Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

QUOTE(dzeldze @ 2005 08 06, 07:21)
Braske, smagu, kad dar tokia mamyte atsirado, kurios kudikeliui niekas nepadejo, o lasiukai , buvo skirti butent tevams biggrin.gif , o ne nuo pilvuko.As abejoju ar buciau ryzusis antram ax.gif  jei pirmas toks butu klyksnys.

Jooo, po pirmo, as galvojau kad idealus skirtumas tarp vaiku 7 metai biggrin.gif (tiksliau po antro, nes pirmas kleckiukas gime negyvas), bet likimas viska patvarke savaip ir aciu jam smile.gif .
Atsakyti
Tai va, nukrypom nuo temos, tai kaip ten ar dar temos autores leliukas vis kankina ja savo vakariniais dainavimais?
Dar manau, kad reksniai vaiukuciai buna temperamentingesnio charakterio, gal kai uzaugs bus tyleniai biggrin.gif ?Cia man taip mano mama paporino.Sake brolis buvo reksnys, uzaugo tylenis, o as atvirksciai gathering.gif
Atsakyti
Dzeldze, duok diev, kad mano vaikio dabartinis temperamentas pasikeistu i ramesni... rektu tik paziuret, kaip jis valgo- rankom diriguoja, burna i sonus lakioja, galva kartu su burnyte vos skuba sukiotis, o kai privalgo ir daugiau netelpa, tai istiesia rankas i virsu ir cypauja, kad kelciau i virsu, nes jau viskas i virsu isleks... biggrin.gif Dabar jau radau kita sedejimo vieta- ant sofos prie lango... ten jis uzsiziuri i sviesa ir ramiau truputi traukia... mirksiukas.gif

Dar kad i tema pataikyciau- vakar apturejau ramu vakareli! Visa diena beveik vaikis snaude arba uzsiiminejo pats savim, o vakare visai neverke, bet issibezdejom kartu ant komodos üasimankste... nors nemiegojo iki 1val nakties. Bet man jau ramybe buvo, nes ir namie viena buvau! tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
o mums vakariniai klyksmai prasidėjo tik dabar, prieš kelias dienas.
Žinoma, buvo ir pilvo skausmeliai pirmuosius mėnesius.

O dabar kažkur nuo 19val iki 22val verkia beveik be perstojo, sunkaiai nuraminam. Šiandien įkišom Viburkolio žvakutę, tai šiek tiek lengviau.
Atsakyti
QUOTE(dzeldze @ 2005 08 07, 11:15)
Tai va, nukrypom nuo temos, tai kaip ten ar dar temos autores leliukas vis kankina ja savo vakariniais dainavimais?
Dar manau, kad reksniai vaiukuciai buna temperamentingesnio charakterio, gal kai uzaugs bus tyleniai biggrin.gif ?Cia man taip mano mama paporino.Sake brolis buvo reksnys, uzaugo tylenis, o as atvirksciai  gathering.gif

