Pratesiu minti del albumu kur persikraustem gaila kad neina originalu kelt
Bet zinot iseksperimentavau, kad pikasos albumuose kelia originalaus dydzio ir issisaugojus schemutes liuks matos viskas
QUOTE(Bagyyra @ 2010 10 19, 14:53)
Pratesiu minti del albumu kur persikraustem gaila kad neina originalu kelt
Bet zinot iseksperimentavau, kad pikasos albumuose kelia originalaus dydzio ir issisaugojus schemutes liuks matos viskas
Tikrai taip picasa ikelus, paskui leidzia originalia nuotrauka issisaugoti.
QUOTE(excoliuke @ 2010 10 19, 15:02)
Tikrai taip picasa ikelus, paskui leidzia originalia nuotrauka issisaugoti.
picasą labai sąžiningai autorinės teisės trumpina, nespėsi mirktelt ir jau bus ištrinta
Tiksiuke aš nepirkinėju kiekvienam darbukui atskirai siūlų, turiu su atsargom, o Žardėje buvai? Užsisakyk iš siuvinėjimo magijos, ji klaipėdietė, siuntimas nekainuos http://www.siuvinejimomagija.lt/prekes
Tai žodžiu kol kas aklavietė su saugojimu vaizdų :/
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 19, 15:09)
picasą labai sąžiningai autorinės teisės trumpina, nespėsi mirktelt ir jau bus ištrinta
Aš turiu susikūrus privatų albumą, pririštą prie el. pašto adreso. Ten laikau pačia gražiausias schemas.
QUOTE(e.meskine @ 2010 10 19, 13:51)
kiek suprantu tuos namukus reikia siuvineti ant aidos o paskui kaip sakant apvilkti kardona tuo siuviniu?
Papildyta:
Nu atrodo tai super
Papildyta:
Nu atrodo tai super
man atrodo ,kad siuvinėjama ant plastikinės kanvos ir tada sujungiama
Ačiū visoms, įvertinusioms mano pirties dieduką
QUOTE(zundyte @ 2010 10 19, 14:06)
man atrodo ,kad siuvinėjama ant plastikinės kanvos ir tada sujungiama
Taip čia ir yra. O kas nori tokio namuko, tai galima labai paimprovizuoti.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 19, 15:09)
Tiksiuke aš nepirkinėju kiekvienam darbukui atskirai siūlų, turiu su atsargom, o Žardėje buvai? Užsisakyk iš siuvinėjimo magijos, ji klaipėdietė, siuntimas nekainuos http://www.siuvinejimomagija.lt/prekes
Zinau ta klaipediete, bet del 2 spalvu nenorisi trukdyti zmogaus. Nera taip skubu. Reiks iki zardes kokia diena nukeliauti. O ten pacioje iki ten ta parduotuvele yra?
QUOTE(Tiksiuke @ 2010 10 19, 17:38)
Zinau ta klaipediete, bet del 2 spalvu nenorisi trukdyti zmogaus. Nera taip skubu. Reiks iki zardes kokia diena nukeliauti. O ten pacioje iki ten ta parduotuvele yra?
Nee, ji yra taskirai, tik toj pačioj pusėj. Jei įeini pro centrinį įėjimą nuo stotelės, tai suk į dešinę ir kairėj pusėj pamatysi
QUOTE(Tiksiuke @ 2010 10 19, 17:38)
Įsikišiu ir aš dar yra siūlų parduotuvė Autobosų stoty, o dažniausiai perku parduotuvėlėj šalia Vaikų pasaulio, ten kiek pirkau tai buvo pigiausia.
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 10 19, 18:38)
Įsikišiu ir aš dar yra siūlų parduotuvė Autobosų stoty, o dažniausiai perku parduotuvėlėj šalia Vaikų pasaulio, ten kiek pirkau tai buvo pigiausia.
Po kiek?
Sheila, del ziurstuku dar negales padaryti