Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(Ulė @ 2010 12 10, 09:30)
Twix pyragėliai

Ule - lb grazus. Db toks klausimas, ar pjaustant tuos twixus, netrupa apatine tesla? Nes as turiu panasu recepta, kai kepiau ir pjausciau, siek tiek norejo trupeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 12 11, 09:27)
Ule - lb grazus. Db toks klausimas, ar pjaustant tuos twixus, netrupa apatine tesla? Nes as turiu panasu recepta, kai kepiau ir pjausciau, siek tiek norejo trupeti ax.gif

apatine ne,man tik sokoladas nesipjauste,o luzinejo doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 12 11, 10:30)
apatine ne,man tik sokoladas nesipjauste,o luzinejo doh.gif  4u.gif

Ule, ar skonis pirktiniu twixu bent kiek primena? seniai turiu sita recepta, vis paziuriu paziuriu ir padedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 12 11, 09:30)
apatine ne,man tik sokoladas nesipjauste,o luzinejo doh.gif  4u.gif

Klausyk, o jei su karstu sausu peiliu pajsutyti, gal netrupetu sokoladas? g.gif
o gal geriau susipjaustyti juostelem ir merkti i sokolada (kaip ir kitus saldainius darau), tada ir dar ir ipakuoti gali ir vuoalia biggrin.gif ( Cia garsiai mastau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 12 11, 10:31)
Ule, ar skonis pirktiniu twixu bent kiek primena? seniai turiu sita recepta, vis paziuriu paziuriu ir padedu smile.gif

Jei su tikra karamele darytų gal ir primintų, o rududu... rududu yra rududu, tai čia ne twixai, o rududu su tešlainiu ir šokoladu ant viršaus. Man apskritai rududu specifinis skonis.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 12 07, 19:07)
Skanus, gaivus, lengvai saldus ir kartu traškus desertas.

QUOTE(Elena @ 2010 12 10, 11:15)
[color=purple]Sausainiai su uogiene

Bus išmegnta thumbup.gif

Jau dabar noriu TWIX doh.gif turiu šaldytuve šaldytos tešlos,bet nemanau, kad ji čia tiktų g.gif man rududu kažkas nepaprasto,vieną galiu valgyt blush2.gif

Keila, nebloga mintis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte'09: 11 gruodžio 2010 - 11:20
QUOTE(Nova @ 2010 12 11, 10:31)

primena net labai smile.gif

QUOTE(*Keila* @ 2010 12 11, 12:05)
Klausyk, o jei su karstu sausu peiliu pajsutyti, gal netrupetu sokoladas? g.gif
o gal geriau susipjaustyti juostelem ir merkti i sokolada (kaip ir kitus saldainius darau), tada ir dar ir ipakuoti gali ir vuoalia biggrin.gif ( Cia garsiai mastau biggrin.gif )

ir su karstu peiliu liuks butu ir mirkyti super thumbup.gif

dar pas mane tesla sviesi,sekanti karta ja ilgiau kepciau,kad butu tamsesne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 11 gruodžio 2010 - 11:27
Dar vieni meduoliukai pagal Cipciuka,tik su sokolado glaistu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nu labai skaniai atrodo, o cia tiesiog istirpintas sokoladas ar dar grietimele i ji imaisyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 12 11, 16:19)
Nu labai skaniai atrodo, o cia tiesiog istirpintas sokoladas ar dar grietimele i ji imaisyta 4u.gif

istirpintas sokoladas,truputi pieno ipyliau ir siek tiek aliejaus.N es jei vien sokoladas,blogai tepasi. Sustingo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 12 11, 16:38)
istirpintas sokoladas,truputi pieno ipyliau ir siek tiek aliejaus.N es jei vien sokoladas,blogai tepasi. Sustingo puikiausiai smile.gif

Dekui, galvojau taip pat 4u.gif
Atsakyti
Jau kaip Twix megstu bigsmile.gif butinai isbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti