Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

QUOTE(kava24 @ 2005 10 09, 19:07)
O mano vaikutis steni ir taip stipriai kas kokias 2 minutes, net stipriai israusta. Ir tikrai ne todel kad tustintusi. Del to stenejimo net prabunda visalaik, zodziu jai issimiegot be sansu. Bijau kad jai gali ka nors skaudeti sad.gif

Pas mūs irgi buvo tokios naktis kad tekdavo atsikelti ir nuraminti mažilius savo mirksiukas.gif mažesne tai ir iki šiol kelesi naktimis ir verke,ir kai tik paimi ant ranku arba pamaitini tai labai greitai nurimsta ir vėl miega
Atsakyti
:mmm Ką daryti jau nesugalvoju.Mano sūnui tuoj 9 mėn.Pradžioj miegodavo ramiau odabar blaškosi,vartosi,verke,nuspiria kaldrą,o be jos sušalą. Išbandžiau viską,sočią vakarienę arba priešingai tik pienelį ,jokio rezultato.kambarys išvėdintas,rūbai patogūs ir t.t.galvoju gal kietas čiužinukas [kokusų plaušų kita pusė grikių]gal reik įtiesti kad būtų minkščiau
Atsakyti
QUOTE(tudla @ 2005 12 09, 13:02)
schmoll.gif Ką daryti jau nesugalvoju.Mano sūnui tuoj 9 mėn.Pradžioj miegodavo ramiau odabar blaškosi,vartosi,verke,nuspiria kaldrą,o be jos sušalą. Išbandžiau viską,sočią vakarienę arba priešingai tik pienelį ,jokio rezultato.kambarys išvėdintas,rūbai patogūs ir t.t.galvoju gal kietas čiužinukas [kokusų plaušų kita pusė grikių]gal reik įtiesti kad būtų minkščiau

Tai gal dantukai kalasi g.gif Nes mano mažylė taip pat miegojo, o po dviejų dienų pamačiau dantukus ax.gif
Atsakyti
dar sako,kad vaikams uzena "tokios" bangos... Maniskis 6men (pora savaiciu) buvo laaaaaaaaaabai neramus nakti.... Skambinau daktarui klaust kas galetu buti... jis sake,kad jam jau 5mamkos (ju vaikai panasiomis dienomis gyme) skambino ir teiravosi del tokiu paciu neramumu doh.gif Tai gi ne vien maniskiui buvo "uzbangevia" lotuliukas.gif

Tikiuosi, kad apprims tavo mazius jau greit ir galesit ramiai visi megoti thumbup.gif

Atsakyti
O mes tai jau ketvirta menesi taip miegam, jau issityrem is visu pusiu. Diena dukra miega kuo puikiausia, bet nakti kosmaras. Lovyte kambaryj stovi jau tik del grozio, nes pavargstu nakti sokinet. Nuo 2 val. nakties uzmiegam kartu musu lovoje. Tiesa pasitaike pora nakteliu, kurias ismegojo, be retai tas buna verysad.gif
Atsakyti
Su saviskiu irgi nezinau ka daryti. Nakti kelis kartus atsibudineja, inkscia, zirzia, vartosi.Dien irgi prastai miega. Galbut pilvukas kaltas, bet kiek gi tas gali trukti? g.gif Duodu Linex kapsuliu, bet nematau pagerejimo. Tikekimes, kad dantys tongue.gif Isdygs ir tada visi ramiai issimiegosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi turėjom šią bėdą kokius du mėnesius kai tekdavo keltis per naktį apie dvidešimt kartų kad mažę nuramint ar apverst ant kito šono, net pasidarėm galvytės echoskopiją, buvom pas neurologą-sveinas vaikas g.gif Ir neurologė patarė pabandyt duoti žolines tabletytes Sedativ(po puse tab. du kartus dienoj tarp valgiu),ir nors nelabai įtikėtina, bet po dviejų savaičių mano lelės miegelis pasidarė panašus į miegą ir jau kokios trys savaitės kai man tenka keltis kokius du kartus per naktį thumbup.gif

