Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

o ALEKSA musu vaikuciai gime ta pacia diena 4u.gif thumbup.gif tai matyt del to tos pacios problemeles kankina.neraniai miega ir musiskis, keliasi vartosi, prisiglaudzia prie papuko,bet vistiek kazkas jam ramybes neduoda.Ms dar neturim ne vieno dantuko, tai visa kalte suverciu jiems.
nakti maitinu n kartu.dabar ruosiuosi atprantinti, bet nevisai sekmingai blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi jau antras mėnuo blogai miegam naktį sad.gif Iki keturių mėnesių keldavomės tik kartą, o dabar - kas 1 - 1,5 val. Bet tas kėlimasis toks įdomus - pradeda vartytis, nusispardo patalus, ima verkti, bet verkia užsimerkes, pavalgo irgi miegodamas g.gif Šiek tiek ramiau miega mūsų lovoj, stengiuosi kuo rečiau kartu miegot, bet sunkiai sekasi sad.gif Dieną miegą kokius 2-3 kartus po 1 val. ir gana ramiai.
Gal ir man reiktų lovytę perstatyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2005 12 16, 23:17)
o ALEKSA musu vaikuciai gime ta pacia diena 4u.gif  thumbup.gif tai matyt del to tos pacios problemeles kankina.neraniai miega ir musiskis, keliasi vartosi, prisiglaudzia prie papuko,bet vistiek kazkas jam ramybes neduoda.Ms dar neturim ne vieno dantuko, tai visa kalte suverciu jiems.
nakti maitinu n kartu.dabar ruosiuosi atprantinti, bet nevisai sekmingai blush2.gif

Labai faina 4u.gif mes tai turim du dantukus bet nežinau ar dar auga ar kas jis dabar nakti iš vis verkia be priežasties net ir valgyti nenori. Aš irgi noriečiau atpratinti nuo maitinimo nakti bet neisivaizdoju kaip tai padaryti jis suvalgo apie 500 ml pienuko nakti.
Musu irgi vaikelis dažnai verkia užsimerkės ir vartosi net lovyte dreba, o į savo lova nepatarčiau pripratinti gali but ateityje problemų atpratinant. ax.gif
Atsakyti
Ir mes jau ketvirtas mėnuo blogai miegam naktį doh.gif o koks mėnuo kaip laaabai laaabai blogai miegam doh.gif verysad.gif jau irgi viską išbandėm doh.gif lotuliukas.gif kol kas viską nurašome dantukams, kurių dar nėra verysad.gif
laikykimės mamkos, ateis šventė ir į mūsų kiemą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(verksniukė @ 2005 12 10, 13:46)
va va ir manoji taip pat, pirmiau liuks miegojo, o dabar blaškytis pradėjo, tai aš lovytę į kitą vietą perstačiau, pačią mažają į kitą pusę paguldžiau ir nežinau ar tai sutapiumas biškutį ramiau pradėjo miegoti wub.gif , bet manau kad dantukai kalasi, o tu nebandei patepti dantenų su tepaliuku dygstant dantukams g.gif

Mes tai jau atra tubele tepaliuko suvalgem...bet nei dantu...nei miego...
Atsakyti
QUOTE(tori @ 2005 12 16, 23:17)
neraniai miega ir musiskis, keliasi vartosi, prisiglaudzia prie papuko,bet vistiek kazkas jam ramybes neduoda.Ms dar neturim ne vieno dantuko, tai visa kalte suverciu jiems.

As tai del tu neramiu naktu viska isbandziau, bet vienintelis dalykas kuris padejo, tai isejimas i kita kambari miegoti. Aprengiu vaika truputi silciau, kad atsiklojes nesusaltu, pries einant miegoti visada gerai isvedinu kambari.
Man tai labai padejo, nes kai miegodavau tam paciam kambary, girdedavau kaip kuiciasi, ciulpia nyksti, verciasi ant pilvo , jau is kart laukdavau kada prasides verksmai. O dabar nieko nebegirdziu mirksiukas.gif ir miegu ramiai. Jau pirma nakti budamas vienas mano bernelis atsibudo tik 4 kartus vietoj 20 smile.gif . Sita eksperimenta pradejau tik pries savaite, bet rezultatai labai dziugina. Saindien atsibudo tik 1 karta - pavalgyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės,mes vis dar nenorim miegoti naktį . Nors sulaukėm septinto dantuko o aštunto nematyt.Naktį daugiau kelesi vyras nes aš sakau - abu visą diena dirbam aš namuos tu darbe o naktį man vienai . tu vyras tu stipresnis tai ir kelkis,Nors kai mažius prabunda aš viską girdžiu, bet gerai , kad keltis nereik. Kai reik valgyti pienelį tada aš jau keliuosi
Atsakyti
maniškei irgi tas pats - prabudinėja visą naktį kas 1-1,5 val doh.gif doh.gif . skambinau gydytojai tai sakė pasirodyt dėl rachito, bet gripai siaučia tai nesinori tempt į polikliniką kad nepasigautų kokio velnio verysad.gif .
neišmanau ką daryt. Jau koks mėnuo taip doh.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės,
norėjau su jumis pasitarti,gal kam taip buvo:mano maziukui greit du menesiukai ir iki šiol jis buvo labai-labai ramus vaikas,kad verktų,tai net buvo labai retai,bet vieną dieną kažkas nutiko,jis pradėjo nerimauti,blaškitis,verkti.Maniau gal jam skauda ką,bet atrodo ne,o gal aš nematau,jis dabar toks neramus pastoviai,net užmigt negali,kaip jam padėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo still_magic: 17 kovo 2006 - 18:36
O pilvuko skausmais nesiskundziat? unsure.gif
Gal vaikiukas pavalges ilgai nemiega, o po to sunku uzmigti ir pyksta verysad.gif
Na, mamyt belieka stebeti kada tavo maziukas buna neramus ir verkia, kad prognozuoti priezasti. tongue.gif Prisiglausk ji prie saves, paglostyk veiduka ir miegokit abu.Kantrybes lotuliukas.gif
Atsakyti
Seip musu dukryte irgi labai nerami buvo nuo pat gimymo. Gali buti, kad pilvuka skauda arba dantukai. Musu leliukui pirmi dantukai isdygo nepilnu 3 menesiu. 4u.gif
Atsakyti
pilvuko ir nugarytes glostumas maziuka turetu veikti raminanciai. o gal tiesiog jusu (kaip ir mano)namuose per sausas oras? bent jau pries einant miegot isvedinkit kambari,o ant radiatoriaus uzmeskit slapia frotini ranksluostuka
Atsakyti