Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(ingridukas @ 2010 10 19, 08:01)
Pas mus gavosi 20 gabaliuku,tai savaitei sociai rolleyes.gif

Gal nesuvalgykit per savaitę, juk ten tiek kcal blush2.gif Mes mėnesį juo mėgavomės. Labai patiko.

O gal dar ką žinot iš filo tešlos?
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 17, 08:50)
Sniego pyragas
Labai švelnus, skanus pyragas, švelnios kreminės varškės skonio. Panašus į sūrio tortą.
receptas cia

labuka,sugalvojau pasigaminti sita pyraga,pagal jusu receptuka,o sakykit,jeigu deciau ne sutirstinta psaldu piena,bet rududu?ar labai per saldu butu?ir ar isvis tiktu?aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 10 18, 13:52)
Palaikymas saldytuve duoda trapuma.

g.gif Gal stangrumą, pašąla, pakietėja.
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2010 10 19, 09:35)
Gal nesuvalgykit per savaitę, juk ten tiek kcal  blush2.gif Mes mėnesį juo mėgavomės. Labai patiko.

Oi sunkus atvejis,manau kad dar trys denos ir nebeliks,mes su vyru baisiai dideli smaliziai.Nors abu esam kudi,gerai,kad visi tie skanestai i storuma mums neeina ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 19, 09:51)
labuka,sugalvojau pasigaminti sita pyraga,pagal jusu receptuka,o sakykit,jeigu deciau ne sutirstinta psaldu piena,bet rududu?ar labai per saldu butu?ir ar isvis tiktu?aciu labai smile.gif

ne netiks 4u.gif

Ingriduk nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 18, 21:33)
Seniai svajojau isbandyti si recepta  thumbup.gif , bet ta tesla maciau tik mazesniais kvadraciukais spring rolams skirta. O cia turetu buti tokia platersne per visa skarda. Kur ja rasti ?  g.gif Ta spring rolams tai visose tinkose yra  mirksiukas.gif

Panos, spring rolls'u tešla bachlavai netinka niekaip schmoll.gif patikrinta jau. rolls'u tešla ( ta kuri šaldyta, nes yra ir kitokios, kuri tik pamirkoma vandenyje) storesnė ir tokia lyg čiut korėta, pasiduoda tempimui ir skirta virti riebaluose ( gal dar kokiam sultinyje, del to tiksliai nežinau) ir niekas iš jos orkaitėje nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 10 19, 13:45)
Panos, spring rolls'u tešla bachlavai netinka niekaip  schmoll.gif  patikrinta jau. rolls'u tešla ( ta kuri šaldyta, nes yra ir kitokios, kuri tik pamirkoma vandenyje) storesnė ir tokia lyg čiut korėta, pasiduoda tempimui ir skirta virti riebaluose ( gal dar kokiam sultinyje, del to tiksliai nežinau)  ir niekas iš jos orkaitėje nesigauna.

Tai gaunasi kad ir pagal dydi visvien netinka g.gif as is tos storesnes spring rolus dariau tai taip graziai riebaluose paskrudo, gerai kad perspejai buciau sugadinus doh.gif ....reiks i Oza susiruosti
Atsakyti
aš irgi ją perku Oze ir parsivežu į Marijampolę, tai kaip min. 3 val ji būna ne šaldytuve, parsivežus vėl į kamerą įmetu ir viskas kuo puikiausiai, nors manrodos, kad ant pakuotės parašyta, jog atšildžius vel neužšaldyti. O spring rolls'u tešla orkaitėje tiesiog sudžiūsta ir viskas, paskui nuo syrupo kiek atidrėksta, bet vistiek belekas ten iš jos gaunasi. aš taip tik produktų prigadinau ir viskas doh.gif
Atsakyti
verysad.gif

Sniego pyragas

nesigavo jis man, nerudavo, kepiau kepiau sakau jau kaip bus taip tai nesamonė gavosi verysad.gif o atrodo toks skanus turi būt. baltas, jaučiu dabar tai jau perkepiau. žiuriu ašta ruduoja truputį, na pažiurėsim pamatysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 19 spalio 2010 - 17:08
QUOTE(aura. @ 2010 10 19, 17:58)
verysad.gif

Sniego pyragas

nesigavo jis man, nerudavo,  kepiau kepiau sakau jau kaip bus taip tai nesamonė gavosi  verysad.gif  o atrodo toks skanus turi būt. baltas, jaučiu dabar tai jau perkepiau. žiuriu ašta ruduoja truputį, na pažiurėsim pamatysim

jis ir neturi paruduoti,o kodel nesigavo? skystas?taip ir turi buti,negali jis nesigauti jei grietinele graziai ir standziai isplaket,sumaistet ranka kond. piena,8 min pakepet ir valio paliekat ataust o paskui i saldytuva.
Isemus jis bus skystas kaip....na kefyras gal tirstesnis nemoku issireikt bet subrandinus saldytuve pjaustysit kaip suri 4u.gif
Atsakyti
Ule, o sniego pyragui naudoti saldintą kondensuotą pieną?
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 10 19, 18:28)
Isemus jis bus skystas kaip....na kefyras gal tirstesnis nemoku issireikt bet subrandinus saldytuve pjaustysit kaip suri 4u.gif

Kepiau ir as vakar, bet isemus ryta is saldytuvo, tai nepasakyciau, kad pjaustosi kaip suris g.gif , greiciau kaip gerai isplakta apstingusi grietinele., bet tikrai ne suris. schmoll.gif gal, kad pas mane sluoksnis storesnis g.gif
Skonis gal ir nieko, bet man per saldu. Gal daugiau citrinos sulciu reiktu, labai jau maza citrina turejau. O kiti valge ir pakartot parase. biggrin.gif
likuti siandien dar ikisau i orkaite 10 min. ziuresiu kas gausus? lotuliukas.gif
Atsakyti