Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Iriska @ 2010 10 22, 15:36)
Tada reikia daryti imantuojama saldytuva, jie brangesni+ spintos kaina

O planavot neįmontuojamą šaldytuvą?
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 10 22, 16:15)
O planavot neįmontuojamą šaldytuvą?

taip. Kazkaip kiek ziurejome imontuojami netokie fukcianalus ir dar brangesni. Nelabai logiska moketi daugiau uz prastesni daikta + dar uz karkasa.

IMHO. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 22, 16:23)
taip. Kazkaip kiek ziurejome imontuojami netokie fukcianalus ir dar brangesni. Nelabai logiska moketi daugiau uz prastesni daikta + dar uz karkasa.

IMHO. 4u.gif

Dar kaip variantas galėtų būti palikti aukštą spintą su mikrobange ten, kur ir pasipaišėt, tik daryti trys stalčiai+mikrobangė+durelės. T. y. (nuo grindų žiūrint), stalčius stalčius, stalčiukas, falš stačiukas (ikejoje jis kažkas apie 10cm). Ta prasme būtų stalčiuko imitacija tik ties ta vieta, kur palangė. Nežinau ar supratai ką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 22 spalio 2010 - 15:32
QUOTE(BevardeX @ 2010 10 22, 16:28)
Dar kaip variantas galėtų būti palikti aukštą spintą su mikrobange ten, kur ir pasipaišėt, tik daryti trys stalčiai+mikrobangė+durelės. T. y. (nuo grindų žiūrint), stalčius stalčius, falš stačiukas (ikejoje jis kažkas apie 10cm). Ta prasme būtų stalčiuko imitacija tik ties ta vieta, kur palangė. Nežinau ar supratai ką doh.gif

Supratau bigsmile.gif . Jeigu aisku yra pas juos tokiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 22, 16:32)
Supratau  bigsmile.gif . Jeigu aisku yra pas juos tokiu.  g.gif

Yra smile.gif
Tai yra mažojo stalčiuko fasadas. bet gal yra ir siauresnių. Bet jis pjaunamas, būna pridedama ir laminavimo juostelė. Tokio daikto tau reikės ir prie orkaitės. Aš kai komplektavausi, nepamenu, ar pasirinkus spintą orkaitei ėjo ta papildoma fasadinė lentelė ar ją atskirai reikėjo imti. Ji nupjaunama pagal reikiamą dydį. Bet lyg į komplektą įeina.
Va apie ką kalba (vieta po orkaitė)
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 22 spalio 2010 - 15:53
Sveiki 4u.gif
gal psidalintumet patirtim kur perkate virtuvinius stalus su kedem?
Kampas mums netinka, nes virtuve labai maza. Reiktu nedidelio staliuko su kedem, ir noretusi morkines spalvos, kad kazkiek butu. arba kedes morkines. Nerandu kazkaip niekur ax.gif
Na ir neperbrangiausiai noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2010 10 23, 12:02)
Sveiki  4u.gif
gal psidalintumet patirtim kur perkate virtuvinius stalus su kedem?
Kampas mums netinka, nes virtuve labai maza. Reiktu nedidelio staliuko su kedem, ir noretusi morkines spalvos, kad kazkiek butu. arba kedes morkines. Nerandu kazkaip niekur  ax.gif
Na ir neperbrangiausiai noretusi  blush2.gif

Nežinau iš kokio jūs miesto, bet prieš porą mėnesiukų labai geras ąžuolines kėdes nusipirkom Audėjų baldų salone ir visai nebrangiai, o del oranžinės spalvos tai nežinau galit ir pati nusidažyt jei jau taip labai reikia
Atsakyti
laba, turiu klausimuką blush2.gif ,
kada reikia klijuot plyteles ant sienos,t.y. tą tarpą tarp spintelių, ar kai baldai jau stovi ar be baldų? blush2.gif
Nesumąstau, kokio išmatavimo plyteles išsirikt, 15*15, 25*40 ar 30*60cm. blush2.gif Patarkit blush2.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(byne @ 2010 10 23, 17:26)
kada reikia klijuot plyteles ant sienos,t.y. tą tarpą tarp spintelių, ar kai baldai jau stovi ar be baldų?  blush2.gif
Nesumąstau, kokio išmatavimo plyteles išsirikt, 15*15,  25*40  ar 30*60cm. blush2.gif  Patarkit blush2.gif

Mes klijuojam, nors baldų dar neturim. Plytelės 10x10 ax.gif O šiaip, plytelio dydis priklauso, tik nuo jūsų, kaip jūms atrodo gražiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 23, 16:26)
kada reikia klijuot plyteles ant sienos,t.y. tą tarpą tarp spintelių, ar kai baldai jau stovi ar be baldų?  blush2.gif
Nesumąstau, kokio išmatavimo plyteles išsirikt, 15*15,  25*40  ar 30*60cm. blush2.gif  Patarkit blush2.gif

man baldininkas sakė, kad jam tas pats suklijuotos plytelės ar ne, tai aš klyjuosiu kol dar baldų nėr nes jau turiu patirties, atvežė virtuvę, sumontavo nu galvoju dabar jau plyteles klijuosiu.... taip ir nesuklyjavau, tingėjau prasidėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 23, 18:14)
man baldininkas sakė, kad jam tas pats suklijuotos plytelės ar ne, tai aš klyjuosiu kol dar baldų nėr nes jau turiu patirties, atvežė virtuvę, sumontavo nu galvoju dabar jau plyteles klijuosiu.... taip ir nesuklyjavau, tingėjau prasidėt  rolleyes.gif

klausiu todėl, kad, jei jau suklijuotos plytelės būna, tada ant stalviršio tokį kaip plintusiuką deda g.gif . Tai kaip dauguma darot g.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 23, 19:01)
klausiu todėl, kad, jei jau suklijuotos plytelės būna, tada ant stalviršio tokį kaip plintusiuką deda g.gif . Tai kaip dauguma darot g.gif

manau, kad dauguma tą sienos dalį tarp pastatomų ir kabinamų spintelių klijuoja plytelėmis ar po stiklu slepia, vienu žodžiu vienaip ar kitaip stengiasi apsaugot.

aš asmeniškai manau, kad patogiau klijuot kol baldų dar nėra, nes gali užleist porą eilių į viršų ir į apačią, o kai baldai sustatyti nu tai nereikalinga kliūtis jie man tokiame darbe.

aš tai klijuosiu mažas plyteles 10x10 man tokios gražiausios dar bandysiu kokių ornamentuotų įmaišyt, man gražu.
Atsakyti