mergaites uz darbelius
dar toks klausimukas, kaip ikelti foto, kad rodytu tokio normalaus formato is karto? ne mazyte ir ne didele
QUOTE(Mingomi @ 2010 10 19, 09:35)
mergaites uz darbelius
dar toks klausimukas, kaip ikelti foto, kad rodytu tokio normalaus formato is karto? ne mazyte ir ne didele
O per ką tu nori kelti? Jei pvz per radikal.ru tai į laukelį įrašyk 450 ar 500 ir nukopijuok antrą nuorodą. Trečia nuoroda ten įkels mažą, bet leis padidint.
o per imageshack?
aciu tute28
aciu tute28
QUOTE(Ameera @ 2010 10 18, 19:00)
bet pamiršau, kad rėmeliai 10x15 tik teoriškai, o praktiškai pats rėmelis matomą vaizdą sumažina kraštelius uždengdamas ir vat gavosi, kad vos tilpo.
geras, galvojau jis didesnis, bet vis viena fainuolis
Papildyta:
Wasara, Ameera, doviem, e.meskine, Mingomi ačiū
QUOTE(doviem @ 2010 10 19, 09:28)
labai mielas, tik I raide keista kazkokia, sunku suprasti, gal is kito raidyno emei?
man patinka tas dedule, mastau ir as apie ji tik nelabai yra kam dovanot
as galiu pasigirti tik tuo, kad pradejau metrikiuka siuvineti, bet kol kas net nezinau kas bus ar mergaite ar berniukas, tai tik pilkaja spalva siuvineju
man patinka tas dedule, mastau ir as apie ji tik nelabai yra kam dovanot
as galiu pasigirti tik tuo, kad pradejau metrikiuka siuvineti, bet kol kas net nezinau kas bus ar mergaite ar berniukas, tai tik pilkaja spalva siuvineju
nene raidynas tas pats - visos raitytos raidelės, todėl ir palikau tokią
kokį metriką?
QUOTE(e.meskine @ 2010 10 19, 10:47)
Na ir as truputeli pasistumejau
gražiai gaunas
QUOTE(tute28 @ 2010 10 19, 11:05)
Va kokį fainą radau
koks fainas lobių namelis
jei tokio namelio schemute su "gaminimo" instrukcijomis kas nors rasite, parasykite man prasau i AZ
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2010 10 19, 12:19)
jei tokio namelio schemute su "gaminimo" instrukcijomis kas nors rasite, parasykite man prasau i AZ
Ir as noreciau instrukciju Arba jei kas rasite butinai idekite i tema.
QUOTE(excoliuke @ 2010 10 19, 13:10)
Nerealus grozis, ir as noreciau i az, kaip toki pasigaminti
už darbelius visoms po
Galiu tik pasufleruot, kad čia plastikinė kanva
Galiu tik pasufleruot, kad čia plastikinė kanva
po nuotrauka, yra nuoroda panašaus namuko
http://dump.ru/file/3650105
http://dump.ru/file/3650105
kiek suprantu tuos namukus reikia siuvineti ant aidos o paskui kaip sakant apvilkti kardona tuo siuviniu?
Papildyta:
Nu atrodo tai super
Papildyta:
Nu atrodo tai super
Sveikos,
Pauksciuk, kiek zinau siuvynejam toki pati metrika. DMC siulus naudoji?Is kur perki? Nes Big'e as neganu keliu spavu, jau kelinta savaite
Pauksciuk, kiek zinau siuvynejam toki pati metrika. DMC siulus naudoji?Is kur perki? Nes Big'e as neganu keliu spavu, jau kelinta savaite