Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

Elena, konkoreziai thumbup.gif thumbup.gif ryt bandysiu daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte83: 04 lapkričio 2010 - 19:44
o kiek vnt mazdaug gaunasi Elenos kankoreziu is vienos normos?
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 04, 18:39)
Pasidalinkit  pliss kaip darėt...įdomu gi  blush2.gif Vargau ir aš ...bet gražus rezultatas  4u.gif

Turejau toki plastmasini tubeles formos indeli su dangteliu, ji perpjoviau per pus, tada idejau tos mases i ta dali kur su dangteliu, pritrombuoju, atdidarau dangteli ir isstumiu, labai lengvai. Gavosi tokie boksteliai apie 5 cm aukscio, 2-3 cm plocio, kazkur apie 20 vnt., nespejau suskaiciuot, labai greit dingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2010 11 04, 22:33)
Turejau toki plastmasini tubeles formos indeli su dangteliu, ji perpjoviau per pus, tada idejau tos mases i ta dali kur su dangteliu, pritrombuoju, atdidarau dangteli ir isstumiu, labai lengvai. Gavosi tokie boksteliai apie 5 cm aukscio, 2-3 cm plocio, kazkur apie 20 vnt., nespejau suskaiciuot, labai greit dingo biggrin.gif

Na va kokios išradingos šeimininkės thumbup.gif
Aš irgi nepasakysiu kiek tų kankorėžių gavosi...nes mažoji mano lipdė rutuliukus ...o aš kankorėžius...bet pagalvojau kad Kalėdoms gaminsiu tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 03, 17:10)
[color=purple]Sausainiai kankorėžiai 4u.gif

pasakiskai skaniai ir graziai atrodo wub.gif thumbup.gif butinai reiks savo seimynai pagaminti
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 11 04, 18:26)
Zinai kaip pabandyk suszinok dujines modeli pavadinima pabandyk ivesti i google tada ismes gamintojus ir tiesiogei is gamintojo gali parsisiusti tau tinkancia jei vokieciu gamybos galesiu padet susirasinejime jei ka rasyk i az

sitas reikalas ziaurus,mano nuomininkai "pasisavino" is buto,o su gavimu,tai pasidomejau,tos skardos kainuos iki 300Lt,kazkoks kosmaras,kai pati dujine tik apie 1000 kainavo.....
Atsakyti
Nieko naujo, nieko mandro, tiesiog Tinginys 4u.gif

1 pak. sviesto
1 indeli sutirštinto saldaus pieno
3 pak. sausainių "Gaidelis"
4-5 šaukštai kakavos

Sviesta ištirpinti, supilti sutirštintą pieną, įberti kakavą. Nuo šios masės užvirimo, maišant, pavirti dar apie 10-15 min. Gautą masę supilti ant susmulkintų sausainių. Formuoti norimą formą, paslėgti ir padėti šaltai. Skanaus.

user posted image
Atsakyti
Elenos kankorėžių tinginio versija biggrin.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 06 lapkričio 2010 - 14:36
Aciu Elenai uz receptuka konkoreziu

user posted image
Atsakyti
4u.gif
Kepiau siandien melyniu ir varskes pyraga. Naudojau pirktinius kiausinius, tai kai reikejo baltymus iki purumo isplakti, tai jie man nesiplake blink.gif blink.gif , nesupratau kodel, kazkiek issiplake, bet vistiek ne taip kaip turi buti. Ta mase tokia skysta kaip pienas gavosi blink.gif . Gal del to, kad kiausiniai pirktiniai......
Atsakyti
Pirktiniai visi lotuliukas.gif Gal vandens inde buvo ar sluoteles slapios g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 11 07, 17:50)
4u.gif
Kepiau siandien melyniu ir varskes pyraga. Naudojau pirktinius kiausinius, tai kai reikejo baltymus iki purumo isplakti, tai jie man nesiplake  blink.gif  blink.gif , nesupratau kodel, kazkiek issiplake, bet vistiek ne taip kaip turi buti. Ta mase tokia skysta kaip pienas gavosi  blink.gif . Gal del to, kad kiausiniai pirktiniai......

o gal nepakankamai atsaldyti baltymai buvo? ax.gif as visada is pirktiniu kepu, visada issiplaka ax.gif
Atsakyti