Ačiū už pagyras mano mergytei ir darbeliui
Vasare, gražus laivas
brendule, Peachy_sheila, paukščiukas, ačiū
Metrikas ir įrėminta taip pats super
Mergytė išvis nuostabi
Gražus tiek darbas tiek rėmas, didelis , tokiems dabar nerandu laiko, po Kalėdų tikriausiai, arba prieš pat Naujuosius. Šaunuolė
Papildyta:
Toli, labai įdomus pasakojimas
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 10 23, 15:29)
Nuostabu
Puiki dovanėlė
Na o aš atsiėmiau metriką įrėmintą, biškį kitaip pasportas turėjo būti išpjautas, bet ir taip man visai nieko
Puiki dovanėlė
Na o aš atsiėmiau metriką įrėmintą, biškį kitaip pasportas turėjo būti išpjautas, bet ir taip man visai nieko
Metrikas ir įrėminta taip pats super
Mergytė išvis nuostabi
QUOTE(vasarė @ 2010 10 23, 16:05)
ir aš atsiėmiau savąjį
Gražus tiek darbas tiek rėmas, didelis , tokiems dabar nerandu laiko, po Kalėdų tikriausiai, arba prieš pat Naujuosius. Šaunuolė
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 23, 16:16)
Labai gražus darbas Paspartas puikiai priderintas
QUOTE(brendule @ 2010 10 23, 18:23)
labai labai grazu man Pas mane darbeliai tai tokie paprasti, o jus cia, merginos, kad parodot, tai is susizavejimo sedziu ir ziuriu
Toli, labai įdomus pasakojimas
Mamulka123, gražūs paveikslai O sūnus šaunuolis
egle.k, labai dailu
Peachy_sheila, labai graži knygutė ir procesai Ir metrikas dailiai įrėmintas
vasare, kokia graži pradžia paveikslo padaryta Ir laivas įrėmintas gražiai
I.V.A., abu darbeliai nuostabūs
murkse, labai graži knygelė
Ieva V, gražu
O aš pabandžiau kelias knygeles apvilkt, atrodo, viskas gražiai pavyko, bet neseniai pamačiau, kaip atrodo mano apvilktos knygelės po maždaug pusmečio naudojimo ir nusprendžiau, kad daugiau neapvilkinėsiu Atrodo, kad liną įtempiau labai stipriai ir priklijavau gerai (klijavau su dvipuse lipnia juostele), o va, po kurio laiko, tai medžiaga prasitampė ir dabar atrodo kaip su pūslėm Spėju, kad blogai priklijavau Bandysiu dabar aplankalus siūt, žiūrėsiu, kaip jie nešiosis
egle.k, labai dailu
Peachy_sheila, labai graži knygutė ir procesai Ir metrikas dailiai įrėmintas
vasare, kokia graži pradžia paveikslo padaryta Ir laivas įrėmintas gražiai
I.V.A., abu darbeliai nuostabūs
murkse, labai graži knygelė
Ieva V, gražu
O aš pabandžiau kelias knygeles apvilkt, atrodo, viskas gražiai pavyko, bet neseniai pamačiau, kaip atrodo mano apvilktos knygelės po maždaug pusmečio naudojimo ir nusprendžiau, kad daugiau neapvilkinėsiu Atrodo, kad liną įtempiau labai stipriai ir priklijavau gerai (klijavau su dvipuse lipnia juostele), o va, po kurio laiko, tai medžiaga prasitampė ir dabar atrodo kaip su pūslėm Spėju, kad blogai priklijavau Bandysiu dabar aplankalus siūt, žiūrėsiu, kaip jie nešiosis
Labutis, kiek daug gražių darbelių užderėjo, šaunuolės merginos.
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 23, 16:16)
Labai gražus darbas Paspartas puikiai priderintas
kai rinkausi, net neakreipiau demesio, kad is saves dar smulkiai aukso dulkem zeri, bet tik krentant sviesai MB irgi ivertino, nes nemate, nei remo, nei pasporto pries tai.
QUOTE(brendule @ 2010 10 23, 18:23)
o jus cia, merginos, kad parodot, tai is susizavejimo sedziu ir ziuriu
tai kad cia tikrai visi, net ir maziausi darbeliai, dvelkia subtilumu ir isiuvineta meile
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 10 23, 18:33)
Vasare, gražus laivas
QUOTE(murkse @ 2010 10 23, 18:48)
aha, kai isiremino - isdidejo pasportas duoda savo, nors ir ne visiem jis patinka. Man kazkaip grazu tokiam butent piesiniui. O del to laiko, tai - mielai siuvineciau kiek pajegciau, jei nieko kito nereiketu daryti , kaip ir bet kuri kita turbut sios srities megeja.
Kitas dalykas, man labiau patinka ir labiau reikia didesnes apimties vaizdu, nei keliu mazesniu, tai gal del to tas stimulas toks vezantis - nezinau Dekui
QUOTE(Wasara @ 2010 10 23, 19:03)
Vasare- puikus laivas
Wasara, ačiū
vežantis dar svarbu, kad schemutė gera būtų, spalvos švelniai pereitų..
QUOTE(vasarė @ 2010 10 23, 19:32)
kai rinkausi, net neakreipiau demesio, kad is saves dar smulkiai aukso dulkem zeri, bet tik krentant sviesai MB irgi ivertino, nes nemate, nei remo, nei pasporto pries tai.
tai kad cia tikrai visi, net ir maziausi darbeliai, dvelkia subtilumu ir isiuvineta meile
aha, kai isiremino - isdidejo pasportas duoda savo, nors ir ne visiem jis patinka. Man kazkaip grazu tokiam butent piesiniui. O del to laiko, tai - mielai siuvineciau kiek pajegciau, jei nieko kito nereiketu daryti , kaip ir bet kuri kita turbut sios srities megeja.
Kitas dalykas, man labiau patinka ir labiau reikia didesnes apimties vaizdu, nei keliu mazesniu, tai gal del to tas stimulas toks vezantis - nezinau Dekui
vežantis dar svarbu, kad schemutė gera būtų, spalvos švelniai pereitų..
Sveikutes
Noriu ir as pasirodyti toki nedideli darbeli, kuri tik ka padovanojau savo draugei gimtadienio proga. Ji groja smuiku, todel buvo labai patenkinta siuo paveiksleliu Nuotrauka nelabai kokybiska
Noriu ir as pasirodyti toki nedideli darbeli, kuri tik ka padovanojau savo draugei gimtadienio proga. Ji groja smuiku, todel buvo labai patenkinta siuo paveiksleliu Nuotrauka nelabai kokybiska
QUOTE(buckizs @ 2010 10 24, 03:05)
Sveikutes
įtariu 10x15 formatas?
labai gražu, labai gerai rėmas parinktas. Nematyta schemutė
QUOTE(buckizs @ 2010 10 24, 04:05)
Sveikutes
Labai graži dovana
QUOTE(murkse @ 2010 10 24, 08:12)
įtariu 10x15 formatas?
Manau didesnis
buckizs, nuostabus smuikas
buckizs, super dovana