Praskaidrint tokia niuria diena nuotaika
QUOTE(Mamulka123 @ 2010 10 20, 19:45)
O cia mano 7 metu sunaus pirmasis siuvinetas paveikslas.
koks saunuolis bet remino turbut ne sunus?.. man pasirode, kad nevisai istempta medziagyte
***** kaip susinervinau Siuvinėju metriką draugės sūnėnui, tai tik dabar, pusę išsiuvinėjusi, pamačiau, kad ne taip siuvinėju ir vienam krašte lieka tik 1-2cm kraštelis ar eis įrėminti ar prisiūti kaip nors daugiau medžiagos? neš rėminti Kaune į saloną, tai ten man atrodo klijuoja darbelius? na netempia ant kartono tai jei klijuos tai gal nieko?
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 21, 13:15)
mielosios cia turiu klausimeli gal kas siuvot,ar siaip is kur gavot,kaip ka priderinot, tautinius rubelius berniukiui.i darzeli reiks 4m vaikui.na mum sake turi buti languoti marskineliai ir kelnytes.bet man rodos perdaug jau languotas
pasidalikit idejom kaip turi atrodyti tautiniai rubeliai,ir is kur gauti
tureciau eit i siuvimo tema,bet cia ''savos '' ir auksarankiu daug
arba kas is klaipedos paskolintu,ar isnuomuotu
pasidalikit idejom kaip turi atrodyti tautiniai rubeliai,ir is kur gauti
tureciau eit i siuvimo tema,bet cia ''savos '' ir auksarankiu daug
arba kas is klaipedos paskolintu,ar isnuomuotu
Labuka, va aš turiu nusifotkinus berniuką su tautiniais rūbeliais (mamos leidimu ) Gal pagelbėsiu
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 21, 16:43)
aciu zinoma pagelbes ,renku kas tik imanoma,poto svarstysiu.
o gal zinot kur juosta gauti nes namanau kad rasiu pigiuose rubuose.
Na čia jau reiktų kreiptis arba į tautinio šokių kolektyvo arba į folkloro kolektyvo vadovus... Arba bent jau dalyvius, nes nežinau kaip ir kur kitus būtų galima gaut....
P.S.Juostą aš tau gausiu, paskambink man (parašiau į až tel... )
QUOTE(e.meskine @ 2010 10 21, 10:42)
mano pavyzdziui mirabilijos karoliukai bus siuvinejami ne ant issiuvineto siuvinio o siusis ant aidos(i tuscius kryziukus) tai neturetu taip iskilti ir as ja butinai reminsiu su stiklu
as irgi su stiklu zadu mirabilia remint (jei kada nors pagaliau pabaigsiu as ja ). Viena mergina remino nimue porele kur i menuli ziuri, nedejo pasporto, bet dejo tokia juostele is remo vidiniu krastu, kad atitraukti siuvini. Kadangi as nemegstu det pasporto, kai siuvinys ne pilnai uzpildytas, tai zadu pasinaudot tokiu reminimo budu
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 10 21, 16:26)
***** kaip susinervinau Siuvinėju metriką draugės sūnėnui, tai tik dabar, pusę išsiuvinėjusi, pamačiau, kad ne taip siuvinėju ir vienam krašte lieka tik 1-2cm kraštelis ar eis įrėminti ar prisiūti kaip nors daugiau medžiagos? neš rėminti Kaune į saloną, tai ten man atrodo klijuoja darbelius? na netempia ant kartono tai jei klijuos tai gal nieko?
jeigu desi pasporta, tai pasisleps tas krastelis. dirbtuvese turbut visada klijuoja, nebent pasiprasai kad neklijuotu dar gali remint pati ir siuti prie kartono
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 21, 17:43)
Juostu buna pirkti dailes parduotuvese.
QUOTE(Tiksiuke @ 2010 10 21, 15:32)
Praskaidrint tokia niuria diena nuotaika
QUOTE(B_March @ 2010 10 21, 15:34)
koks saunuolis bet remino turbut ne sunus?.. man pasirode, kad nevisai istempta medziagyte
Medziagyte tikrai nera gerai istempta, nes per maza skiaute buvau davusi . O jis pageidavo butent tu remeliu, tai teko suktis kaip iseina. Veliau gal perkalbesiu perreminti
Su mano saulegrazomis turiu rimta beda, reikia patarimo, kokos spalvos pasportas ir remas labiau tiktu. Bijau nepadaryti geltona geltonuota ar zalia zaliuota.
Ačiū už patarimus. Nulėkiau į dirbtuves, nunešiau dukriuko metriką įrėminti ir pklausiau, sakė viską padarys ir bus ok