Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(byne @ 2010 10 23, 20:01)
klausiu todėl, kad, jei jau suklijuotos plytelės būna, tada ant stalviršio tokį kaip plintusiuką deda g.gif . Tai kaip dauguma darot g.gif

Mes klijavom,kai baldai stovejo,uzleido ant baldu plyteles tai ir plintuso nereikejo. thumbup.gif
Tai yra meistras klijavo,tai nelabai gilinausi ar patogu,bet jis pats pageidavo klijuot,kai baldai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 23 spalio 2010 - 19:25
Sveikutes 4u.gif
Pradejau ieskoti virykles. Bet metaus tarp baltos ir nerudijancio plieno... doh.gif . Noreciau nerudijancio plieno, bet kaip su valymu?... Vieni sako lengvai valos, kiti jog blogai.. Gal koks pavirsius turi but specialus?

Patarkit.... Aaa... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 23, 16:26)
laba, turiu klausimuką blush2.gif ,
kada reikia klijuot plyteles ant sienos,t.y. tą tarpą tarp spintelių, ar kai baldai jau stovi ar be baldų?  blush2.gif
Nesumąstau, kokio išmatavimo plyteles išsirikt, 15*15,  25*40  ar 30*60cm. blush2.gif  Patarkit blush2.gif

as pats kaip apdailininkas tai rekomenduoju klijuoti po to kai baldai jau pastatyti. Tada nereik jokiu papyldomu plintusiuku ir t.t., pakanka ti graziai silikonu uztepti ir viskas smile.gif del uzleidimu po spintelemis tai nzn kam to reik.... vistiek spinteles uzdengs tas plyteles ir jokios naudos is ju ner. o del dydzio tai cia jau skonio reikalas wink.gif ir jei jau stoves baldai lengviau bus plyteles priderinti pagal stiliu ir spalva smile.gif
Atsakyti
labas rytas, reikia Jūsų pagalbos. Gal kas žino, kaip vadinasi ta medžiaga tarp kabinamų ir pastatomų spintelių (nuotraukoje). Galvojau, gal koks stiklas, net neįsivaizduoju, bet noriu tokio. Gal dar žinote, kur tokius gamina? Dėkoju iš anskto smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu va, pagaliau galiu pasirodyt savo virtuvę thumbup.gif
Dar parodau, koks buvo planiukas
user posted image

O čia beveik galutinis rezultatas (dar trūksta krano, plytelių tarp spintelių, apačioj grindjuostės...) ax.gif
user posted image
user posted image

tik nesugalvoju, kokios spalvos turėtų būti plytelės tarp spintelių... šviesesnės, tamsesnės... doh.gif Gal yra minčių? 4u.gif

Atsakyti
puesele33 graži virtuvė 4u.gif aš irgi žiūrinėjau visą savaitgalį žiūrinėjau ką daryti su tuo tarpu tarp spintelių, tai noriu tos plokštės vientisos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 10 25, 09:24)
puesele33 graži virtuvė  4u.gif aš irgi žiūrinėjau visą savaitgalį žiūrinėjau ką daryti su tuo tarpu tarp spintelių, tai noriu tos plokštės vientisos  ax.gif

Man atrodo ten stiklas,jei suzinosit,kur uzsakinet-parasykit.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 25, 09:34)
Man atrodo ten stiklas,jei suzinosit,kur uzsakinet-parasykit.

kiek skaičiau dabar forume, tai dažytas stiklas ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 10 25, 10:27)
kiek skaičiau dabar forume, tai dažytas stiklas ir bus  smile.gif

Man atrodo,nedazytas.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 25, 10:31)
Man atrodo,nedazytas.

o kaip tada gaunasi jo tokia spalva žalsva? g.gif
Atsakyti
Stiklas. O spalva sąlytyje su sienos spalva gal tokia gavosi g.gif Nors gali būti, kad jis kažkiek matintas iš ''blogosios'' pusės. Reiktų nuotraukos iš arčiau, kad galima būtų pasakyti tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 10 25, 11:00)
Stiklas. O spalva sąlytyje su sienos spalva gal tokia gavosi g.gif Nors gali būti, kad jis kažkiek matintas iš ''blogosios'' pusės. Reiktų nuotraukos iš arčiau, kad galima būtų pasakyti tiksliai.

o tokį stiklą galima pirkti pas baldų gamintojus ar atskirai? g.gif
Atsakyti