na , autores leliukas tai nesuprasi ,- tikras dvynys , viena diena toks , kita kitoks... Pavyzdziui vakar , nei lasiuku daviau , nei as metu geriau... O vaikas ramus buvo , nors prie sirdies dek! Vakar gi buvom grybaut , biski vaikis miske pabuvo , masinoj gristant namo miegojo. Ir seip visa diena miegojo... Tai kai grizom , mieganti ismaudem biggrin.gif , biski pienelio patrauke ir vel uzmigo. Jau galvojau nakti dainuos. Bet ne!!! Dar 2 val pavalge , o po to 7 kelesi pamperso keisti... Ir viskas. Tai jau siandien lauksiu dainu...
O lasiukai tai turbut tikrai yra skirti tevams , na , gal truputi ir vaikams , - nes labai jau skanus mirksiukas.gif ...
Dar atradau viena buda vaika nuramint , - jei neramus vakare ir nevalgo , ir zirzia , ir paverkia , tai susuku i silta pleda , net ant galvytes uzdedu ir pavezinu 5 min vezime , tai vaikas ir nuluzta tongue.gif
Atsakyti
Aurea, matai ka misko oras daro, gamta motinele thumbup.gif Taigi isvada: norint, kad tavo pupsis maziau rektu, reikia ji migdyt balkone biggrin.gif arba kasdien vest i gribaut, o po to supt masinoj (maniskis visa kelia knarke is LT i Vokietija, juk supa, kelesi tik valgyt ir vel lusdavo).
As savo dukra irgi stipriai i pleduka suvyniodavau, pasupdavau(gal ji mamos pilva prisimindavo) tuoj pat uzsnusdavo ir taip dariau, kol pakeliau, po to tete vyniojo...tik jau i pleda netilpdavo tai ant keliu supamam foteli pasiguldes supdavo.Jeigu padeda puiku thumbup.gif .Bet mazius, budavo suvynioju, tai dar labiau klykia, net melynas...jezau jezau...ka as iskenciau.O vat, siandien zaide ant grindu patiesto kilimelio....tik ziuriu, guli pusiau ant pliku grindu,ant soniuko ir nejuda....dirst, o jis , kad pucia i usa thumbup.gif , vat jums ir reksnys wub.gif
Atsakyti
O mano maziukui diegliai prasidejo 2,5sav. Dziaugiuosi, kad ti ne istisai rekia. Kitu atveju, bijau, kad kantrybes neuztektu verysad.gif Tik keistas dalykas, tie diegliai jam uzeina vis skirtingu paros metu, kartais tai buna kelis ilgus vakarus, kartais pavakareje, o siandien visa diena buvo baisiai neramus. Gaila, kad tik padet negali niekuo. Espumisan lasiukai nepadeda, Pankolio arbatos negeria, o visi kiti veiksmai (supavimas, pilvuko masazas ir t.t.) tik savo sazinei nuraminti. Tikiuosi, kaip nors istversime rolleyes.gif
Atsakyti
Maiškis nuo 1 mėn irgi baisingai rėkia vakarais. cry.gif Kažkuri rašė, kad tai gali būti dėl stafilokoko. Gal kuri žinot kokie kiti šios ligos simptomai.Tiesa maniškis jau koki puse mėnesio labai skystai kakoja. Gydytoja liepė duoti Linex. Girdžiau 10 dienų, bet nepadėjo.
Atsakyti
Musu maziui 2 savaites. Pravirksta miegodamas retai bet uztat mus kamuoja kita bedele. Miegodamas jis krupcioja. Atrodo viskas ramu grazu ir kad suspurdes lyg ko issigandes ir toliau ramybe. Gal kas esat ir su tuom susidure? Kas tai galetu buti? Gal tai pasekmes nuo to kad budama nescia ziuredavau siaubo filmus ir pati krupciodavau?
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2005 09 28, 13:32)
Musu maziui 2 savaites. Pravirksta miegodamas retai bet uztat mus kamuoja kita bedele. Miegodamas jis krupcioja. Atrodo viskas ramu grazu ir kad suspurdes lyg ko issigandes ir toliau ramybe. Gal kas esat ir su tuom susidure? Kas tai galetu buti? Gal tai pasekmes nuo to kad budama nescia ziuredavau siaubo filmus ir pati krupciodavau?

Mano irgi krupčiojo kokį mėnesį ar pusantro, bet dabar nustojo.
Atsakyti
mus si bedele irgi aplanke, bet aciu dievuliui tik dienos miego metu. pravirksta tai mes su vyru tsh tshhhhhhhhhhhh ir daziausiai padeda. kartais ir pasryciais pakukcioja..
Atsakyti
O mano vaikutis steni ir taip stipriai kas kokias 2 minutes, net stipriai israusta. Ir tikrai ne todel kad tustintusi. Del to stenejimo net prabunda visalaik, zodziu jai issimiegot be sansu. Bijau kad jai gali ka nors skaudeti sad.gif
Atsakyti