Sveikos merginos, norejau jusu pasiteirauti, kiek reikia palikti paveiksliuko sonams medziagos, kad butu galima graziai ireminti. Paveiksliukas nedidelis, kakur 12cm*12cm (pats piesinukas).
Busiu dekinga uz pagalba, pirma karta bandau siuvinet
QUOTE(InDovi @ 2010 10 28, 17:17)
Sveikos merginos, norejau jusu pasiteirauti, kiek reikia palikti paveiksliuko sonams medziagos, kad butu galima graziai ireminti. Paveiksliukas nedidelis, kakur 12cm*12cm (pats piesinukas).
6-7 cm, jei reminsi tempdama ant kartono.
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 27, 20:26)
Nėra...
Stebiuosi, kaip jį taip greit pabaigė, o man su apsuktu žiedu dar oiii kaip toli pabaiga
QUOTE(Kaktusine @ 2010 10 28, 19:09)
Nėra...
Stebiuosi, kaip jį taip greit pabaigė, o man su apsuktu žiedu dar oiii kaip toli pabaiga
oi... ziuriu i jusu procesus su tom orcidejom ir nebekyla ranka kalediniu dovaneliu siuvinet, norisi ciupt tas orchidejas pabaigt, man liko tik paskutines dalies trecdalis
QUOTE(etaeta @ 2010 10 28, 13:20)
Toks noras atsirado pasigirti kuo nors Kiek pamenu siu neesu rodziusiu forume, taigi pasirodau
Labai smagus zaisliukai is makaronu, reikes ir man pabandyti pasidaryti Aisku ir kiti darbeliai saunus
QUOTE(Kaktusine @ 2010 10 28, 18:09)
Svarbiausia, kad jau pradeta
Kaktusine bus grazu tikrai, vien jau tas ziedo apsukimas
Ieva A nebedaug jau liko, va man dar liko nemazai, bet jau lengviau siuvinejas
QUOTE(Kaktusine @ 2010 10 28, 18:09)
Nėra...
koks gražus procesas
Papildyta:
QUOTE(Eugute @ 2010 10 28, 18:39)
Kaktusine bus grazu tikrai, vien jau tas ziedo apsukimas
[
[
dar vienas grožis
QUOTE(Kaktusine @ 2010 10 28, 19:09)
Vauuu Jau matosi rezultatas
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 28, 19:12)
oi... ziuriu i jusu procesus su tom orcidejom ir nebekyla ranka kalediniu dovaneliu siuvinet, norisi ciupt tas orchidejas pabaigt, man liko tik paskutines dalies trecdalis
Nelauk ir pabaik, nes kuo toliau, tuo sunkiau bus paimt į rankas. Man taip jau buvo
QUOTE(Eugute @ 2010 10 28, 19:39)
Kaip įdomu matyt rezultatus. Atrodo turi gautis vienodos orchidėjos, o kiekvienas darbas savitas ir nepakartojamas
dar vieno klausimo noreciau paklaust siuvinesiu ant 14 Aidos, issitraukiu du siuliukus - ar juos reikia per puse lygiai sulenkt ir siuvinet 4 gijom ar 2 gijom reikia? kazkaip niekaip neikertu sistemos...
Mano orhidėjos siuvinėjosi apie 3 savaites, nes spaudė terminai
QUOTE(InDovi @ 2010 10 28, 18:56)
dar vieno klausimo noreciau paklaust siuvinesiu ant 14 Aidos, issitraukiu du siuliukus - ar juos reikia per puse lygiai sulenkt ir siuvinet 4 gijom ar 2 gijom reikia? kazkaip niekaip neikertu sistemos...
Turi išeiti du siūliukai Gali arba dvi gijas iškart verti paprastai į adatą arba vieną giją išsitrauki ir perlenki per pusę, kur du galiukai - veri į adatą, o perdūrus medžiagą lieka kitoj pusėj kilpelė. Tada grįžus į blogą pusę patogu labai perverti per tą kilpelę siūlą ir taip užtvirtinti Nereikia mazgų, na jei supratai ką parašiau
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 10 28, 19:29)
Turi išeiti du siūliukai Gali arba dvi gijas iškart verti paprastai į adatą arba vieną giją išsitrauki ir perlenki per pusę, kur du galiukai - veri į adatą, o perdūrus medžiagą lieka kitoj pusėj kilpelė. Tada grįžus į blogą pusę patogu labai perverti per tą kilpelę siūlą ir taip užtvirtinti Nereikia mazgų, na jei supratai ką parašiau
aciu labai, supratau!