Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Pats stiklas gali buti maziau ar daugiau i melsvuma-zaluma,kai dare virtuve,tai sake,kad ten is kur jie ima stikla yra 3 rusys,butent ir skiriasi melsvumo laipsniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 25 spalio 2010 - 10:11
QUOTE(princesiuke @ 2010 10 25, 11:08)
o tokį stiklą galima pirkti pas baldų gamintojus ar atskirai? g.gif

Nebūtinai. Atskirai stiklą galima užsisakyti Novaldoje.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 25, 11:19)
Nebūtinai. Atskirai stiklą galima užsisakyti Novaldoje.

Ir ne tik joje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 10 25, 11:21)
Ir ne tik joje  biggrin.gif

o kur dar galima? parašykite, jei žinote smile.gif
labai Jums dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 10 25, 11:35)
o kur dar galima? parašykite, jei žinote smile.gif
labai Jums dėkinga smile.gif

Mums Furnitane fasadams stikla daze.
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 10 25, 10:55)
o kaip tada gaunasi jo tokia spalva žalsva?  g.gif

Dar gali ten buti matinis stiklas g.gif nors jo tai neptararciau rinktis, labai jau kiekv.uzstiskimas matosi ax.gif
Atsakyti
Tarp spintelių galima dėti HPL plokštę.

Gal žinot, koks max gali būti jos ilgis? kokios kainos?
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti, kas turi įmontuojamą šaldytuvą, o šalia spintą su įmontuojama orkaite( orkaitė pakelta ties šaldytuvo viduriu). Ar nekenkia karštis , einantis iš orkaitės, šaldytuvo gumoms ir šiaip bendram šaldytuvo darbui?
Atsakyti
Aš turiu, bet naudoju nepilnai metai dar. Kol kas nieko neigiamo nepastebėjau, o kaip bus toliau - matysim. Bet toks išdėstymas labai dažnas, tai gal neturėtų kenkti g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Noriu patarimo tu, kurios jau kuris laikas naudojasi sviesia virtuve. Mane prigasdino, kad jei pasidarysiu korpusa ir fasada labai sviesu tai po kurio laiko kantukai apsines, patamses ir negraziai atrodys. Noriu paklausti ar tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(Moon @ 2010 10 25, 22:19)
Sveiki, noriu paklausti, kas turi įmontuojamą šaldytuvą, o šalia spintą su įmontuojama orkaite( orkaitė pakelta ties šaldytuvo viduriu). Ar nekenkia karštis , einantis iš orkaitės, šaldytuvo gumoms ir šiaip bendram šaldytuvo darbui?

Juk dabartinės orkaitės neskleidžia šilumos, nes yra izoliuotos mirksiukas.gif Intensyviai naudoju orkaitę, tai nei šonuose, nei virš jos esanti lentyna neįšila schmoll.gif

QUOTE(Robisss @ 2010 10 26, 00:43)
Sveikos merginos. Noriu patarimo tu, kurios jau kuris laikas naudojasi sviesia virtuve. Mane prigasdino, kad jei pasidarysiu korpusa ir fasada labai sviesu tai po kurio laiko kantukai apsines, patamses ir negraziai atrodys. Noriu paklausti ar tikrai taip.

Man dar neapsinešė ir nepatamsėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2010 10 25, 21:01)
Tarp spintelių galima dėti HPL plokštę.

Gal žinot, koks max gali būti  jos ilgis? kokios kainos?

2680x670 mm.
Kaina- priklausomai kur užsisakinėsite.
Atsakyti