Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Užrašinė nuostabi ir dizainas wub.gif wub.gif
QUOTE(tute28 @ 2010 10 17, 23:21)

Nu kad neišsiaiškinau  g.gif  Paspaudžiu pridėti nuotraukas ir atsidaro, kad įkelti standartiniu įkėlėju. Ir atsidaro tik trys laukeliai užkraut nuotraukom po vieną. Nu nerandu  schmoll.gif
O schemas tai tikrai reikia ieškot, kaip originalą kelt, nes tikrai nieko nesimato. Ir savo bandžiau ir Paukščiuko, dar Florestinos lyg. Tai išdidini ten kur zoom ženkliukas, tai truputį padidina, bet išsisaugojus kompe blogai matosi. Tai reikia ieškot, kaip kelt originalus.

Po įkėlimu va ką radau, kai leidžia kelt po tris, tada jos dydelės, jai keliu po 50, sumažina doh.gif
Įkelti nuotraukas
Patarimas: šis įkėlimo tipas gali užtrukti tam tikrą laiką, priklausomai nuo nuotraukų apimties. Pasinaudokite Flash nuotraukų įkėlikliu, kuris automatiškai sumažina nuotraukas prieš įkeldamas, turi patogią sąsają - jo dėka galima įkelti iki 50 atvaizdų vienu metu.
Atsakyti
Ir as jei pakvieciau po du kartelius, tai labai nepykite... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 10 17, 21:02)
thumbup.gif  Labai super knygelė. Norėčiau ir aš tokią turėt. thumbup.gif  Audžiu mintį foto albumą apvilkt. Įdomu tik ar pavyktų  blush2.gif

ačiū, pavyktų tikrai, tik pirmas kartas būtų labai ilgas biggrin.gif bet rezultatas nuostabus. Su albumu mintį ir aš turiu. drinks_cheers.gif

Wasara, zuzanele, Dantiste, vasarė, B_March, paukščiukas ačiū, tikiuosi draugei patiks ne mažiau wub.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 10 17, 22:08)
Nereali uzrasine wub.gif ant kokio tankio lino siuvineta?

tankio nežinau, tiesiog turėjau rulonėlį lino, tai dabar jį naudoju. 1 CM -11 kryžiukų gaunas. Tai koks čia tankis? Vienu siuliuku siūvinėta.. Linas patinka, kad toks grubus, kaip čia tiksliau pasakius.. vietomis yra likę žolyčių, pūkelių wub.gif

Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2010 10 18, 00:17)
Dantiste nepatikėsi, bet šianakt tave sapnavau  biggrin.gif neįsivaizduoju, kodėl, kažkokio kontakto lyg ir nesam tuėjusios. gal nikas įstrigo pasamonėj  lotuliukas.gif  rolleyes.gif

tai jau turbut kosmara koki lotuliukas.gif

QUOTE(murkse @ 2010 10 18, 09:49)
tankio nežinau, tiesiog turėjau rulonėlį lino, tai dabar jį naudoju. 1 CM -11 kryžiukų gaunas. Tai koks čia tankis? Vienu siuliuku siūvinėta.. Linas patinka, kad toks grubus, kaip čia tiksliau pasakius.. vietomis yra likę žolyčių, pūkelių  wub.gif

gaunasi mazdaug 28 ct. man irgi patinka toks labai naturalus linas, su visokiais sapukais, pukeliais wub.gif nors ir ewas patinka. vat aidai kazkokia antipatija pradejau jaust, nebesmagu ant jos siuvinet biggrin.gif o tiek prisipirkus turiu doh.gif

bandziau kelti foto ir per ta flash ikelikli ir per standartini ir vis tiek neissididina g.gif gal as kazko nemoku unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, atejau pasikonsultuot, ir patarimo. Radau namie g.gif turbut lino g.gif kazkada senai mama sake kad linas, bet jis gal maisytas su medvilne, ir jis toks plonas, minkstas...net nezinau kaip tikrasis linas atrodo blush2.gif ir galvoju ar pavyktu man ant jo siuvint, nes noriu kaledom maisiukus issiuvinet, ir prijustes buteliams, kazin gautusi kas nors g.gif Bandziau nuotrauka padaryt, gal pagelbesit man 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Gali drąsiai siuvinėt ir maišiukus siūt
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 18, 10:54)
Gali drąsiai siuvinėt ir maišiukus siūt

O kokia adata tada geriausiai imt? turiu 28 nr, tiktu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 18, 07:29)
Po įkėlimu va ką radau, kai leidžia kelt po tris, tada jos dydelės, jai keliu po 50, sumažina doh.gif
Įkelti nuotraukas
Patarimas: šis įkėlimo tipas gali užtrukti tam tikrą laiką, priklausomai nuo nuotraukų apimties. Pasinaudokite Flash nuotraukų įkėlikliu, kuris automatiškai sumažina nuotraukas prieš įkeldamas, turi patogią sąsają - jo dėka galima įkelti iki 50 atvaizdų vienu metu.

Nu bet aš kėliau po tris. Įeik į mano albumą, na ten tik vieną Mirabilia įkėliau. Tai kad neišsididina g.gif Bent jau man neišdidina kai išsaugau.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 10 18, 10:32)

gaunasi mazdaug 28 ct. man irgi patinka toks labai naturalus linas, su visokiais sapukais, pukeliais wub.gif nors ir ewas patinka. vat aidai kazkokia antipatija pradejau jaust, nebesmagu ant jos siuvinet biggrin.gif o tiek prisipirkus turiu doh.gif

drinks_cheers.gif tik sudetingiau siuvinėt - tik dieną galiu biggrin.gif bet pilnai pritariu kad ant lino kažkoks kitoks vaizdas, toks šiltesnis..
Papildyta:
QUOTE(Eugute @ 2010 10 18, 10:49)
Sveikos, atejau pasikonsultuot, ir patarimo. Radau namie  g.gif  turbut lino g.gif  kazkada senai mama sake kad linas, bet jis gal maisytas su medvilne, ir jis toks plonas, minkstas...net nezinau kaip tikrasis linas atrodo  blush2.gif  ir galvoju ar pavyktu man ant jo siuvint, nes noriu kaledom maisiukus issiuvinet, ir prijustes buteliams, kazin gautusi kas nors g.gif Bandziau nuotrauka padaryt, gal pagelbesit man  4u.gif

oho, lobiai thumbup.gif
drąsiai maišelius galima daryt, bus thumbup.gif
Papildyta:
pasikviečiau visas ką radau čia smile.gif http://vkontakte.ru/id103251564
Atsakyti
Murkse lb grazu wub.gif

As irgi kraustaus is galery http://vkontakte.ru/id103073927 draugaujam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 10 18, 11:21)
Murkse lb grazu  wub.gif

As irgi kraustaus is galery http://vkontakte.ru/id103073927 draugaujam ax.gif

ačiū
Atsakyti
Merginos,ar bus norinčių šį trečiadienį pakartot meet'ą pas mane?... Prašom norinčias parašyt man į až dar šį vakarą (vėliausiai iki ryt ryto ) mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 18 spalio 2010 - 10:51