Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Na ką... Ir vėl nauja tema 4u.gif
Tęsiame
user posted image

Senoji tema čia:
Senoji tema
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 10 18, 13:59)
Na ką... Ir vėl nauja tema  4u.gif

Labai graži foto yra virtuvė smile.gif

Nepatogumas tame, kad sako daug lankstytis reiks, o rankas pakelti lengviau. Pas mane turėtų viskas tilpti stalčiuose.
Atsakyti
Na lankstymosi vis tiek neišvengsite, juk apatinės spintelės bet kuriuo atveju bus. Kažkaip aš tame nepatogumo tikrai neįžvelgiu. Net dabar pagalvojau, kad viršutinėse spintelėse pas mane sudėti rečiau naudojami daiktai.
Žodžiu, man virtuvės be viršutinių spintelių gražu ir estetiška.
user posted image
user posted image
Atsakyti
man irgi labai grazu virtuve be pakabinamu spinteliu wub.gif tik vat vienas klausimas kyla, kur laikyti taures ir stiklines? stalciuose tai nelabai patogu g.gif
Atsakyti
Aš indaujoje laikau.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 18, 15:25)
man irgi labai grazu virtuve be pakabinamu spinteliu  wub.gif tik vat vienas klausimas kyla, kur laikyti taures ir stiklines? stalciuose tai nelabai patogu  g.gif

Apie jas dar negalvojau, gal kokiam stalčiuj.

Tiesa, nežinau ar buvo įkelti čia tokie puslapiukai kaip susikurti svajonių virtuvę, jei ką pasikartosiu.
Čia irgi toks, mano akiai, neprastas puslapiukas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2010 10 18, 15:29)
Aš indaujoje laikau.

Indauja, tai tokia aukštoka spintelė? Manau, kad tokios nebus pas mane.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 10 18, 15:29)
Aš indaujoje laikau.

QUOTE(balla @ 2010 10 18, 15:40)
Apie jas dar negalvojau, gal kokiam stalčiuj.
Indauja, tai tokia aukštoka spintelė? Manau, kad tokios nebus pas mane..  g.gif

vat ir pas mane nebus indaujos.... o stalciuose laikyti taures labai nepatogu turetu buti... galima butu dezutese laikyti spintelese -pas mama mano taip "sventines" taures laikomos sekcijoje apacioje spinteleje, bet jos ir naudojamas i metus tris kartus, kada dengiamas didysis stalas biggrin.gif biggrin.gif

ir dar vienas dalykas,kai nera pakabinamu spinteliu- kur laikyti duona? stalciuje- biski gaila vietos kad ir 60cm stalciu paskitri vien duonai, o duonines ant stalvirsio irgi nelabai noriu g.gif
Atsakyti
Merginos, hellp friends.gif

tos, kurios dejotes stikla tarp stalvirsiaus ir spinteliu - kaip jis uzsandarintas? silikonu? ir ar is visu stiklo pusiu (apacios, sonu, virsaus) ?
man po stiklu ties kriaukle pelesis bando skverbtis doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 18, 15:47)
ir dar vienas dalykas,kai nera pakabinamu spinteliu- kur laikyti duona? stalciuje- biski gaila vietos kad ir 60cm stalciu paskitri vien duonai, o duonines ant stalvirsio irgi nelabai noriu  g.gif

Man priimta, kad duona stalčiuose laikoma. Tai su duona, kaip ir ramu smile.gif Ten gali dėti visokiu sausainius, bandeles, batonus, riestainius ir pan smile.gif kad tik tokio stalčiaus užtektų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 18, 15:25)
man irgi labai grazu virtuve be pakabinamu spinteliu  wub.gif tik vat vienas klausimas kyla, kur laikyti taures ir stiklines? stalciuose tai nelabai patogu  g.gif

Aš tai didesnę problemą matau ne dėl taurių laikymo, joms galima atrast vietą ir svetainėje ar valgomajame, indaujoje, lentynoje ar sekcijoje. Didesnė problema dėl dažnai naudojamų produktų, prieskonių ir kt. daikčiukų, kurių reikia gaminant. Kai jie būna pakabinamose spintelėse, tai būna akių aukštyje t.y. gerai matomi ir lengvai-greitai pasiekiami, kitaip tariant po ranka. Jeigu nekabinti spintelių, tai tada kaip? Ko gero vis tiek prireiks kokių nors lentynėlių bent jau dažniausiai naudojamiems prieskoniams, kiekvieną kart lankstytis dėl pipiro ar lauro lapo ir kilnoti indelius ieškant to ar kito prieskonio ko gero bus nelabai patogu g.gif Ir kažin ar nesigaus taip, kad pakabinamų spintelių nebus, bet darbastalis pamažu apsikraus visokiais indukais ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 18, 14:47)
ir dar vienas dalykas,kai nera pakabinamu spinteliu- kur laikyti duona? stalciuje- biski gaila vietos kad ir 60cm stalciu paskitri vien duonai, o duonines ant stalvirsio irgi nelabai noriu  g.gif

saldytuve laikyt duona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 10 18, 16:27)
Aš tai didesnę problemą matau ne dėl taurių laikymo, joms galima atrast vietą ir svetainėje ar valgomajame, indaujoje, lentynoje ar sekcijoje. Didesnė problema dėl dažnai naudojamų produktų, prieskonių ir kt. daikčiukų, kurių reikia gaminant. Kai jie būna pakabinamose spintelėse, tai būna akių aukštyje t.y. gerai matomi ir lengvai-greitai pasiekiami, kitaip tariant po ranka. Jeigu nekabinti spintelių, tai tada kaip? Ko gero vis tiek prireiks kokių nors lentynėlių bent jau dažniausiai naudojamiems prieskoniams, kiekvieną kart lankstytis dėl pipiro ar lauro lapo ir kilnoti indelius ieškant to ar kito prieskonio ko gero bus nelabai patogu g.gif Ir kažin ar nesigaus taip, kad pakabinamų spintelių nebus, bet darbastalis pamažu apsikraus visokiais indukais ir pan.?

Yra tiesos, tik kad mano darbastalis priešais langus - pakabinamų spintelių niekaip. Ant kitos sienos vėl netinka pakabinamos, turbūt teks su lentynėlėm žaisti kažką.. bet ir jų nelabai noriu g.gif
Atsakyti