Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(kirbe @ 2010 11 09, 20:02)
Žiurint pagal koky recepta daret..... g.gif
Papildyta:
yra yra ir ten normaliu produktu.....mano receptukas mascarponinio torto atkeliaves iš Maximos...vienas skirtumas ten ,kad deda per puse augaline,o kita puse naturalia grietinele.....


Nesakyk, kad ten taip su kiekvienu tortu ir terliojasi dedant normalius produktus... vistiek atkeliauja iki parduotuves kibirais padarytos pastos... unsure.gif nu einu ieksot tavo recepto... paizuresiu...
Papildyta:
O tam recepte, kirbe, apelsinu sulciu pilt i krema, ar tos sultys tik biskvitui sulaistyt? Dar sitas tortas bus eilej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 09, 21:12)
Nesakyk, kad ten taip su kiekvienu tortu ir terliojasi dedant normalius produktus... vistiek atkeliauja iki parduotuves kibirais padarytos pastos...  unsure.gif nu einu ieksot tavo recepto... paizuresiu...
Papildyta:
O tam recepte, kirbe, apelsinu sulciu pilt i krema, ar tos sultys tik biskvitui sulaistyt? Dar sitas tortas bus eilej biggrin.gif

\
kalbu butent apie mascarpones torto receptura......nes drauge dirba ir iš ten šis receptukas..,...
žinoma y dauguma tortu ne tik pastas deda,bet ir miltelius visokiu skoniu...norit žemuoginio torto-prašom,norit apelsininio irgi prašom.... lotuliukas.gif pačiai teke dirbti ,todel žinau ka sakau.....

o recepte parašyta,kad apelsinu sultyse išbrinkinti želatina,ir dar aš pasidarau sulaistymui-apelsinu sultys + virinta vandenukas+ truputis cukraus
Atsakyti
Sveikutes,

Moliugu ir varskes pyragas

Reikes:
Tarkuoto moliugo (renkates pacios, koks kiekis )
2 st. miltu,
300 g. varskes,
1 st. cukraus,
100 g. tirpinto sviesto,
3 kiausiniai,
1 saukstelis gesintos sodos,
pagal skoni vaniles.

Moliuga sutarkuoti, supilti istirpinta sviesta, isplaktus kiausinius, cukru, miltus, gesinta soda, vanile viska gerai ismaisyti. Skarda istepti riebalais, puse teslos supilti, ant virsaus barstyti pertrinta varske ir supilti likusia tesla. Kepti 180 laipsniu apie 40 min.

Skanaus

user posted image
foto ne kokia, sorry...
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 09, 20:25)
\
kalbu butent apie mascarpones torto receptura......nes drauge dirba ir iš ten šis receptukas..,...
žinoma y dauguma tortu ne tik pastas deda,bet ir miltelius visokiu skoniu...norit žemuoginio torto-prašom,norit apelsininio irgi prašom.... lotuliukas.gif pačiai teke dirbti ,todel žinau ka sakau.....

o recepte parašyta,kad apelsinu sultyse išbrinkinti želatina,ir dar aš pasidarau sulaistymui-apelsinu sultys + virinta vandenukas+ truputis cukraus


Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 09, 15:38)
SOS! Kiek tas angelo asaras kept... man jis atrodo zalias ir zalias... kol gruzdas tuoj gausis.,...

as kepiau kazkur 35min.man ir atrode,kad vis zalias biggrin.gif kai atvesta,viskas gerai buna ir gerai pjaustosi mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi dariau Elenos "Konkorezius" super labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2010 11 09, 21:05)
as kepiau kazkur 35min.man ir atrode,kad vis zalias biggrin.gif kai atvesta,viskas gerai buna ir gerai pjaustosi mirksiukas.gif


biggrin.gif as valanda kepiau biggrin.gif ir dar 13 min su baltymais... bet man kazko jis nelabai... matyt kazka negerai padariau... man prancuziskas varskes pyragas skaniau... (sudetim panasu), galejau sublenderiuot varske...
Atsakyti
http://aj-receptai.b...rio-tortas.html

receptas is cia:)

taciau foto nemoku ikelti doh.gif
Papildyta:
http://www.ipix.lt/images/42542223.jpg


http://www.ipix.lt/images/52201680.jpg

vA CIA MANO APSKRITAI PIRMA KARTA GAMINTAS TORTAS blush2.gif

TIK PAPUOSIMAI DAR NEBAIKTI NETURIU JOKIU VAISIU ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shogeta: 10 lapkričio 2010 - 09:26
sveikutes,reikia skubaus atsalymo,tad klausiu sitoj temoj.Pirma kart biskvita kepsiu torto formoj,na apvalioj skardoj ar kaip ji vadinasi ir iskilo man toks klausimas,o ja reikia kazkuom istepti ar iskloti kepimo popierium?lauksiu atsakymo kuo skubiau nes jau reikia kepti biggrin.gif doh.gif aciu labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 10, 10:07)
sveikutes,reikia skubaus atsalymo,tad klausiu sitoj temoj.Pirma kart biskvita kepsiu torto formoj,na apvalioj skardoj ar kaip ji vadinasi ir iskilo man toks klausimas,o ja reikia kazkuom istepti ar iskloti kepimo popierium?lauksiu atsakymo kuo skubiau nes jau reikia kepti biggrin.gif  doh.gif aciu labai biggrin.gif


Kepimo popieriaus reikia... jei neturi, tiks ir sviestas... bet geriau kepimo popieriu itiest, ir suspaust krastus formos, kad tik ant dugno butu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 10, 10:12)
Kepimo popieriaus reikia... jei neturi, tiks ir sviestas... bet geriau kepimo popieriu itiest, ir suspaust krastus formos, kad tik ant dugno butu.

tai kaip suprantu tik ant dugno ji patiesti?ar ir sonus iskloti? ax.gif aciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 10, 11:14)
tai kaip suprantu tik ant dugno ji patiesti?ar ir sonus iskloti? ax.gif aciu uz atsakyma ax.gif


Tik ant dugno uztenka
Atsakyti