temos pagrazinimui ikeliu ules "Eglutes",kaip tik tinka artejancioms Kaledoms.
23 tema cia http://www.supermama...howtopic=619911
QUOTE(Ulė @ 2010 10 17, 09:50)
Sniego pyragas
Labai švelnus, skanus pyragas, švelnios kreminės varškės skonio. Panašus į sūrio tortą.
Labai švelnus, skanus pyragas, švelnios kreminės varškės skonio. Panašus į sūrio tortą.
Susigundziau pasidaryt si pyraga
Idejau kepti i ikaitinta orkaite, bet po 8 min. man jis neparudavo kaip pas Jus O ta virsutine mase iskepus turi but minksta, netgi skystoka?
QUOTE(babis @ 2010 10 17, 18:13)
Susigundziau pasidaryt si pyraga
Idejau kepti i ikaitinta orkaite, bet po 8 min. man jis neparudavo kaip pas Jus O ta virsutine mase iskepus turi but minksta, netgi skystoka?
viskas gerai,mase turi but skystoka
as pati lygiai taip pat issigandus buvau,todel dejau dar 8 min del to parudavo.
Antro pyrago jau nebedejau kepiau tik 8 min, viskas puiku,sustengsta idealiai
QUOTE(Ulė @ 2010 10 17, 19:36)
viskas gerai,mase turi but skystoka
Oi tai gerai, iskart ramiau pasidare
Pyragas jau saldytuve ir laukiu nesulaukiu kada ragausim
QUOTE(babis @ 2010 10 17, 20:05)
Oi tai gerai, iskart ramiau pasidare
geriausia pyraga yra daryt vakare,taj ramiai sau permiegi ir ryte megaujies ,sian is ryto viena padariau taj ojej kokia diena ilga
Ir aš būtinai bandysiu sniego pyraga rytoj vakare pagaminti Tik man dėl pagrindo baisoka, iš tešlos žinau ko tikėtis, o sviesto su sausainiais ne.. Skamba gana riebiai. Na bet vistiek pabandysiu Per lengvai pagaminamas, kad nebūtų išbandytas
QUOTE(Ulė @ 2010 10 17, 20:12)
geriausia pyraga yra daryt vakare,taj ramiai sau permiegi ir ryte megaujies ,sian is ryto viena padariau taj ojej kokia diena ilga
Jo, nezinau kaip iskenteciau visa diena
As jau skanauju pyraga su kava Tikrai skanus, bet ir koloringas Kartais galima save palepinti
QUOTE(petrovna @ 2010 10 17, 16:34)
nezinau kieno buvo receptas:Kornfleiksu sausainiai (i juos apvolioti),bandziau kepti,susukau grazius rutuliukus,o bekeptant jie isskydo i blynelius:((kas bandet?kazin kodel taip gavosi
QUOTE(Jokūba @ 2010 10 17, 16:43)
as bandziau, tai man irgi blynai gavos, o ne purus bumbulai bet nieko, susivalge, taciau darkart nebegaminciau
Papildyta:
Papildyta:
Keistai cia pas Jus gavosi kepiau jau du kart nieko panasaus nesigavo man isejo viskas puikiai gal tesla per skysta darot?
QUOTE(babis @ 2010 10 18, 08:42)
Jo, nezinau kaip iskenteciau visa diena
As jau skanauju pyraga su kava Tikrai skanus, bet ir koloringas Kartais galima save palepinti
Kepiau vakar pyragą "Angelo ašaros", kur ankstesneje temoje buvo idetas. Tai gavosi ne pyragas, o visas tortas . Labai skanus , as dar i varske idejau slyvu uogienes....
Papildyta:
Sakykit, prasau, o ka duoda teslos laikymas saldytuve? Na, kepant kai kuriuos pyragas, sumaisius teslą ja kazkiek laiko reikia palaikyti saldytuve, kas nuo to priklauso?
aciu
QUOTE(aistutėlė @ 2010 10 18, 12:42)
Kepiau vakar pyragą "Angelo ašaros", kur ankstesneje temoje buvo idetas. Tai gavosi ne pyragas, o visas tortas . Labai skanus , as dar i varske idejau slyvu uogienes....
Papildyta:
Sakykit, prasau, o ka duoda teslos laikymas saldytuve? Na, kepant kai kuriuos pyragas, sumaisius teslą ja kazkiek laiko reikia palaikyti saldytuve, kas nuo to priklauso?
aciu
Palaikymas saldytuve duoda trapuma.
iskepiau ir as Ules traskancius sausainius ir tikrai pavyko ir patiko visai seimai.labai greitai gaminasi , oefektas LIUKS.dadejau vaniles pokeli.dekui Ulei,kad pasidalino receptu buvau i tavo receptus nosi ikisus,tai labai patiko tavo receptai,nes kasdieniski ir paprasti,o aki labai traukia,butinai isbandusiu.sekmes tau.