Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(Nova @ 2010 11 10, 11:16)
Tik ant dugno uztenka



as torto formoje iskloju ir šonus. nes ji pas mane sena sena, nu ne teflonu padengta. iskerpu apskritima ir juosta. tada prispaudziu prie dugno sonuose ir viskas
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 11 10, 20:23)
Geisha23 labai skaniai atrodo,mano seima pamisusi del keksu ,reiks isbandyti,sakyk kokia kava pyliai?Ir ar kava nenudazo ,nes mantosi balta tesla  blush2.gif ,tiesiog su kava neteko daryti ,tai ir klausineju


Kavą pyliau juodą.užsiplikiau labai stiprią.
Taip taip,ir kakava ir kava nudažo tešlą,dėl to ir skiriam į dvi dalis-viena lieka balta,o kita tampa ruda 4u.gif
Atsakyti
Keksas atrodo idealiai
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 11 10, 20:53)
Keksas atrodo idealiai

Paprastas,nereikalaujantis daug produktų ir labai skanus. Ypač kas mėgsta šlapesnius keksus-šis idealus. Ačiū AGUONĖLEI už receptą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Geisha labai dziaugiuos kad toks ispudingas tau keksas gavos thumbup.gif jis man irgi idealus is skonio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 10 lapkričio 2010 - 22:41
QUOTE(Geisha23 @ 2010 11 10, 18:41)
Kavą pyliau juodą.užsiplikiau labai stiprią.
Taip taip,ir kakava ir kava nudažo tešlą,dėl to ir skiriam į dvi dalis-viena lieka balta,o kita tampa ruda  4u.gif

ale kaip įdomiai jei dėjai stiprią kavą plius kakava, bet gavos toks šviesiai rusvas bigsmile.gif aš ir jį kepiau, man patiko, bet mano rudasis sluoksnis tai toks grynai tamsus, šokoladinis.
Atsakyti
Šokoladiniai sausainiai "Triufeliai" pagal Sonatiną
user posted image

200 g šokolado, sulaužyto gabaliukais
90 g sviesto
110 g cukraus
žiupsnelis druskos
3 kiaušiniai
1 a. š. vanilės
200 g miltų
25 g nesaldžios kakavos miltelių
0,5 a. š. kepimo miltelių
3/4 stiklinės cukraus pudros

Nedideliame puode storu dugnu ant silpnos ugnies nuolat maišant ištirpinti šokoladą ir sviestą iki vientisos masės. Nukelti puodą nuo ugnies, suberti cukrų ir gerai išmaišyti, kol ištirps cukrus. Po vieną dėti kiaušinius ir po kiekvieno gerai išplakti mikseriu. Dėti vanilę. Persijoti miltus, kakavą, druską ir kepimo miltelius. Suberti į šokolado masę ir gerai išmaišyti. Uždengti puodą plėvele ir 1 valandai pastatyti į šaldytuvą. Orkaitę įkaitinti iki 165oC. Skardą iškloti kepimo popieriumi.
Suberti cukraus pudrą į nedidelį indą. Arbatiniu šaukšteliu atgnybti šiek tiek tešlos ir delnais suformuoti ~ 2 cm skersmens rutuliuką. Rutuliukus po vieną dėti į cukraus pudrą ir gerai apvolioti (sausainis turi būti padengtas storu pudros sluoksniu). Dėti į skardą 4 cm atstumu. Kepti 10 - 15 min (kepdami sausainiai sutrūkinėja). Iškepusius sausainius 2 min. aušinti skardoje, vėliau perkelti ant grotelių ir visiškai ataušinti. Laikyti sandariame inde.

Kepiau iš pusės produktų normos, gavosi ~50 nedidelių "Triufeliukų"

Atsakyti
atsiprašau, išimu savo nuotrauką ir neteršiui temos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vigilyte: 11 lapkričio 2010 - 08:38
QUOTE(Vigilyte @ 2010 11 11, 08:07)
RAFAELO SVAJONĖ ax.gif


Na ir ka.. as pvz recepta zinau... o kitom kaip nuspet kas ta Rafaelo svajone? g.gif

Be galo skanus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Geisha23
Išbandysiu ir aš Jūsų keksą. Labai viliojančiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Turbut lb skanus jusu sitie groziai wub.gif
Nzn kas kaltas,bet man net paprasciauias biskvitas neisikepa doh.gif atrodo isikelia,palaukiu kol atausta,o prapjovus viduj susmekes doh.gif doh.gif doh.gif
Db uzmaciau sita keeeeeeeksa doh.gif ziauriai noriu,ale bijau,kad nebutu,kaip su biskvitu doh.gif doh.gif
Atsakyti
ziurekit,del to kekso recepto,rasot kad reikia minksta sviesta issuksti su cukrumi?ar galima su mikseriu?nes kazkada juo jau sukau,tai tik skystas sviestas kazkoks pasidare?ar yra skirtumas tarp to ar suki su saukstu ar su mikseriu?
gal ir kvailai klausiu
Atsakyti