Elena, konkoreziai ryt bandysiu daryti
o kiek vnt mazdaug gaunasi Elenos kankoreziu is vienos normos?
QUOTE(Elena @ 2010 11 04, 18:39)
Turejau toki plastmasini tubeles formos indeli su dangteliu, ji perpjoviau per pus, tada idejau tos mases i ta dali kur su dangteliu, pritrombuoju, atdidarau dangteli ir isstumiu, labai lengvai. Gavosi tokie boksteliai apie 5 cm aukscio, 2-3 cm plocio, kazkur apie 20 vnt., nespejau suskaiciuot, labai greit dingo
QUOTE(babis @ 2010 11 04, 22:33)
Turejau toki plastmasini tubeles formos indeli su dangteliu, ji perpjoviau per pus, tada idejau tos mases i ta dali kur su dangteliu, pritrombuoju, atdidarau dangteli ir isstumiu, labai lengvai. Gavosi tokie boksteliai apie 5 cm aukscio, 2-3 cm plocio, kazkur apie 20 vnt., nespejau suskaiciuot, labai greit dingo
Na va kokios išradingos šeimininkės
Aš irgi nepasakysiu kiek tų kankorėžių gavosi...nes mažoji mano lipdė rutuliukus ...o aš kankorėžius...bet pagalvojau kad Kalėdoms gaminsiu tikrai
QUOTE(Rueta @ 2010 11 04, 18:26)
Zinai kaip pabandyk suszinok dujines modeli pavadinima pabandyk ivesti i google tada ismes gamintojus ir tiesiogei is gamintojo gali parsisiusti tau tinkancia jei vokieciu gamybos galesiu padet susirasinejime jei ka rasyk i az
sitas reikalas ziaurus,mano nuomininkai "pasisavino" is buto,o su gavimu,tai pasidomejau,tos skardos kainuos iki 300Lt,kazkoks kosmaras,kai pati dujine tik apie 1000 kainavo.....
Nieko naujo, nieko mandro, tiesiog Tinginys
1 pak. sviesto
1 indeli sutirštinto saldaus pieno
3 pak. sausainių "Gaidelis"
4-5 šaukštai kakavos
Sviesta ištirpinti, supilti sutirštintą pieną, įberti kakavą. Nuo šios masės užvirimo, maišant, pavirti dar apie 10-15 min. Gautą masę supilti ant susmulkintų sausainių. Formuoti norimą formą, paslėgti ir padėti šaltai. Skanaus.
1 pak. sviesto
1 indeli sutirštinto saldaus pieno
3 pak. sausainių "Gaidelis"
4-5 šaukštai kakavos
Sviesta ištirpinti, supilti sutirštintą pieną, įberti kakavą. Nuo šios masės užvirimo, maišant, pavirti dar apie 10-15 min. Gautą masę supilti ant susmulkintų sausainių. Formuoti norimą formą, paslėgti ir padėti šaltai. Skanaus.
Aciu Elenai uz receptuka konkoreziu
Kepiau siandien melyniu ir varskes pyraga. Naudojau pirktinius kiausinius, tai kai reikejo baltymus iki purumo isplakti, tai jie man nesiplake , nesupratau kodel, kazkiek issiplake, bet vistiek ne taip kaip turi buti. Ta mase tokia skysta kaip pienas gavosi . Gal del to, kad kiausiniai pirktiniai......
Pirktiniai visi Gal vandens inde buvo ar sluoteles slapios
QUOTE(aistutėlė @ 2010 11 07, 17:50)
Kepiau siandien melyniu ir varskes pyraga. Naudojau pirktinius kiausinius, tai kai reikejo baltymus iki purumo isplakti, tai jie man nesiplake , nesupratau kodel, kazkiek issiplake, bet vistiek ne taip kaip turi buti. Ta mase tokia skysta kaip pienas gavosi . Gal del to, kad kiausiniai pirktiniai......
o gal nepakankamai atsaldyti baltymai buvo? as visada is pirktiniu kepu, visada issiplaka