Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 24 tema

QUOTE(aga1 @ 2010 11 03, 16:06)
Philadelphia surio keksiukai.

Reikes:
Philadelphia surio
Cukrus

o kokiom proporcijom dėjai?
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 11 03, 10:20)
ruju, as su paprastais miltais (kvietiniais 550 D) ana karta dariau, tai viskas super buvo. O su tas Extra arba Karaliskais tai man nei viena tesla nesigauna normali  doh.gif Bandyk su paprastais - tikrai gausis  4u.gif

Del zelatinos: as velesneje zinuteje parasiau, kad jos reikia 1,5 v.s. Recepte klaida padariau. Bet antra karta ir pati dejau tik 1 v.s. - stingo ilgiau, bet viskas labai puikiai sustingo po nakties. Tik kad pirminio sustingimo reik ilgiau laukt.

Aciu Nova 4u.gif kitakart taip ir darysiu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 11 03, 20:00)
Elena, baisiai įdomu - kepimo miltelius į sviestą, o ne su miltais kartu? g.gif
bet kokiu atveju - jau išmėginau pagal aprašytąją instrukciją užsiminkiau ir bandysiu kepti, dėkui už seniai begirdėtą šio daikto receptukąwink.gif

Na čia viskas pagal receptą...radau tokį seną geltoną lapelį iškirptą iš kažkokio tai žurnalo neaišku kuriais metais hihihi.gif

QUOTE(VANDA-panda @ 2010 11 03, 20:37)
mmmm koks skanuleis. Labai jau uzsimaniau. O kaip su rududu. Jis buna labai tirstas-kietas. Kaip ji ismaisyti? pasildyti gal?  g.gif

Jei kambario temperatūros tai nelabai kietas....bet galima skardinę įmesti į šiltą vandenį 4u.gif
Atsakyti
Prisizadejau padaryti Rafaelo saldainius is kokoso drozliu,o recepto neberandu doh.gif gal turit kuri issisaugojusi,buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 04, 09:19)
[color=purple]Na čia viskas pagal receptą...radau tokį seną geltoną lapelį iškirptą iš kažkokio tai žurnalo neaišku kuriais metais hihihi.gif

danken:) ok,bet kokiu atveju jau išmėginta:)

Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 03, 17:10)
[color=purple]Sausainiai kankorėžiai 4u.gif
Viską sudedame į indą ir sumaišome su virtu kondensuotu pienu.

Elena,kaip suprantu viska tesla,riesutus ir kondensuota piena sumaisome? O pagal skoni kaip,ar labai gavosi skanus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MILAAMA: 04 lapkričio 2010 - 13:04
QUOTE(MILAAMA @ 2010 11 04, 14:02)
Elena,kaip suprantu viska tesla,riesutus ir kondensuota piena sumaisome? O pagal skoni kaip,ar labai gavosi skanus? 4u.gif

Taip.Viską sumaišyti...o skonis...aš beveik nevalgau saldumynų,tai nepatikėsit neragavau blush2.gif Šeimai patiko...bendradarbiams irgi...sakė primena skruzdėlyną...
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 04, 14:42)
Taip.Viską sumaišyti...o skonis...aš beveik nevalgau saldumynų,tai nepatikėsit neragavau  blush2.gif Šeimai patiko...bendradarbiams irgi...sakė primena skruzdėlyną...

tai va kodėl jie tokie mažyčiai, o ne visas didelis skruzdėlynas! - juk jie bendradarbiams tongue.gif
juokauju, žinoma...

Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 04, 13:42)
Taip.Viską sumaišyti...o skonis...aš beveik nevalgau saldumynų,tai nepatikėsit neragavau  blush2.gif Šeimai patiko...bendradarbiams irgi...sakė primena skruzdėlyną...

Isbandziau ir as siandien sita skanumyna tongue.gif Tik man nieko neisejo su stikline taurele, ikist ikisau, o atgal nea... biggrin.gif doh.gif Tai pasidariau kita instrumenta tam reikaliukui, tai darbai ejo, kaip sviestu patepta biggrin.gif
Skanu ir tikrai paprasta, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 10 31, 22:30)
vel pakartosiu man labai svarbu klausima 4u.gif GAL KAS ZINO KUR GAUTI ORKAITEI SKARDU? man reikia ne tu pagalbiniu o kur buna su dujinem iskart, kaimynai 'gera darba' padare metala isvesdami, neturiu ant ko kepti ax.gif bent nuoroda kokia gal zinot?

Zinai kaip pabandyk suszinok dujines modeli pavadinima pabandyk ivesti i google tada ismes gamintojus ir tiesiogei is gamintojo gali parsisiusti tau tinkancia jei vokieciu gamybos galesiu padet susirasinejime jei ka rasyk i az
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2010 11 04, 18:11)
Isbandziau ir as siandien sita skanumyna tongue.gif  Tik man nieko neisejo su stikline taurele, ikist ikisau, o atgal nea... biggrin.gif  doh.gif Tai pasidariau kita instrumenta tam reikaliukui, tai darbai ejo, kaip sviestu patepta biggrin.gif
Skanu ir tikrai paprasta, aciu 4u.gif

Pasidalinkit pliss kaip darėt...įdomu gi blush2.gif Vargau ir aš ...bet gražus rezultatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 11 04, 20:39)
Pasidalinkit  pliss kaip darėt...įdomu gi  blush2.gif Vargau ir aš ...bet gražus rezultatas  4u.gif

ir as jau isbandziau, skanu labai. Tik as jokiu taureliu nenaudojau, o rankom slapiom, formavau ir gavosi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti