Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(biriusa @ 2010 10 27, 19:01)
Padariau sau atradima tokioje situacijoje, gal ir kitos pasinaudos sia ideja  4u.gif  Pirkau silikonini kilimeli teslai kocioti ir perjovus per puse gaunasi labai tinkantis klimelis i bleka  mirksiukas.gif  Ir sausainius ir sloksniuotos teslos pyragaicius ir panasios teslos kaip siu vamzdeliu kepu rozytems lapelius...neprilimpa niekas ir niekada!!! Ir kepimo popieriuas jau nebereika man  mirksiukas.gif

pasidalinkit kur cia ji pirkot, ir mokejot kiek? aciu
Atsakyti
Pasidalinsiu labai kakavinių keksiukų receptu. smile.gif
Aš viską dvigubinau, čia jau parašysiu tą dvigubintą normą. Man išėjo 15 keksiukų.
user posted image

Reikės:
300g miltų
4 šaukštai nesaldintos kakavos
1,5 a.š. sodos
žiupsnelis druskos
120g sviesto
~120g cukraus
vanilės kvapų
3 kaiušiniai
~350g saldžios obuolių tyrės ( man gavosi beveik pilnas 0,5l stiklainėlis)

Sumaišyti kakavą, miltus, druską ir sodą. Kitame dubenyje išsukti sviestą su cukrumi ir vanilės kvapais, po vieną sumušti kiaušinius. Maišant mediniu šaukštu, po truputį sudėti miltų mišinį ir obuolių tyrę. Turi gautis maždaug grietinės tirštumo tešla. Paskirstyti ją į keksiukų formeles ir kepti 180 laipsnių temperatūroje 15-20min.

Labai minkšti ir labai kakaviniai keksiukai gaunasi. Skanaus! smile.gif

Čia galite matyti originalų receptą:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 27 spalio 2010 - 20:38
QUOTE(GITALE @ 2010 10 27, 19:40)
pasidalinkit kur cia ji pirkot, ir mokejot kiek? aciu

Na cia buvo ne LT, pirkau lenkijoje,kai netyciau uztaikius ant didziulio ispardavimo tai nuo to laiko ir turiu visas savo silikonines formeles wub.gif Mokejau tada man rodos vos 15Lt biggrin.gif
Reikia paziureti kiek toks kainuoja tuperware ir man rodos internetinese parduotuvese galima pigiai rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2010 10 27, 17:50)
Prieš kelias dienas kepiau šiuos vamzdelius, kiek supratau kitų pavadintus "blynais"  biggrin.gif Nežinau kodėl, bet man jie labai prilipo prie kepimo popieriaus. Kaip jūs kepėte, kad taip šauniai pavyko?  blush2.gif  Pati tešla gerai iškepė, o kiek kepimo popieriaus "atlaupiau" ir ragavau, tai tešlos skonis super  thumbup.gif  Tikiuosi, atsakysite man ir reikės vėl bandyti kepti  smile.gif

ufff...kaip gaila 4u.gif
vienintele priezastis turbut pats kepimo popierius 4u.gif
as visada naudoju ruda..nzn daba firmos pav. kazkada bandziau balta ,taj labai man lipo doh.gif
Atsakyti
Nesutinku. Serla baltas kepimo popierius, bet man niekas prie jo nekimba. Labai geras. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 27, 22:13)
ufff...kaip gaila 4u.gif
vienintele priezastis turbut pats kepimo popierius 4u.gif
as visada naudoju ruda..nzn daba firmos pav. kazkada bandziau balta ,taj labai man lipo doh.gif

pasidalinisu ir as savo patirtimi del kepimo popieriaus... pasirodo ju yra keliu rusiu ir net dvipusiu g.gif nes viena kart kepiau ant vienos puses tai prilipo kita kart apverciau niekas neprilipo ir tada kepiau ant blizgios puses ir tikrai neprilipo ax.gif Taip kad atkreipti demesi reiktu i puses irigi...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2010 10 28, 08:05)
pasidalinisu ir as savo patirtimi del kepimo popieriaus... pasirodo ju yra keliu rusiu ir net dvipusiu  g.gif nes viena kart kepiau ant vienos puses tai prilipo kita kart apverciau niekas neprilipo ir tada kepiau ant blizgios puses ir tikrai neprilipo  ax.gif Taip kad atkreipti demesi reiktu i puses irigi...

Naudoju Fino kepimo popieriu, is abieju pusiu... niekad nieks neprilipo smile.gif
Atsakyti
As perku viska Fino firmos: folga, kepimo popieriu , rankove, plevele. Niekada nepavede. thumbup.gif .
Serlos popierius irgi geras, tik tikrai reik deti ant blizgios, slydesnes puses biggrin.gif
Atsakyti
as turiu daugkartinio naudojimo kepimo popieriu - superinis reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2010 10 27, 17:50)
Prieš kelias dienas kepiau šiuos vamzdelius, kiek supratau kitų pavadintus "blynais"  biggrin.gif Nežinau kodėl, bet man jie labai prilipo prie kepimo popieriaus. Kaip jūs kepėte, kad taip šauniai pavyko?  blush2.gif  Pati tešla gerai iškepė, o kiek kepimo popieriaus "atlaupiau" ir ragavau, tai tešlos skonis super  thumbup.gif  Tikiuosi, atsakysite man ir reikės vėl bandyti kepti  smile.gif

As ir kepiau pries pora dienu,naudojau rimi pirkta kazkoki pigu popieriu,bet ruda,gerai nusilupo man tie blynai.Jei naudojat is maximos ta pigiausia balta popieriu,tai jis niekam netinka schmoll.gif
kepiau is dvigubos normos,kremo smarkiai pritrukau,emiau 200 indeli mascarpones ir 420 gretineles plakiau,puse grietineles maisiau su mascarpone,ir dar idariau likusia grietinele,o teslos "blynams" liko dar 2 ar 3 skardom.
Aciu Ule uz recepta 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ievsius,2010 10 27, 21:35]

~350g saldžios obuolių tyrės ( man gavosi beveik pilnas 0,5l stiklainėlis)

Ar čia obuolienė turi būti ar paprasčiausiai išspausti obuolius ir tirštimą sudėti?
Atsakyti
Ačiū visoms atsakymus dėl kepimo popieriaus. Nusipirksiu kito ir bandysiu kepti, nes pats tešlos skonis tai puikus 4u.gif
Atsakyti