QUOTE(Linnuxx @ 2008 10 29, 21:27)
Baigiu irgi nuprotėt, tai linkiu mums visoms kantrybės, sveikatos, stiprybės ir kuo ramesnio miegelio mūsų mažyliams
pazystamas posakis mano gyvenime buvo "baigiu nuproteti". Pirmasis vaikas nuo pat gimimo keldavosi kas valanda, atrodydavo kad 5 minutes miega valanda zirzia, kaimynai gailedavo jau manes,sako girdim kaip tu per naktis niuniuoji ir niuniuoji . Kartais budavo ,kad diena vyrui skambindavau ir sakydavau "gryzk,arba as uz save jau neatsakau", gal ziaurokai skamba ,bet man jau kojos linkdavo ir akyse tempdavo nuo nemiegojimo. O ko vaikiukas nemiegodavo neaisku, toks vaizdas ,kad is iprocio. Po 1 m 8 men gime antrasis sunus ,jis iki puses metu ismiegodavo visa nakti, maniau dievas manes pasigailejo (nes pirmasis taip ir tebesikeldavo naktimis), taciau prisigyrus visiems,kad bent vienas vaikas miega,viskas pasikeite. Pradejo dainuoti ir mazasis. Tai budavo vienas pabunda speju nuraminti,jau kitas prabunda ir taip visa nakti ir kiekviena nakti. Didziojo lova is mano puses buvo tai prie jo keldavausi, mazojo prie vyro lovos sono,jis prie jo keldavosi, gerai kad MB dar padedavo,nors jam paciam i darba reikdavo keltis.Buvo tokiu naktu kai bruksniavau prabudimus (gal juokinga,bet idomumo delei) tai per nakti atsibudo vaikiukai 13 kartu. Didysis kai prabusdavo tai sapaliojo jau nesamones (kai kalbejo jau) pvz. noriu rengtis ,noriu i lauka ar kazka panasaus.... 3 val nakties, ramink kaip nori zyzia ir viskas.
Na ir va sitaip mes isvargom su didziuoju kol jam suejo 3 su puse metu kazkur panasiai, o maziukui dabar jau virs 3 metu tai va jis nesenai pradejo ismiegoti visa nakti, nors buna dar visko aisku, bet as jauciu kad issimiegu.
P.S.Beje blogiausiai vaikai miegodavo per menulio pilnati, tada budavo kosmariskos naktys. Dabar ziuriu jau ir menulis nelabai besuveikia
Jums mamytes linkiu,kad viskas greitai baigtusi ir maziukai leistu jums pailseti