Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(Elena @ 2010 12 10, 11:15)
Sausainiai su uogiene

nesigavo unsure.gif , pasiruošiau su vaikais kept, formeles patys susiieškojo, apsidžiaugė ir... verysad.gif
tešla gavosi visiškai ne kočiojama, labai lipni, sunaudojau kaip pyrago pagrindą. beje, ir pačios tešlos super mažai gavosi, kokiems trims sausainiams biggrin.gif

šiaip niekas su Elenos receptais problemų neturėjau, keista, gal dar kas nors gamino?
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 12 13, 08:56)
nesigavo unsure.gif , pasiruošiau su vaikais kept, formeles patys susiieškojo, apsidžiaugė ir... verysad.gif
tešla gavosi visiškai ne kočiojama, labai lipni, sunaudojau kaip pyrago pagrindą. beje, ir pačios tešlos super mažai gavosi, kokiems trims sausainiams biggrin.gif

šiaip niekas su Elenos receptais problemų neturėjau, keista, gal dar kas nors gamino?

Jei tešla lipni, tai reik daugiau miltų dėt. Iš mano patirties, beveik visi receptai būna su pamažintu miltų kiekiu (įdomu, ar čia tik man taip, ar visoms?)
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 12 13, 15:05)
Jei tešla lipni, tai reik daugiau miltų dėt. Iš mano patirties, beveik visi receptai būna su pamažintu miltų kiekiu (įdomu, ar čia tik man taip, ar visoms?)

as irgi paprasciausiai pridedu daugiau miltu tokiu atveju,tik stengiuos,kad tesloa nebutu per kieta smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 12 13, 14:05)

Man irgi.
Atsakyti
Visu TWIX'IUKAI nuostabiai skanus atrodo, aciu Ulei uz recepta artimausiomis dienosmis bus isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(guoda-paguoda @ 2010 11 28, 21:25)
atnešu labai skanų pyragą  smile.gif

QUOTE(Balta balta @ 2010 11 29, 23:57)
išbandžiau pyragą. Tik viršutinis sluoksnis gavos kiek per skystas (gal mano jogurtas per liesas buvo? gal reikia riebaus?)

man irgi nesigavo.. ir virsutinis sluoksnis, ir tesla per skysta isejo (ar nesideda kiausiniai i ja? gal rekejo miltu dauiau ideti....) blush2.gif 4u.gif
guoda-paguoda nuotraukoj tai fantastiskai atrodo! rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 12 14, 02:12)
man irgi nesigavo.. ir virsutinis sluoksnis, ir tesla per skysta isejo (ar nesideda kiausiniai i ja? gal rekejo miltu dauiau ideti....)  blush2.gif  4u.gif
guoda-paguoda nuotraukoj tai fantastiskai atrodo!  rolleyes.gif

as kepiau jau 3 kartus ir visus gavosi puikiai! Taigi jei tesla per skysta, idekit miltu daugiau! o virsutiniam sluoksiui baltymus isplaku atskirai ir tada atsargiai sumaisau su jogurtu smile.gif
Atsakyti
Kepiau Ules biscotti pagal si recepta http://skanusgyvenim...r-sokoladu.html Vieni su lazduno riesutais ir sokoladu, kiti su riesutais ir slyvom dziovintom. Tai su slyvom daugaiu nekepsiu, nes jos sukietejo. O siaip labai skanu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 12 13, 08:56)

Ojej kaip gaila verysad.gif Kažin kodėl unsure.gif Na man tešlos gavosi tikrai ne trims sausainiams....
Na bandykit dar vienus lotuliukas.gif Surizikuosiu tongue.gif
Labai greitai padaromi sausainiais su obuoliais biggrin.gif

Produktai:

120g.cukraus
1 pak.vanilinio
4 kiaušiniai
200g margarino
500g. miltų
1 pak. kepimo miltelių,
3 obuoliai vidutinio dydžio

Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilė. Margariną ištirpinti, sudėti į kiaušinus.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir dedame į kiaušinius.Dabar maišome tešlą su šaukštu.
Obuolius nulupame ir supjaustome smulkiais kvadratukais.Sudedame į tešlą ir išmaišome.
Įkaitiname orkaitę iki 200 l,kepimo skardą užklojame su kepimo popieriumi ir šaukštu dedame tokius kalniukus.Paliekame tarpus nes sausainiai pakyla.
Kepame 10-15 minučių.
Karštus sausainius apibarstome su cukraus pudra.
Dabar dėl obuolių....aš galvoju tiks ir razinos,ir riešutai,ir džiovinti vaisiai.Eksperimentuokit biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 12 14, 09:14)

Kiek gramų jūsų kepimo miltelių pokelis?
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2010 12 14, 10:11)
Kiek gramų jūsų  kepimo miltelių pokelis?

Nu tikrai nepagalvojau kad jie skirtingi būna doh.gif 15 g 4u.gif O vanilinio cukraus 50 gr pokelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 12 14, 09:14)

Na bandykit dar vienus  lotuliukas.gif Surizikuosiu  tongue.gif
Labai greitai padaromi sausainiais su obuoliais  biggrin.gif

būtinai, artimiausiu metu, obuoliniai kepiniai pas mus - pirmoj vietoj drinks_cheers.gif
Atsakyti