Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(biriusa @ 2010 11 08, 13:43)
Mes irgi savaitgali isbandem Elenos konkoraizius  thumbup.gif nuotraukos jau nedesiu. Tik noriu paklausti ar jus nepastebejote, kad Rududu kokybe suprastejo  g.gif  Jau 3 bonkute perku tai jis siek tiek skystesnis ir kai paragauji ji viena jauciais smulkios tokios daleles kaip nepraskiesu pieno milteliu kokiu  rolleyes.gif

nu as jo beveik neperku niekada, bet va kankreziams pirkau tai bvo laaaabai tirstas
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 11 08, 14:43)
Mes irgi savaitgali isbandem Elenos konkoraizius  thumbup.gif nuotraukos jau nedesiu. Tik noriu paklausti ar jus nepastebejote, kad Rududu kokybe suprastejo  g.gif  Jau 3 bonkute perku tai jis siek tiek skystesnis ir kai paragauji ji viena jauciais smulkios tokios daleles kaip nepraskiesu pieno milteliu kokiu  rolleyes.gif

as taip pat retai perku, bet mano buvo taip pat skystas, buvau nustebusi, nes pries gera pusmeti pirkau, tai tirtas tikrai buvo ir kambario temperaturos.
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2010 11 08, 13:32)
Parodom ir mes ELENOS konkoreziu versija biggrin.gif

Labai labai gražu wub.gif

QUOTE(gustomama @ 2010 11 08, 13:42)
Sveikos
As ir va pasirodau su "Angelo asarom" biggrin.gif

Šakės ..koks nuostabus pyragas gavosi thumbup.gif Ir ašaros yra wub.gif Aš jau buvau susinervinusi...visi rašo: ašarų nėra...ašarų nėra...o pas mane kaip tyčia pilna jų buvo...
O va čia ašaros yra thumbup.gif Labai gerai 4u.gif

QUOTE(biriusa @ 2010 11 08, 13:43)

Na galima patiems virti sutirštintą pieną...tik ligas procesas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 08, 15:05)
Šakės ..koks nuostabus pyragas gavosi  thumbup.gif Ir ašaros yra  wub.gif Aš jau buvau susinervinusi...visi rašo: ašarų nėra...ašarų nėra...o pas mane kaip tyčia pilna jų buvo...
O va čia ašaros yra  thumbup.gif Labai gerai  4u.gif [/color]

Aciu blush2.gif
As vat susinervinau,kad su antru ne kas gavosi,bet asaros jau man birejo biggrin.gif

Kaip nekeista,bet man pirmi blynai gaunasi liuks thumbup.gif

O siaip lb smagu matyt,kaip tos asareles pasirodo ir vis dideja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustomama: 08 lapkričio 2010 - 15:13
QUOTE(Ulė @ 2010 11 08, 16:21)
wub.gif  wub.gif
superrr wub.gif  wub.gif  wub.gif o is kiek cia baltymu?

Tik 3 biggrin.gif
Pradziai taip atrode ax.gif
user posted image
poto taip
user posted image

o dar taip
user posted image
Na ,o jau praskanauta matet blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustomama: 08 lapkričio 2010 - 18:43

! 
Necituokite nuotraukų. Visos žinutės, kuriose yra paliktos cituojamos nuotraukos, bus trinamos be asmeninio perspėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 08, 08:19)
aciu wub.gif kiek gaminu, taip ir atrodau doh.gif  lotuliukas.gif

Ulė Sveikinimai first.gif first.gif oro_buckis.gif uz pirmaja vieta. Labai atsiprasau uz poster_offtopic.gif ax.gif
Beja labai rekomenduoju issikepti :
Medaus-riešutų pyragas
wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 11 09, 11:24)
Beja labai rekomenduoju issikepti :
Medaus-riešutų pyragas
wub.gif  wub.gif

pritariu thumbup.gif skanumėlis wub.gif
Atsakyti
SOS! Kiek tas angelo asaras kept... man jis atrodo zalias ir zalias... kol gruzdas tuoj gausis.,...
Atsakyti
dariau siandien torta su mascarpone dbr stingsta saldytuve tai nuotrauka jei pavyks ikelsiu ryt.. toki torta pirma karta dariau bet ragaujant krema galiu pasakytti nuvyle nieko panasaus i maximos mascarpone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2010 11 09, 19:44)
dariau siandien torta su mascarpone dbr stingsta saldytuve tai nuotrauka jei pavyks ikelsiu ryt.. toki torta pirma karta dariau bet ragaujant krema galiu pasakytti nuvyle nieko panasaus i maximos mascarpone blush2.gif

Nelyginkit maximos su naminiu tortu.. kur visi produktai "originalus" ir kur prideta kvapu, sintetikos... net netikiu, kad ten tam maximos torte yra mascarpones schmoll.gif
Atsakyti
Žiurint pagal koky recepta daret..... g.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 09, 21:00)
Nelyginkit maximos su naminiu tortu.. kur visi produktai "originalus" ir kur prideta kvapu, sintetikos... net netikiu, kad ten tam maximos torte yra mascarpones  schmoll.gif

yra yra ir ten normaliu produktu.....mano receptukas mascarponinio torto atkeliaves iš Maximos...vienas skirtumas ten ,kad deda per puse augaline,o kita puse naturalia grietinele.....
Atsakyti