Na rodausi as su savo Nimue feja. Daug vargo turejau su ja... vis niekaip neradau tinkamu siuliuku mocheros, tai gavosi kaip gavosi... ketvirtadieni tureciau pasiimt ireminta, tada pasirodysiu dar karteli, kiek kitaip, nei visos reminau
sorry uz foto kobybe, fotikas pas mus zauriai levai fotkina
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 26, 20:18)
Na rodausi as su savo Nimue feja. Daug vargo turejau su ja... vis niekaip neradau tinkamu siuliuku mocheros, tai gavosi kaip gavosi... ketvirtadieni tureciau pasiimt ireminta, tada pasirodysiu dar karteli, kiek kitaip, nei visos reminau
Labai dailu
nors ne i tema ,bet negaliu nepasigirti su vyru namo vaziavom,ir viesula (tornada) pamatem pirma karta toki regini matau nufilmavom,matesi nezymiai kad sukosi,poto sulindo po debesim.kaip jums lietuvoje toks reginys?
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 26, 21:28)
nors ne i tema ,bet negaliu nepasigirti su vyru namo vaziavom,ir viesula (tornada) pamatem pirma karta toki regini matau nufilmavom,matesi nezymiai kad sukosi,poto sulindo po debesim.kaip jums lietuvoje toks reginys?
Kada čia buvo? Šiandien?
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 26, 21:30)
Kada čia buvo? Šiandien?
14.10 taip siandien nusiuntem filmuota medziaga i balticum ,laukem gal per zinias parodys,visgi koks reiskinys laukem,bet neparode
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 26, 20:28)
Lietuvoj toks dalykas pilnai įmanomas. Pas mus kaime buvo per mano atostogas, tik naktį, todėl nieko nematėm, pamatėm tik ryte pabudę, kad išlaužyti medžiai, kaimynams ne tik stogus nuplėšė, bet kai kam ir ūkinius pastatus sugriovė, mums pasisekė, kad sodyba už medžių, todėl medžiai sulaikė vėją. Jei kas naudojasi facebook, galiu įdėti nuorodą su nuotraukom.
O aš vakar pradėjau siuvinėti knygos skirtuką su žirafom, va tokį:
QUOTE(Florestina @ 2010 10 26, 21:37)
Jei kas naudojasi facebook, galiu įdėti nuorodą su nuotraukom.
Įmesk man į až.
Įdomu bus pamatyt rezultatą
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 26, 19:18)
nuostabi
nors ne i tema ,bet negaliu nepasigirti su vyru namo vaziavom,ir viesula
neteko matyt
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 26, 20:40)
Įdomu bus pamatyt rezultatą
ir man įdomu, turėtu gražiai gautis
QUOTE(rasiux- @ 2010 10 26, 17:50)
Džeine- kaip visada puiku
ačiū
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 26, 18:18)
man tai labai gražiai žiuris tas sijonukas, viskas čia
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 26, 19:18)
sorry uz foto kobybe, fotikas pas mus zauriai levai fotkina
darbelis super o man visu kitu normaliai atrodo fotkes, gal del to, kad kai savo fotkini, matai realiai, kaip skiriasi, kad ir darai 10 kadru skirtingose vietose, vis tiek, nervas ima, nes nepersiteikia/ nemoku nufotkint taip, kad butu super.
nors ne i tema ,bet negaliu nepasigirti
niu jooooooo
QUOTE(Florestina @ 2010 10 26, 20:37)
Jei kas naudojasi facebook, galiu įdėti nuorodą su nuotraukom.
Idek man nuoroda Ir zirafiukas labai mielas turetu gautis
Nuostabūs darbeliai, aš apsalus Banni, Džeine, Višniuke, Ieva, Buczkis, ir dar kažką pamiršau, visoms po oro balioną Smagu akis paganyt
O aš pasirodysiu po kokios savaitėlės ir vėl su keliais kiškiais
O aš pasirodysiu po kokios savaitėlės ir vėl su keliais kiškiais