Mamos žagarėliaireceptasMargarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Kiaušinių tryniai 3 vnt.
Grietinės 100 ml
Degtinės 2 arbat. šaukštel.
Cukraus 1 arbat. šaukštel.
Druskos žiups.
Aliejaus virimui 500 ml
Miltų 250 g
Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir užminkykite tešlą, kočiokite kočėlu vis užlengdami tešlą tol, kol bus matyti daug smulkių burbuliukų ( siūlau įpilti į tešlą šaukstą aliejaus, čia tam, kad kepant ant jų atsirastų oro puslelės). Išminkytą tešlą apdengti drėgnu skudureliu, kad nedžiūtu, ir dėti į šaldytuvą 1-2 val.. Iškočiokite nedideliais gabalais, juos supjaustykite 2-3 cm. storio ir 7-10 cm. ilgio juostelėmis. Viduryje įpjaukite ir perverkite per kilputę. Kepti įkaitintame aliejuje.
Skanaus!!