QUOTE(julioske @ 2010 12 12, 15:35)
perverciau net kelias knygas kol radau jusu taip vadinamus 'Twix'
verciu tiesiogiai tai uz klaidas nepykit
12 gabaliuku
115g. sviesto
175g. miltu
55g. 'caster' cukraus (kaip supratau taip vadinamas labai aukstos kokybes cukrus)
200g. karciojo sokolado
karamelei:
175g sviesto
115g rudojo cukraus (sesuo dedavo paprasta)
3 v.s. dirbtinio medaus
400g. kondencuoto pieno
verciu tiesiogiai tai uz klaidas nepykit
12 gabaliuku
115g. sviesto
175g. miltu
55g. 'caster' cukraus (kaip supratau taip vadinamas labai aukstos kokybes cukrus)
200g. karciojo sokolado
karamelei:
175g sviesto
115g rudojo cukraus (sesuo dedavo paprasta)
3 v.s. dirbtinio medaus
400g. kondencuoto pieno
tai čia gal cukraus pudra
o koks čia kondensuotas pienas? Virtas kaip rududu? Įdomu, gal šituo būdu konsistencija gaunasi panašesnė į tikros karamelės
Bet kuriuo atveju reiks bandyt Tikriausiai bandysiu pagal Ulės receptą.