Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

Dėdės jubiliejui sugalvojau iškept mano mėgsmiausią desertuką : trupininį skruzdėlyną ax.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2010 11 16, 15:45)
Dėdės jubiliejui sugalvojau iškept mano mėgsmiausią desertuką : trupininį skruzdėlyną ax.gif
My Webpage

O receptą atspėt turėtume? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 11 16, 14:50)
O receptą atspėt turėtume? biggrin.gif

ale visai išsiblaškius aš blush2.gif
Reikės: 1stiklinės pieno
1 skardinės kondensuoto pieno
250g margarino
žiubselį druskos
miltų tiek, kad tešla būtų labai kieta.
Eiga: Iš pradžių 1.5val virkite kondensuotą pieną ir padėkit atvėsti. Ištirpinkite margariną, sumaišykite su pienu. tada berkite miltus ir maišykite tol kol tešla bus labai kieta. tešlą susmulkinti ir įdėti į šaldomąją. kai tešla sustingsta, sutarkuoti burokine tarka. įdėti į orkaitę ir kai pakepa ~15min nuolat maišyti trupinius, kad nesuliptų. gražia rusva spalva iškepusius trupinius sumaišyti rankomis su kondensuotu pienu, sudėti į norimą formą, įdėti į šaldytuvą kol sustings ir tada skanauti su arbatėle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2010 11 16, 14:25)
labas rytas kepejeles  4u.gif

kadangi dauguma cia jusu stebinat tokiais ispudingais receptais, ismone ir sugebejimais, tai nusprendziau pasiklausti jusu  blush2.gif 

turiu tokiu visokiu likuciu ir nezinau ka skanaus galeciau iskepti seimynai  g.gif  turiu grieitneles indeli, kondensuoto pieno, riesutu, aisku miltai, kiausiniai .... bet va ka skanaus iskepti tai nezinau  g.gif 
labai knieti pameginti elenos "Sausainiai kankorėžiai " bet ten reikia rududu, o jei as vietoj jo deciau kondensuota piena, ar gautusi  g.gif

as kai nepripazystu rududu, tai viriau kondensuota piena. Gavosi nerealiai skanus koknoreziai thumbup.gif
Atsakyti
daznai cia uzsuku akis paganyti todel rasau as su tokiu dideliu prasymu, pasakykit kas man gavosi negerai... cry.gif kazkodel su saldumynu gaminimu virtuveje kazkoks fiasko vyksta, bandziau elementariausius cornflakes sausainiukus kepti.. na nesigavo jie man tokia dailus kaip pas recepto autores buna, ir dariau kaip jos, tesla pavalioji tuose kukuruzuose, gavosi tokie blynukai su keliais tais kukuruzais, ir laukan visi ejo .. o gal tiesiog reikejo i tesla priberti tu kukuruzu ir tik tada saukstu pakabinti ir darbo butu maziau ir efektas gal butu geresnis? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2010 11 17, 09:14)
daznai cia uzsuku akis paganyti todel rasau as su tokiu dideliu prasymu,  pasakykit kas man gavosi negerai...  cry.gif kazkodel su saldumynu gaminimu virtuveje kazkoks fiasko vyksta,  bandziau elementariausius cornflakes sausainiukus kepti.. na nesigavo jie man tokia dailus kaip pas recepto autores buna,  ir dariau kaip jos,  tesla pavalioji tuose kukuruzuose,  gavosi tokie blynukai su keliais tais kukuruzais,  ir laukan visi ejo .. o gal tiesiog reikejo i tesla priberti tu kukuruzu ir  tik tada saukstu pakabinti ir darbo butu maziau ir efektas gal butu geresnis? kaip manot?

g.gif nu nezinau kodel Tau taip gavosi? daryk tirstesne tesla mirksiukas.gif tada nesigaus blynai. As tai pasidarau tesla, o po to imu i rankas padarau mazuciukus kukuliukus ir tada isvolioju ir dedu i bleka su sviestiniu popieriumi, ir kepu. Gaunasi nuostabus kamuoliukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2010 11 17, 08:14)
daznai cia uzsuku akis paganyti todel rasau as su tokiu dideliu prasymu,  pasakykit kas man gavosi negerai...  cry.gif kazkodel su saldumynu gaminimu virtuveje kazkoks fiasko vyksta,  bandziau elementariausius cornflakes sausainiukus kepti.. na nesigavo jie man tokia dailus kaip pas recepto autores buna,  ir dariau kaip jos,  tesla pavalioji tuose kukuruzuose,  gavosi tokie blynukai su keliais tais kukuruzais,  ir laukan visi ejo .. o gal tiesiog reikejo i tesla priberti tu kukuruzu ir  tik tada saukstu pakabinti ir darbo butu maziau ir efektas gal butu geresnis? kaip manot?

as dariau taip: kai pasidarai tesla, ji gana tokia skystoka, i rankas nepaimsi, tai paemiau su saukstu pakabinau, tada dejau i kita lekste su tais dribsniais, isvoliojau (aplipo gausiai tais dribsniais) ir dejau i skarda, iskepe labai gerai, ir graziai atrode ax.gif
sekmes mirksiukas.gif kitakart tikrai pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 11 17, 10:28)
g.gif nu nezinau kodel Tau taip gavosi? daryk tirstesne tesla  mirksiukas.gif tada nesigaus blynai. As tai pasidarau tesla, o po to imu i rankas padarau mazuciukus kukuliukus ir tada isvolioju ir dedu i bleka su sviestiniu popieriumi, ir kepu. Gaunasi nuostabus kamuoliukai  wub.gif  thumbup.gif

aciu, o mano tesla buvo, nei tirsta nei kieta, ne blynine nei kazkokia, zodziu tarpine, bet rankose nepaminkysi.. bandysiu daryti kietesnius..
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 11 16, 16:10)
as kai nepripazystu rududu, tai viriau kondensuota piena. Gavosi nerealiai skanus koknoreziai  thumbup.gif

labai aciu uz atsakyma 4u.gif
tik vakar nieko naujo negaminau ir nebandziau, o tiesiog seimynai pasmaguriauti meduti iskepiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 11 17, 11:13)
as dariau taip: kai pasidarai tesla, ji gana tokia skystoka, i rankas nepaimsi, tai paemiau su  saukstu pakabinau, tada dejau i kita lekste su tais dribsniais, isvoliojau (aplipo gausiai tais dribsniais) ir dejau i skarda, iskepe labai gerai, ir graziai atrode  ax.gif
sekmes  mirksiukas.gif kitakart tikrai pavyks  smile.gif

As pati pirma karta dariau tokia ax.gif o po to tirstesne, kad iseitu i rankas paimti ir sukocioti rutuliukus
Atsakyti
feminell'a, skruzdelynas thumbup.gif taip ir norisi atsipjauti smile.gif
Atsakyti
Vaje,vaje,kiek skanumynu,o as ant dietos verysad.gif Prisiziurejau,net valyt uzsimaniau blink.gif
Atsakyti