Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(Barbaryta @ 2010 11 14, 19:27)
O aš pasirodau su savo "Malkom po sniegu", vakar kepiau pirmą kartą šitą tortuką, skonis laaabai patiko bigsmile.gif
receptukas iš Novos parašo 4u.gif

Barbaryta, nuotraukoje is virsaus tai tikrai kaip pusnys atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Nerandu aš tu malku po sniegu recepto blush2.gif gal galit pasidalinti : smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2010 11 15, 11:08)
Nerandu aš tu malku po sniegu recepto blush2.gif gal galit pasidalinti : smile.gif

http://aj-receptai.b...-po-sniegu.html
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2010 11 11, 17:26)
Pyragas su varske ir obuoliais

Noriu padekoti uz sio pyrago recepta. Savaitgali kepiau -visiems labai patiko smile.gif Tik pridejau po siek tiek cukraus ir i varske, ir i obuoliu mase, nes megstam saldesnius kepinius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 11 14, 14:27)
Skonis labai geras smile.gif Tik aš nedėjau jokių razinų ar kitų vaisių. Ir viršų netarkavau, o tarp pirštų tryniau, nes tarkos neturiu tongue.gif

smagu, kad patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sokoladiniai keksiukai

Ko reikes:
Miltai 120g
Istirpintas sviestas 150g
4 kiausiniai
Kepimo milteliai
Kakava (dejau is akies) ~ 3-4 saukstai
Cukraus pagal skoni
Likeris

Eiga:
I inda dejau miltus ir kepimo miltelius. Kiausinius isplakiau su cukrum. Istirpinau sviesta ir palaukiau kol atves. I miltus supyliau isplaktus kiausinius, ismaisiau. Tada pyliau atvesusi sviesta, vel ismaisiau. Po to emiau mikseri ir letai plakdama po truputi dejau kakava. Pabaigai - slakelis likerio.
Paruosta tesla dejau i keksiuku formeles. Kepiau apie 20 - 25min. Orkaite 180C.
Papuosiau plakta grietinele.
Gavosi slapi, purus sokoladiniai keksiukai.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 13, 10:57)
Sausainiai su obuoliais - labai skanus, nelabai saldūs sausainukai (is Sonatinos receptu)

atsiprasau uz toki kvaila klausimeli blush2.gif o kaip padarot forma tu sausainuku? spec pjaustymas koks viso blyno g.gif ar kaip?Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 11 16, 10:19)
atsiprasau uz toki kvaila klausimeli  blush2.gif o kaip padarot forma tu sausainuku? spec pjaustymas koks viso blyno g.gif ar kaip?Aciu  4u.gif

Parasiau recepte, kad blyna supjaustyt trikampeliais, bet gal nelabai aisku - tai va, papaišiau cool.gif Tada dedat at placiojo galo obuoli ir susukat i rageli. Kepat ir valgot biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 16 lapkričio 2010 - 10:26
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 11 15, 16:59)
Noriu padekoti uz sio pyrago recepta. Savaitgali kepiau -visiems labai patiko smile.gif Tik pridejau po siek tiek cukraus ir i  varske, ir i obuoliu mase, nes megstam saldesnius kepinius tongue.gif

Smagu kad patiko 4u.gif

O as kai tik galesiu, tai isbandysiu sausainiukius su obuoliais bigsmile.gif
Atsakyti
Varškės sausainukai
Tai dar vienas atradimas, sausainiai puikūs,vienintelis trūkumas, kad staigiai dingsta smile.gif

user posted image

200 gr. varškės
200 gr. margarino
200 gr. miltų
obuolys
cukraus pudra

Margariną išlydome, išsukame su varške ir sumaišome su miltais. Dedame keliom valandom į šaldytuvą. Kočiojame tešlą. Stiklinės pagalba išspaudžiame apskritimą dedame į vidų skiltelę obuolio apibarstytą cukraus pudra, lenkiame pusiau ir šaunam į orkaitę ,kol gražiai paruduoja.

Aš turėjau atlikusių baltymų,tai išplakus standžiai uždėjau po šaukštelį ant iškeptų sausainių ir vėl keliom minutėm į orkaitę.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 16, 11:23)
Parasiau recepte, kad blyna supjaustyt trikampeliais, bet gal nelabai aisku  - tai va, papaišiau  cool.gif Tada dedat at placiojo galo obuoli ir susukat i rageli. Kepat ir valgot  biggrin.gif

bigsmile.gif oi kaip aciu 4u.gif tikrai man asmeniskai dabar aiskiau blush2.gif
Atsakyti
labas rytas kepejeles 4u.gif

kadangi dauguma cia jusu stebinat tokiais ispudingais receptais, ismone ir sugebejimais, tai nusprendziau pasiklausti jusu blush2.gif

turiu tokiu visokiu likuciu ir nezinau ka skanaus galeciau iskepti seimynai g.gif turiu grieitneles indeli, kondensuoto pieno, riesutu, aisku miltai, kiausiniai .... bet va ka skanaus iskepti tai nezinau g.gif
labai knieti pameginti elenos "Sausainiai kankorėžiai " bet ten reikia rududu, o jei as vietoj jo deciau kondensuota piena, ar gautusi g.gif
Atsakyti