Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(leber @ 2010 10 26, 10:38)
2680x670 mm.
Kaina- priklausomai kur užsisakinėsite.

4u.gif
o ką galima dėti į tarpą tarp spintelių, jei reikia beveik 3 m ilgio? Plytelių nenoriu rolleyes.gif
sudurta plikštės, manau, ne išeitis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andos: 26 spalio 2010 - 09:57
QUOTE(andos @ 2010 10 26, 09:57)
4u.gif
o ką galima dėti į tarpą tarp spintelių, jei reikia beveik 3 m ilgio? Plytelių nenoriu  rolleyes.gif
sudurta plikštės, manau, ne išeitis  ax.gif

Galima ir sudurti, tik ne bet kaip, o kad būtų vaizdas, jog taip turi būti. biggrin.gif
Atsakyti
stiklais prekiauja ir stiklo meistrai ten dazytas stiklas visokiu spalvu
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 10 26, 11:06)
Galima ir sudurti, tik ne bet kaip, o kad būtų vaizdas, jog taip turi būti.  biggrin.gif

Bet ten, kur plokštės sudūrimas, kauptųsi visokie nešvarumai unsure.gif - kaitlentė bus dujinė, tai daugiau valymo ir taip, o jei dar sudūrimas murzinsins doh.gif
Atsakyti

Man dar neapsinešė ir nepatamsėjo biggrin.gif
[/quote]

nu as irgi dar buvau taip negirdejus, tipo visi krastukai prie kanto patamses, o kai bus labai sviesi virtuve tai labai matysis. turbut apsistosiu ties sviesia virtuve ir nesuksiu daugaiu galvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2010 10 26, 12:49)
Bet ten, kur plokštės sudūrimas, kauptųsi visokie nešvarumai  unsure.gif - kaitlentė bus dujinė, tai daugiau valymo ir taip, o jei dar sudūrimas murzinsins  doh.gif

Tai gi nebūtina sūdurimą daryti arti kaitlentės, o jei sudūrimams naudoti aliuminio profilį, tai jis lengviau valosi nei pati sienelė.

Pasitikslinau, galima išlaužti 2750 mm sienelės ilgį arba sienelei naudoti stalviršį, jei vaizdas ir erdvė leidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 26 spalio 2010 - 14:22
Mamos, turiu jau projekta, daviau dviems meistrams paskaiciuot. Viskas aisku, isskyrus viena dalyka - meistras Jonas dirba tik su paprasta, bet kokybiska plokste ir varo ant dazytos; meistras Petras geresne laiko dazyta biggrin.gif Man labiau patinka dazyta, bet sako, ji nera atspari smugiams, ibrezimams. Noreciau isgirsti kompetetinga nuomone siuo klausimu, aciu
Atsakyti
QUOTE(Robisss @ 2010 10 26, 15:21)

nu as irgi dar buvau taip negirdejus, tipo visi krastukai prie kanto patamses, o kai bus labai sviesi virtuve tai labai matysis. turbut apsistosiu ties sviesia virtuve ir nesuksiu daugaiu galvos  g.gif

nezinau kai kitoms, bet esu turejusi baltos plokstes virtuvines spinteles, dureles buvo tamsiai melynos, tai ta plokste labai jau nepatiko man, sunkiai valesi, ta prasme kur arti orkaite tai ir pagelto po kiek laiko, nors buvo gartraukis, zodziu paturejus balta daugiau jos nebenorejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 10 26, 15:17)
Mamos, turiu jau projekta, daviau dviems meistrams paskaiciuot. Viskas aisku, isskyrus viena dalyka - meistras Jonas dirba tik su paprasta, bet kokybiska plokste ir varo ant dazytos; meistras Petras geresne laiko dazyta  biggrin.gif Man labiau patinka dazyta, bet sako, ji nera atspari smugiams, ibrezimams. Noreciau isgirsti kompetetinga nuomone siuo klausimu, aciu

Jokia plokštė neatspari nei smūgiams, nei braižymams. biggrin.gif
Tiesa, nedažytą pabraižius galima užtušuoti, dažytos- ne.
Dažyta- neturi kanto problemos, niekas neatsilups.

Kokybė priklauso pirmu atveju nuo dažų ir dažymo kokybės, antru- nuo plokštės ir briaunos kokybės. Visa kita meistrų nagingumo ir jūsų skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 10 26, 16:17)
Mamos, turiu jau projekta, daviau dviems meistrams paskaiciuot. Viskas aisku, isskyrus viena dalyka - meistras Jonas dirba tik su paprasta, bet kokybiska plokste ir varo ant dazytos; meistras Petras geresne laiko dazyta  biggrin.gif Man labiau patinka dazyta, bet sako, ji nera atspari smugiams, ibrezimams. Noreciau isgirsti kompetetinga nuomone siuo klausimu, aciu

Mes irgi is pradziu norejom dazytos,kiek vaiksciodavom po salonus,visur paziurejus is sono tam tikru kampu,nors tu ka,bet matosi tokie nelygumai,nera tokio lygumo,kaip pvz.stiklas.Aisku cia jau galima pasakyt,kad prie bet ko galima prikibt,bet mes atsisakem dazytos,o pasirinkom dazyta stikla ploname aliuminio remelyje virsutiniam spintelem,oapacia pas mus lakuta plokste.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 10 26, 17:39)
Jokia plokštė neatspari nei smūgiams, nei braižymams.  biggrin.gif
Tiesa, nedažytą pabraižius galima užtušuoti, dažytos- ne.
Dažyta- neturi kanto problemos, niekas neatsilups.

Kokybė priklauso pirmu atveju nuo dažų ir dažymo kokybės, antru- nuo plokštės ir briaunos kokybės. Visa kita meistrų nagingumo ir jūsų skonio reikalas.

Dekui smile.gif

QUOTE(chuchundra @ 2010 10 26, 22:03)
Mes irgi is pradziu norejom dazytos,kiek vaiksciodavom po salonus,visur paziurejus is sono tam tikru kampu,nors tu ka,bet matosi tokie nelygumai,nera tokio lygumo,kaip pvz.stiklas.Aisku cia jau galima pasakyt,kad prie bet ko galima prikibt,bet mes atsisakem dazytos,o pasirinkom dazyta stikla ploname aliuminio remelyje virsutiniam spintelem,oapacia pas mus lakuta plokste.

O kas cia tokio? Nes as kaip suprantu, dazyta plokste ir yra nulakuota ant virsaus, ir nuo to lako kokybes priklauso atsparumas? Ar grybauju?

Atsakyti
Gal kas patarsit. Labai noriu naujoj virtuvėj maišytuvo su aukštu snapu, bet va kirba mintis, ar nesitaškys? Kaži į ką reik atkreipt dėmesį? kriauklės gylį ar dar ką nors?
user posted image
Na kažkas panašaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 27 spalio 2010 - 09:28