Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(davija @ 2010 12 07, 21:10)
Pakalbam apie biscotti'cius tongue.gif

nesu dar darius pati, vis gundo..
o jie panašūs kaip kad būtų džiuvėsėliai tik su priedais, ar tas traškumas/kietumas kitoks?
Atsakyti
Tai cia jau diskutavo kelis psl atgal, kad tai ne siaip koks padziovintas pyragas ar dziuvesiai geresni. Sunku nupasakoti...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 07, 23:10)
Pakalbam apie biscotti'cius tongue.gif beprotiskai fantastiski thumbup.gif

labai grazusss wub.gif

QUOTE(Balta balta @ 2010 12 08, 01:18)
Kokosiniai sausainiai su kukurūzų dribsniais

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2010 12 07, 09:16)
nu koks geris cia  wub.gif  dievinu visus kepinius, i kuriuos varske dedas  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Man ir patinka varškiniai kepiniai drinks_cheers.gif
QUOTE(Srove @ 2010 12 07, 19:07)
Skanus, gaivus, lengvai saldus ir kartu traškus desertas.

Nuotrauka kokia graži, labai skaniai atrodo wub.gif
QUOTE(davija @ 2010 12 07, 22:10)
Pakalbam apie biscotti'cius tongue.gif

Sian dariau pagal Neryte,

Labai gražūs bigsmile.gif

Jau senai kepu tik pagal Neryte, man jie fantastiški gaunasi, dedu dar dž. spanguolių wub.gif
user posted image

Atsakyti
Jau issikepiau meduoliukus,pagal Cipciuko recepta,labai geri gavosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2010 12 08, 08:06)
Tai cia jau diskutavo kelis psl atgal, kad tai ne siaip koks padziovintas pyragas ar dziuvesiai geresni. Sunku nupasakoti...

Ačiū, dbar paskaičiau doh.gif
aš nežinau kodėl man gaunas kai kuriose temose (ir būtent tik kulinarijos), kad turiu temą favourituose, bet kai paspaudžiu, nemeta į paskutinį skaitytą, o į patį pask. psl. tai dėl to tuos pamačiau, galvojau kad tik tada nauja žinutė, nepaėjau atgal doh.gif
Atsakyti
Gal galit patart kokį saldų kepinį ar keksą išsikept, kad sunaudot slyvų uogienę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 12 08, 13:59)
Ačiū, dbar paskaičiau  doh.gif
aš nežinau kodėl man gaunas kai kuriose temose (ir būtent tik kulinarijos), kad turiu temą favourituose, bet kai paspaudžiu, nemeta į paskutinį skaitytą, o į patį pask. psl. tai dėl to tuos pamačiau, galvojau kad tik tada nauja žinutė, nepaėjau atgal  doh.gif

Man irgi taip pat buna, beto kartais tai prasoka kai kurias zinutes ir ju nebera. schmoll.gif Kartais ne is blogos valios klausineji drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 12 08, 15:27)
Gal galit patart kokį saldų kepinį ar keksą išsikept, kad sunaudot slyvų uogienę?  4u.gif

Su slyvu uogiene man asmeniskai labai skanu trupininis pyragas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 11 11, 21:26)
Karaliskas varskes trupiniuotis

Trupininine tesla:
1 kiaus trynys
5 v.s. cukraus
10 v.s. miltu
1 a.s. sodos, nugesintos actu
150 gr islydyto sviesto.
Viska sudedam ir isminkom. (man truko miltu, tai as pora saukstu pridejau nuo saves)
Varskes sluoksnis:
600-700gr varskes
8-10 v.s. cukraus
1-2 v.s. manu
1 st razinu
4 kiaus tryniai.
Visus situso produktus sumaisom mikseriu. Atskirai isplakam visus 5 baltymus ir lengvai permaisom su varskes mase.
Tesla dalijam i 2 dalis. Viena-isklojam skardos dugna (24-26 cm skersmens), sudedam varske ir uztarkuojam likusia tesla (antra puse teslos geriausia palaikyt saldytuve- lengviau tarkuojasi).
Vsio, dedam i orkaite 180 C ir kepam ~1 val. Isimam is skardos atvesusi pyraga.
Skanaus essen.gif:
P.S. saugokit pyraga - bais greit nuo stalo dingsta  lotuliukas.gif

kokia turi gautis varskes mase kai iskepa? kieta ar minksta? man gavosi minksta..
Atsakyti
Keksas su aguonom

Jis tobulas!!!! Šlapias, tirpsta burnoje, dar tas aguonų skonis mmm.... rekomenduoju labai smile.gif
user posted image

Reikės:

3 kiaušiniai
200 gr. mascarpone sūrio
200 gr. cukraus
150 gr. minkšto margarino (ne tirpinto)
2 arb. šaukšteliai vanilinio cukraus
žiupsnelis druskos
300 gr. persijotų miltų
2 arb. šaukšteliai kepimo miltelių
šaukštas aguonų

Išplakti mascarpone ir margariną,sudėti cukrų, vanilinį cukrų, druską ir vėl perplakti. Po vieną plakant įmušti kiaušinius. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir ranka iš lėto viską išmaišyti. Dėti į formą išteptą riebalais ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 min.

Skanaus!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 08 gruodžio 2010 - 19:35
realybe, meduoliukai puosti icing'u? Koki naudoji jei nepaslaptis?
Atsakyti