Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

Atnesu skanu zemes riesutu sviesta

user posted image
Produktai:

150 g. skrudintų žemės riešutų
0,5 a.š. aliejaus
0,25 a.š. druskos

Eiga:

Aš naudojau skrudintus-sūdytus riešutus, dėl to nebedėjau druskos.
Riešutus įberti į smulkintuvą ir susmulkinti iki kruopelytės dydžio. Tada nuimti dangtelį ir įpilti aliejų, ir jei reikia, druską. Viską pakratyti ir vėl pastatyti smulkinti. Laikas nuo laiko nuimant smulkintuvą ir pakratant. Pamatysit, kaip masė pradeda keistis į tąsią. Plakti iki norimos konsistencijos. Man visas šis "darbas" apėmė apie 3 minutes. Gautą sviestą sudėti į sandarų indą. laikyti šaldytuve iki 2 mėnesių.
Iš šio kiekio man gavosi apie 120 g. sviesto.
Labai skanu užtepus ant baltos duonos, taip pat ir ant skrudintos
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 03, 22:31)

man biskociai tai ne betkos pyragas padziovintas blush2.gif

tikrai ne bet koks drinks_cheers.gif net nusistebejau 4u.gif
Atsakyti
Kepiau biskocius, bet per puse val. neiskepe - vidus buvo zalias. Ir pjaustant labai trupejo virsus, negraziai pjaustesi. Todel dar kisau pakepti. Bet vistiek pjaustant trupejo. Tai gavosi daug trupininiu biskociuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 12 04, 12:16)
Atnesu skanu zemes riesutu sviesta

Produktai:


super bigsmile.gif bigsmile.gif o kazi jei daryt su lazdyni riesutais, kazi kas gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 04, 15:23)
super  bigsmile.gif  bigsmile.gif  o kazi jei daryt su lazdyni riesutais, kazi kas gautusi  g.gif

4u.gif
net nzn g.gif . Bet manau, kad turetu gautis. Nes kazkada migdolus buvau taip dariusi. Gali pabandyti is mazesnio kiekio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 04 gruodžio 2010 - 15:34
QUOTE(pienia @ 2010 12 04, 16:01)
Kepiau biskocius, bet per puse val. neiskepe - vidus buvo zalias. Ir pjaustant labai trupejo virsus, negraziai pjaustesi. Todel dar kisau pakepti. Bet vistiek pjaustant trupejo. Tai gavosi daug trupininiu biskociuku biggrin.gif

gal labai stora dideli darei unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 12 04, 16:44)
gal labai stora dideli darei unsure.gif  g.gif

Nea, bet virsus buvo traskus, o vidus dar neiskepes. Ir pjaunant luzinejo. Bet jau padziovinau, tai jau mirkyt reiks bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam *Keila* susikurus savo virtuve. 4u.gif 4u.gif Oi dabar lysim ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 12 04, 18:58)
Sveikinam *Keila* susikurus savo virtuve.  4u.gif  4u.gif Oi dabar lysim ten bigsmile.gif

4u.gif
Oi laukiam, laukiam...mes sveteliu laukiam. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 04 gruodžio 2010 - 19:49
Šiandien išbandžiau aguoniukus tokius, receptukas labai paprastas, o išeina tikrai skaniai smile.gif tiesa, pamiršau sviestu patepti batoną, gal būtų šiek tiek kitaip. Medaus šiaip nevalgau, nemėgstu, bet čia aguonos labai jautėsi, tai ir medus nekliuvo. Kitą kartą manau pabandysiu su kondensuotu pienu ax.gif

http://www.gaspadine...aguoniukai.html

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 12 01, 11:31)
Biscotti su migdolais ir šokoladu

QUOTE(dolly` @ 2010 12 02, 19:55)
biskociai su pistacijom ir spanguolem


Vakar kepiau ir vienus ir kitus. Kazkas nerealaus thumbup.gif
Viskas kuo geriausiai gavosi pagal receptus. Tik as is teslos dariau dvi "malkas", kad tie biskociai gautusi mazesni. Ir vienus ir kitus kepiau 180C apie 30min. Iskepe kuo puikiausiai ir pjaustesi labai gerai, niekas nebyrejo, netrupejo thumbup.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 04, 15:23)
super  bigsmile.gif  bigsmile.gif  o kazi jei daryt su lazdyni riesutais, kazi kas gautusi  g.gif


Žinoma, kad gautųsi. Gerai gautųsi. Man asmeniškai net ir skaniau lazdyno riešutų sviestas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 05 gruodžio 2010 - 12:31