Atsakyti
Pas mus tas pats doh.gif Jau kelias savaites naktimis būdinėjam blink.gif Jis miegodamas pradeda krutėti,judėti,niurzgėti,kartais ir rėkti.Duodu papą, užmiega ir po valandos vėl ta pati pasakėlė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilia @ 2005 12 09, 21:43)
Pas mus tas pats doh.gif Jau kelias savaites naktimis būdinėjam blink.gif Jis miegodamas pradeda krutėti,judėti,niurzgėti,kartais ir rėkti.Duodu papą, užmiega ir po valandos vėl ta pati pasakėlė g.gif

Mažoji nuo ketvirto mėnesio (kai pasigavo sloga) persikraustė į mūsų lovą, nes miegojo neramiai, vėliau imdavo verstis, ropoti ir keltis. Dabar migdau ant rankų arba ant papo, perkeliu į lovyte, pamiega pusvalanduką ir keliasi, tada vėl migdau, guldau į savo lovą, sėduosi šalia ir naršau po internetą. Rėžimas naktį toks - pamiega apie valandą, tada ima vartytis, kartais nurimsta pati, kartais reikia papo, bet apkloti visada. Rimtai prabusti nakti beveik nepasitaiko (per dešimt mėnesių buvo du kartai), aš pripratau, išsimiegu gerai, ryte tikrai neatsimenu, kiek kartų mažoji budinėjosi, o ir išmiega ji iš viso naktį apie dvylika valandų. Knygose skaičiau - tokio amžiaus vaikai pilni įspūdžių, dar dantys - ir miega prastokai. Ligų neieškojau, gydytoja sakė, kad tai normalu...
Žinoma, jeigu reiktų ją migdyti lovytėje - naktys būtų košmariškos ir vaikui ir mums su tėčiu, o dabar viskas OK, manau iki pusantrų metų viskas susitvarkys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tudla @ 2005 12 09, 11:02)
schmoll.gif Ką daryti jau nesugalvoju.Mano sūnui tuoj 9 mėn.Pradžioj miegodavo ramiau odabar blaškosi,vartosi,verke,nuspiria kaldrą,o be jos sušalą. Išbandžiau viską,sočią vakarienę arba priešingai tik pienelį ,jokio rezultato.kambarys išvėdintas,rūbai patogūs ir t.t.galvoju gal kietas čiužinukas [kokusų plaušų kita pusė grikių]gal reik įtiesti kad būtų minkščiau

va va ir manoji taip pat, pirmiau liuks miegojo, o dabar blaškytis pradėjo, tai aš lovytę į kitą vietą perstačiau, pačią mažają į kitą pusę paguldžiau ir nežinau ar tai sutapiumas biškutį ramiau pradėjo miegoti wub.gif , bet manau kad dantukai kalasi, o tu nebandei patepti dantenų su tepaliuku dygstant dantukams g.gif
Atsakyti
Ir mums ir mums tokio pat problemėlės. Negaliu skųsti, kad verkia ar labai jau neramus, bet naktį miega gerai iki 2 - 3 val., o paskui kas valandą. Tai aš jam arbatytės duodu, valandikę pamiega. Bandžiau pienelio duot, bet veltui unsure.gif
Tai gal ir mums dantukai neužilgo pasirodys bigsmile.gif Seniau miegodavo gerai. Porą ar vieną kart per naktį atsikeldavo pavalgyti ar arbatėlės atsigert. Tikimės, kad baigsis tie niurzgėjimai.
Atsakyti
Labas
Mano vaikas iki 6 mėn. iš vis diena miegojo tik puse valandos bet kai gydytoja padidino vitamino D tai dabar per diena jis išmiega 4 valandas. Tai aš iki 6 mėn. beveik kiekviena diena maudydavau su valerjonų, ramunelių nuoviru.
Nakti dabar irgi ne visada ramus bet bet kažkur skaičiau kad tokio amžiaus vaikai pradeda blogai miegoti nakti. doh.gif
bet kartais prabunda tris kartus per nakti kad pavalgyti ir nemažai suvalgo ir ką čia padarysi kiekviena karta reikia atspėt kodel jis nemiega verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksa: 13 gruodžio 2005 - 23:59