Labutis, labai gražūs darbeliai ir mieli procesai.
QUOTE(saulelė @ 2010 10 28, 19:25)
Mano orhidėjos siuvinėjosi apie 3 savaites, nes spaudė terminai
netikiu!! oi kaip praverstų man dabar toks greitas siuvinėjimas prieš Kalėdas
QUOTE(B_March @ 2010 10 28, 20:15)
netikiu!! oi kaip praverstų man dabar toks greitas siuvinėjimas prieš Kalėdas
Galima sitas orchidejas per menesi issiuvinet, bet tada tik jas ir daugiau nieko kito...
Siandieniniai visu darbeliai labai mieli O angeliukai is makaronu irgi praitais metais pries kaledas puosem dukros grupe jomis, tada jau po 12 egluciu darymo man jos sapnavosi, bet uztat grupe buvo laaabai graziai papuosta pasirodysiu, gal nesupyksit kad ne i tema
QUOTE(Eugute @ 2010 10 28, 21:22)
Siandieniniai visu darbeliai labai mieli O angeliukai is makaronu irgi praitais metais pries kaledas puosem dukros grupe jomis, tada jau po 12 egluciu darymo man jos sapnavosi, bet uztat grupe buvo laaabai graziai papuosta pasirodysiu, gal nesupyksit kad ne i tema
Pasaka Labai gražu
Na va, pasiemiau savo Nimue feja ireminta, esu labai patenkinta rezultatu bandziau kazkokiu mistiniu budu realu vaizda perteikti, bet nesigavo
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 28, 22:25)
Na va, pasiemiau savo Nimue feja ireminta, esu labai patenkinta rezultatu bandziau kazkokiu mistiniu budu realu vaizda perteikti, bet nesigavo
Kaip gražuuuu Rezultatas vertas pagyrimo
Jei gerai įžiūrėjau, tai siuvinėta ant blizgančios medžiagos... Čia linas?
Ieva V koks fainas ireminimas gaila, pas mus tokio ner
Lb graziai viskas dera
Lb graziai viskas dera
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 28, 21:25)
ohohoooo..... nuostabiai įrėminta
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 28, 21:25)
Mane irgi labai suzavejo remas pats Cia pagal spec uzsakyma darytas?
QUOTE(buckizs @ 2010 10 28, 22:54)
Mane irgi labai suzavejo remas pats Cia pagal spec uzsakyma darytas?
Nu kad ne pagal specialu... atnesiau Vilniuje i Big'a i Remgauda ar kazkiip panasiai ir tiesiog toki paisule, siaip lb patenkinta esu ju darbu... sugeba gerai paisulyt ir gerai padaro
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 28, 22:27)
Kaip gražuuuu Rezultatas vertas pagyrimo
Jap, blizgi medziagele, va tokia:
Medziagele
atviarai tai man lb nepatiko ant jos siuvinet, ji tokia labai kieta, bet rezultatas vertas tu pastangu
Kibirkštėle, Etaeta, Ieva - labai mieli darbeliai
Orchidėjos nuostabios Man kaip šarkai - viskas gražu, kas blizga, spalvota ir ryšku
Orchidėjos nuostabios Man kaip šarkai - viskas gražu, kas blizga, spalvota ir ryšku
QUOTE(Eugute @ 2010 10 28, 19:22)
O angeliukai is makaronu irgi praitais metais pries kaledas puosem dukros grupe jomis, tada jau po 12 egluciu darymo man jos sapnavosi, bet uztat grupe buvo laaabai graziai papuosta pasirodysiu, gal nesupyksit kad ne i tema
o tos eglutės irgi iš makaronų?
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 28, 20:25)
super paveiksliukas ,rėmas labai gražus
Mergikės ,intensyviai siuvinėju dabar,terminai spaudžia ,tai net neturiu laiko girti visų darbus ,visi nuostabūs ir procesai gerokai pajudėję ,visoms po už kantrybę