas priklauso nuo gamintojo, kurį pasirinksite. Jei rinksites kokį nors kinietiška, tai ar jis tokios formos ar kitokios - visvien bus š...  doh.gif

Man irgi dizainas grazus. Pritariu, kad kinietiska preke dazniausia buna š... Aisku geras daiktas atitinkamai ir kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 10 27, 12:41)
Man irgi dizainas grazus. Pritariu, kad kinietiska preke dazniausia buna š... Aisku geras daiktas atitinkamai ir kainuoja.

įvairios jų kainos aš daugiau nei 6 metus naudojau Franke firmos kraną buvau patenkinta ir kainavo tik 250 +- dabar vėl tokį pat nusipirkau ir tikiuosi, kad ir šis tarnaus lygiai taip pat sėkmingai. Aišku tokio tipo kraną galima ir už 2500 litų nusipirkt, mačiau kažkurioje parduotuvėje už 60 litų, bet vaizdialis jau liūdnas, kažkoks išklibes nuo sukinėjimų, o jei daiktas atlaiko smalsių pirkėjų bandymus atsukt, pasukt tai ir namie turėtų laikyt
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 27, 12:03)
Dazytos buna lakuotos,bet pas mus nedazyta,nes kaip minejau mums jos nelygios,pas mus lakuota plokste,issirenki,kuri patinka is esamu ir lakavima,dar galima faneruote lakuot,bet cia jie ne patys taip daro,o Vokietijoj uzsakineja,mums cia taip tik vienoj firmoj pasiule,daugiau niekas nieko pan.nesiule,nors tikrai daug vaiksciodavom,nes norejom,kad blizgetu blush2.gif

Tai cia turbut brangiau?
Papildyta:
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 27, 14:39)
įvairios jų kainos aš daugiau nei 6 metus naudojau Franke firmos kraną buvau patenkinta ir kainavo tik 250 +- dabar vėl tokį pat nusipirkau ir tikiuosi, kad ir šis tarnaus lygiai taip pat sėkmingai. Aišku tokio tipo kraną galima ir už 2500 litų nusipirkt, mačiau kažkurioje parduotuvėje už 60 litų, bet vaizdialis jau liūdnas, kažkoks išklibes nuo sukinėjimų, o jei daiktas atlaiko smalsių pirkėjų bandymus atsukt, pasukt tai ir namie turėtų laikyt

O mano Franke neatlaike 2 metu. Naudojasi tik suauge, nieks netranko, nelauzo. Tai dabar ziuriu i lietuviska produkcija, gal kas turi?
Atsakyti
pas mano mama vonioje stovi lietuviskas Rubinetos kranas - ciaupas su dusu. labai viskas su juo faina - nekliba, nelasa, gerai valosi ir kainavo nedaug. dabar mes patys ruosiame pirkti krana virtuvei ir nusiziurejom toki kaip virsuje parodyta. Kainuos apie 150 LT:) lotuliukas.gif

PAlyginimui - labai panasaus dizaino pirkome i vonia, taciau italu gamybos, tai, jei gerai pamenu mokejom apie 700 Lt su salono pritaikyta nuolaida blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 10 27, 15:27)
Tai cia turbut brangiau?

Panasiai ir dazytas skaiciuodavo,nors ir dazytu firmos ivairias kainas siulydavo.Ten,kur uzsakinejo,tai kiek pamenu sake,kad tokia dazyta panasiai kainuotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 27 spalio 2010 - 14:42
papasakokit kas ka darot su kampinem spintelem. Jos paprastai b una labai gilios ir galas sunkiai pasiekiamas. Gal kas koki idomiau sugalvoje ka ten padaryt
Atsakyti
o mes va toki turim
user posted image

tai niekam nepatarciau pirkti labai taskosi, galima plauti atsukus maza srovele, bet ir tai apsitasko. Zodziu grazus, bet nevykes.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inčius: 27 spalio 2010 - 15:09
QUOTE(Robisss @ 2010 10 27, 15:52)
papasakokit kas ka darot su kampinem spintelem. Jos paprastai b una labai gilios ir galas sunkiai pasiekiamas. Gal kas koki idomiau sugalvoje ka ten padaryt

Man meistras padarė išvažiuojamą lentynėlę. Dar virtuve nesinaudojau, bet turėtų būti patogu.
Atsakyti