Pats stiklas gali buti maziau ar daugiau i melsvuma-zaluma,kai dare virtuve,tai sake,kad ten is kur jie ima stikla yra 3 rusys,butent ir skiriasi melsvumo laipsniu
QUOTE(princesiuke @ 2010 10 25, 11:08)
o tokį stiklą galima pirkti pas baldų gamintojus ar atskirai?
Nebūtinai. Atskirai stiklą galima užsisakyti Novaldoje.
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 25, 11:19)
Ir ne tik joje
QUOTE(Temidė @ 2010 10 25, 11:21)
Ir ne tik joje
o kur dar galima? parašykite, jei žinote
labai Jums dėkinga
QUOTE(princesiuke @ 2010 10 25, 11:35)
Mums Furnitane fasadams stikla daze.
QUOTE(princesiuke @ 2010 10 25, 10:55)
o kaip tada gaunasi jo tokia spalva žalsva?
Dar gali ten buti matinis stiklas nors jo tai neptararciau rinktis, labai jau kiekv.uzstiskimas matosi
Tarp spintelių galima dėti HPL plokštę.
Gal žinot, koks max gali būti jos ilgis? kokios kainos?
Sveiki, noriu paklausti, kas turi įmontuojamą šaldytuvą, o šalia spintą su įmontuojama orkaite( orkaitė pakelta ties šaldytuvo viduriu). Ar nekenkia karštis , einantis iš orkaitės, šaldytuvo gumoms ir šiaip bendram šaldytuvo darbui?
Aš turiu, bet naudoju nepilnai metai dar. Kol kas nieko neigiamo nepastebėjau, o kaip bus toliau - matysim. Bet toks išdėstymas labai dažnas, tai gal neturėtų kenkti
QUOTE(Moon @ 2010 10 25, 22:19)
Sveiki, noriu paklausti, kas turi įmontuojamą šaldytuvą, o šalia spintą su įmontuojama orkaite( orkaitė pakelta ties šaldytuvo viduriu). Ar nekenkia karštis , einantis iš orkaitės, šaldytuvo gumoms ir šiaip bendram šaldytuvo darbui?
Juk dabartinės orkaitės neskleidžia šilumos, nes yra izoliuotos Intensyviai naudoju orkaitę, tai nei šonuose, nei virš jos esanti lentyna neįšila
QUOTE(Robisss @ 2010 10 26, 00:43)
Sveikos merginos. Noriu patarimo tu, kurios jau kuris laikas naudojasi sviesia virtuve. Mane prigasdino, kad jei pasidarysiu korpusa ir fasada labai sviesu tai po kurio laiko kantukai apsines, patamses ir negraziai atrodys. Noriu paklausti ar tikrai taip.
Man dar neapsinešė ir nepatamsėjo
QUOTE(andos @ 2010 10 25, 21:01)
Tarp spintelių galima dėti HPL plokštę.
2680x670 mm.
Kaina- priklausomai kur užsisakinėsite.