Rodau dar karsta
Aciu visoms
Jau padovanojau. Sau taip iki siol ir neturiu...
QUOTE(murkse @ 2010 11 02, 15:59)
fantastiški darbeliai
knygutę atpažinau, šiuo metu tokiai knygutei siuvineju mama pamačius irgi užsimanė dovanu gaut tokią. Teks 4 darbelius ant tokių knygučių daryt Lapai stori, spalva labai graži, formatas o ir linijos kreivos Superinė knygutė
Čia dovanu kažkam bus? Nes pati siuvinėsiu ir apvilksiu tokias knygutes :2 mergaitėms, broliui ir mamai.
knygutę atpažinau, šiuo metu tokiai knygutei siuvineju mama pamačius irgi užsimanė dovanu gaut tokią. Teks 4 darbelius ant tokių knygučių daryt Lapai stori, spalva labai graži, formatas o ir linijos kreivos Superinė knygutė
Čia dovanu kažkam bus? Nes pati siuvinėsiu ir apvilksiu tokias knygutes :2 mergaitėms, broliui ir mamai.
Jau padovanojau. Sau taip iki siol ir neturiu...
QUOTE(Tiksiuke @ 2010 11 02, 16:32)
Rodau dar karsta
šaunus metrikas, laukiam su rėmu nuotraukos
QUOTE(Dvi @ 2010 11 02, 16:44)
tai bent dovana norėčiau kad man padovanotum
niu mergikes ir prisiuvinejot akys raibsta sirdis salsta nuo tokiu grozybiu
Sveikos
Gal kas kartais siuvinėjot šį meškiuką ir konvertavot siūlus iš Anchor į DMC? Aš konvertavausi, bet kai kur gavosi po dvi spalvas, nežinau kuria siuvinėt
Gal kas kartais siuvinėjot šį meškiuką ir konvertavot siūlus iš Anchor į DMC? Aš konvertavausi, bet kai kur gavosi po dvi spalvas, nežinau kuria siuvinėt
QUOTE(Dvi @ 2010 11 02, 10:47)
Knygelė su širdele
Super uzrasu knygele Man nekyla rankos pradeti toki darba, nors tikrai labai noreciau Ir dazniausiai taip ir buna, kad visus apdovanoji, o pats ir lieki be darbelio, kaip kad ir tu rasei jog sau taip ir neturi sio grozio
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 11 02, 12:14)
Sveikutės
Na pasiėmiau įrėmintą lelių Dėjo du pasportus, taip gavosi mini apvadėlis aplink paveiksliuką
Na pasiėmiau įrėmintą lelių Dėjo du pasportus, taip gavosi mini apvadėlis aplink paveiksliuką
Labai labai grazus ireminimas as irgi vienam paveikslui esu dejusi du pasportus Bet darbelis tai Tikrai patiks
Rodau dar karsta
Grazu, lauksim ireminto
Mergaites, jus man atleiskit kad klausiu, kas buvo kelis kart deta
ale gal dar pasidalintumete nuoroda apie knyguciu vilkima
jau ir paciai pribrendo pagaminti kazka subtilaus
QUOTE(Mingomi @ 2010 11 02, 15:58)
Man atrodo, kasiulu bloge arba nuorodoje is jo maciau knygutes vilkimo procesa.
Ačiū dar kartelį už pagyrimus metrikui, draugei patiko
Šiltas darbelis
http://blog.kasiulai...su-knygele.html
Rodau dar karsta
Šiltas darbelis
QUOTE(Mingomi @ 2010 11 02, 18:58)
http://blog.kasiulai...su-knygele.html
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 02, 17:46)
Sveikos
[
[
tokiu atvėju siuvinėčiau vieną originalią spalvą o kitą - einančią šalia jos, t.y. labai artimą.. pvz 111 ir 112, ar 110 ir 111
Gal galit duoti kokia nuoroda kur butu daug siuvinejimo schemuciu
Aciu mergaites, dar perziurejau puse temos tai ta pati nuoroda irgi buvo imesta, galvojau gal ka papildysiu ale ne
Reikes imtis darbelio
Reikes imtis darbelio