as tai galvoju, kaip jums tie galai lieka? Nes as kiekviena uzkisu uz kitu siuliuku ir jokie galai nebuna islinde.. Juo labiau tiek, kad matytusi is gerosios puses..
Įrėminta gražiai, bet niekaip nesuprantu, kam kaltinti rėmintoją, jei pati palikai tokius ilgus galus . Per baltą audinį visi tamsesni siūlai matos, o čia net juodas. Nukerpi prieš rėminant, nebebus ką kaltint
Labai grazus darbeliai merginos Metrikiukas, pirtinukas, kavos mergike
QUOTE(aga1 @ 2010 10 20, 04:50)
Rodausi su savo "kavos mergaite". Nelabai esu patenkinta galutiniu rezultatu. Vietomis matosi siuliu galai. Kam rodziau, visiems patiko ir nieks nieko nemate, kad kazkas ne taip, bet as pati matau... Lyg ir ne pirma karta reminau pas ta pati zmogu, bet mano manymu nelabai kruopsciai si karta dirbo.
Ka jus apie tai manot?
Ka jus apie tai manot?
Labai grazu, man pats remas labai graziai parinktas o del tu siuliuku, manau kad nieko tokio... juk pati sakei, kad visi gerai darbeli vertina
QUOTE(Mamulka123 @ 2010 10 18, 20:39)
Labas,
O aš čia http://vkontakte.ru/id103356375 Noriu draugauti
P.S. merginos, taip ir nesulaukiu Jūsų idėjų dėl dovanos darbuotojams. Apie raktu pakabuką su policijos ženklu galvojau ir pati, bet neina ant tiek susmulkinti - per daug jis sudėtingas. Gal ką galite kito pasiūlyti ?
O aš čia http://vkontakte.ru/id103356375 Noriu draugauti
P.S. merginos, taip ir nesulaukiu Jūsų idėjų dėl dovanos darbuotojams. Apie raktu pakabuką su policijos ženklu galvojau ir pati, bet neina ant tiek susmulkinti - per daug jis sudėtingas. Gal ką galite kito pasiūlyti ?
Gal pabandyk kokių angeliukų paieškoti. Tipo Angelų sargų Jei pavyktų uždėti policininko kepurę (ar kaip ji ten vadinasi?? ) visai smagiai atrodytų.
QUOTE(aga1 @ 2010 10 20, 04:50)
Rodausi su savo "kavos mergaite". Nelabai esu patenkinta galutiniu rezultatu. Vietomis matosi siuliu galai. Kam rodziau, visiems patiko ir nieks nieko nemate, kad kazkas ne taip, bet as pati matau... Lyg ir ne pirma karta reminau pas ta pati zmogu, bet mano manymu nelabai kruopsciai si karta dirbo.
Ka jus apie tai manot?
Ka jus apie tai manot?
o jau remelio pritaikymas
QUOTE(aga1 @ 2010 10 20, 03:50)
Ka jus apie tai manot?
Ka jus apie tai manot?
Labai grazu
aga1, rėmelis pritaikytas nuostabiai
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 20, 09:16)
Pritariu del remelio 100 proc
Kavos mergaite su remeliu pasakiska
QUOTE(e.meskine @ 2010 10 19, 10:47)
Na ir as truputeli pasistumejau
labai grazus darbelis turetu buti
QUOTE(excoliuke @ 2010 10 19, 12:10)
Na cia tai jau grozis! Super radinukas
tikrai labai grazu, as kol kas nesiryzciau tokiam darbui
QUOTE(angeliukė9 @ 2010 10 19, 21:45)
labai labai patinka man tie namukai.
Ka jus apie tai manot?
Ka jus apie tai manot?
as pritarsiu Pauksciukui ir pasakysiu tik tiek kad remintojas neturi atsakyti uz tavo klaidas. pati turi sutvarkyti savo darbeli taip kad nepersisviestu siulu galai. Remintojas cia niekuo detas, jo darba ireminti, o ne su siulais zaisti. Siaip labai grazus darbas ir graziai parinkti remai, bei kiek mano akys mato tai kokybiskai ireminta. Patarsiu kita karta siuliukus paciai paslepti ar nukarpyti taip kad nesisviestu jie ir nereikes kaltinti daugiau remintojo. P.S. prasau neisizeisti, nepiktai rasiau.
Rodausi su savo "kavos mergaite".
man labai grazu del siulu galiuku, kita karta issispresi manau
tiesa, kaip suprantu nedetas joks stiklas o kodel?
nesu reminus nieko, kol kas tik nunesiau savo laiva issiuvineta, tureciau sestad pasiimti, bet as dejau ant virsaus matini stikla ir galvoju kaip graziau - su ar be. Del ilgalaikiskumo, tai manau stiklas reikalingas