Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(dziulike @ 2010 11 03, 22:49)
As daznai vazineju i Silute savaitgaliais smile.gif jei kada reiktu siuliuku...galeciau atvezt is Kauno tuo paciu smile.gif

nenoriu Jusu taip varginti, gal tikrai eik uzsisakyt is kasiulai g.gif

QUOTE(vasarė @ 2010 11 03, 22:51)
ohoooo user posted image nu super  thumbup.gif

Irinejau, jei nera pirkti mieste, galima gi siustis internetu - i namus atnes ir i Klaipeda nereikes vaziuot  mirksiukas.gif Bet kaip supratau, tu kazkokiu nori rusisku, net ne DMC  g.gif

tai, noreciau pabandyti su tais rusiskais siulais pasiuvineti, bet zinau, kad DCM niekas neatstoja.

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 04, 09:18)
Višniuke, labai gražūs paveiksliukai  thumbup.gif
Irinejau, Muline siūlai be pavadinimo greičiausiai bus čekiški arba rusiški, jiems konverterių neteko matyti, todėl reikėtų atsirinkinėti pagal spalvas. Atsispausdini paveiksliuką, DMC siūlų spalvas, kurios naudojamos tame paveiksliuke ir eini į parduotuvę, tada kiekvieną spalvą taikai pagal atspausdintas. Man teko matyti kaip viena moteriškė drauge su pardavėja taikė čekiškus siūliukus gana dideliam paveikslui doh.gif  Daug vargo ir gali nebūti reikiamų spalvų. Geriau užsisakyk internetu DMC siūlus, tada tikrai kokybiškas darbelis bus.

susigundziau as ant tu siulu, nes ten metrazas geras 20 metru. va ir uzsikabinau, taupumo sumetimais. noriu pasibandyti ant kokio mazo darbelio. zesiu kas gausis.
Atsakyti
Dekui mergikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2010 11 04, 08:55)
nenoriu  Jusu taip varginti, gal tikrai eik uzsisakyt is kasiulai  g.gif
tai, noreciau pabandyti su tais rusiskais siulais pasiuvineti, bet zinau, kad DCM niekas neatstoja.
susigundziau as ant tu siulu, nes ten metrazas geras 20 metru. va ir uzsikabinau, taupumo sumetimais. noriu pasibandyti ant kokio mazo darbelio. zesiu kas gausis.

Turiu nuliūdint, jų kokybė labai prasta, ryškesnė spalva dažo audinį. Siūlyčiau geriau įsigyti tikrai geresnės firmos, užsisakyti internetu 4u.gif
Atsakyti
Tauras nerealus wub.gif
O tie siulai Muline tai tikrai snipstas pritariu Pauksciukui, esu isbandzius ir nudaze audini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2010 11 04, 09:55)

ir aš tokių turiu kelias spalvas ir deja visas mano dabartinis darbas bus iš jų doh.gif smile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 11 04, 10:08)
Turiu nuliūdint, jų kokybė labai prasta, ryškesnė spalva dažo audinį. Siūlyčiau geriau įsigyti tikrai geresnės firmos, užsisakyti internetu 4u.gif

blink.gif tikiuosi taip neatsitiks, kol kas nieko kol siuvinėju bet jau skalbti tai dabar bijosiu g.gif
na nieko, jau dabar nieko nepakeisiu kai paveiksliukas juda link pabaigos, bet daugiau jų teks nepirkti, kad ir kokia viliojanti jų kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2010 11 04, 09:12)
ir aš tokių turiu kelias spalvas ir deja visas mano dabartinis darbas bus iš jų doh.gif  smile.gif
blink.gif tikiuosi taip neatsitiks, kol kas nieko kol siuvinėju bet jau skalbti tai dabar bijosiu g.gif
na nieko, jau dabar nieko nepakeisiu kai paveiksliukas juda link pabaigos, bet daugiau jų teks nepirkti, kad ir kokia viliojanti jų kaina g.gif

skalbk drungname vandenyje, ir perskalavusi šaltu vandeniu, paguldyk horizontaliai ant rankšluosčio džiūti

Tikrai neverta leisti pinigų nekokybiškiem siūlams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 11 04, 10:18)
skalbk drungname vandenyje, ir perskalavusi šaltu vandeniu, paguldyk horizontaliai ant rankšluosčio džiūti

Tikrai neverta leisti pinigų nekokybiškiem siūlams  4u.gif

pritariu, nes as kai buvau panasias panaudojus, tai nudaze audini unsure.gif nelabai atrode...
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 11 03, 21:37)

Mane sužavėjo Tauras wub.gif Puiki idėja smile.gif O saulėgrąžos irgi gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
nauji namai

http://www.supermama...howtopic=661343
Atsakyti
maciau jau raso naujoj temoj, tai baigiam sia 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti