Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

Mano pupiui patinka tranki-garsi muzika, tai kai nebesusigalvoju ką daryti, tai ir naktį paklausom, nes kitaip neliulina biggrin.gif
PS. Šiaip vaikučiams iki 15 min leidžiama verkti, nes po 15 min jau nebegerai ax.gif
Atsakyti
Auga dukra, nuo men iki 9 miegojo visa nakti neprabusdama, o uztat paskui kad prasidejo! Kartais net kas pusvalandi-nebemaitinau, tai igrusdavau buteliuka ir taip per nakti igerdavo litra pieno schmoll.gif
Prabudimai retejo, kol 2 metuku sulaukem. Dabar(3 metai) kartais prabunda, jei i tualeta nori, ar atsigerti(bent pati taip sako ax.gif
Beje, Ferberio metoda isbande vyras, kai buvau isvykusi- mat neapsikente migdyti po 2 val- suveike kaip reikiant! biggrin.gif Tik prabudimams tai negelbejo, nes sazine neleido kankint vaiko, o tuo paciu viso namo keimynu...
Tikejaus,kad sunus bus ramesnis- bet kur tau! Nuo 7 men pradejo keltis 2-3 kartus per nakti ir neuzmiega, kol negauna kruties doh.gif
O dabar is viso kosmaras- kas 2 -3 val!!!! Jauciu, tuoj isprotesiu....Atsistoja lovyteje, mato kad su juo niekas nezaidzia, ir zirzia, kol nepamaitini. Glostymai, raminimai nepadeda.Uzmiega tik maitinamas. O su ciulptuku, jei ka, tai miega visa nakti(baisu, bet kitaip nepavyksta Ir diena valgyt duodu tiek, kiek nori, ir koses ir mesos su darzovemis ir jogurto, nors cia kazkas apie per maza maisto kaloringuma snekejo. Dienos miegas irgi retai trunka ilgiau nei 0,5val nepamigdziu darkart.. schmoll.gif
Zodziu, nusiteikiau, kad teks vargt. Bent jau i darba ilgeliau gali neiti- nereikia begt nakti nemiegojusiai kaip su pirmagime mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,o mano dukrytė iki 3 mėnesių rėkdavo nuo 19 iki 23 valandos blink.gif ,galvojau nuprotėsiu,bet ateidavo 23 valanda,ir ji nurimdavo,kaip niekur nieko blink.gif ,net baisu tuos laikus prisiminti,su siaubu laukdavom tos 19 valandos unsure.gif ,niekas nepadejo,nei lašiukai,nei nešiojimai,kai suėjo 3 mėnesiai baigėsi visi klykimai thumbup.gif
Atsakyti
ir mes tuos riksmus isgyvenom, nors vakariniai riksmai praejo, bet pilvuka ir toliau mum pucia doh.gif , bet po kiekvieno maitinimo padarau masaziuka ir kai uzeina diegliukai sulenkiam kojytes, kad dujos legviau iseitu. lauksiu tu 3 menesiu, nebedaug liko, gal ir mum viskas praeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2008 10 07, 04:33)
Mamytes, einu is proto.  verysad.gif Mano maze iki 3 men atsibusdavo pavalgyti 2 kartus per nakti. Galvojau, viskas normalu, visai neblogai. Nuo 3 men prasidejo daznesni atsibudimai, gal po 4 kartus per nakti. O va nuo 5 men prasidejo atsibudinejimas praktiskai kas valanda, kartais kas dvi. Taigi man miegoti kaip ir nera laiko, esu visiska zombe. Dar butu nieko, jei galeciau su vaiku namie sedeti ir dienom nusnusti, bet as turiu dirbti, taip kad diena turiu buti zvali ir darbinga.  schmoll.gif
Ka manote, ar cia tokia faze, ar buna taip vaikams, ar praeis gal greitai.
As pati maitinu  smile.gif tai atsibudusia pazindau ir ji toliau miega. Bet kai kurie zmones sako, kad jau cia vaiko ipratimas o ne isalkimas, kad taip daznai atsibudineja.  g.gif Ir atseit sako reikia jau vaika atpratinti. Ar cia tiesa, ar tiesiog leisti vaikui paciam kaip reikia taip atsibudineti ar neatsibudineti? Kol stogas nuvaziuos tol maitinti?  doh.gif

Pabandyk nakciai klijuku ar misinuku pamaitinti ir iskarto issiaiskinsi ar tai ipratimas ar tiesiog vaikutis tikrai neprivalgo.....
Atsakyti
Pas mane ta pati situacija, kad valanda kas dvi prabunda, tipo alkana, misinuka neima ar zaidimo forma isgeria koki 60ml, nors mums jau 6men, sesute sako jau turi ismiegoti leisk paverk duok arbateles, ipratinai per daug, bet vaikelis asmenybe, ne knyga kad turi aukti pagal instrukcijas kiekvienas vaikas individualus, as taip pat pavargau, kartais net sakau uz ka man taip?Kodel? bet poto supranti kad cia tik laikina, dar pusmetis ir viskas susitvarkys, as jau priimu taip kaip laikina darba lotuliukas.gif , nors kartais ir labai sunku buna... Bet praeis tas laikotarpis ir uzsimirs... Nes kaip buvo su pirmuoju (pries 8 m nelabai pamenu kaip daznai keldavausi lotuliukas.gif ) Oi kantrybes mamytes...
Atsakyti
ziuriu kad daugeliui buna tie vakariniai riksmai, mus ir kamuoja, tikiuosi neuzilgo praeis ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 3 su puse men. Maitinu tik savo pienuku.Iki siol ramiai ismiegodavo nuo 22 iki 6 val, o dabar kazkas pasidare - keliasi nakti kas 2 val doh.gif Nei soskes, nei buteliuko neima, rekia kol gauna valgyt verysad.gif Juk dantukai taip anksti negali buti. Pienuko lygtais uztenka. Nesuprantu kas jai darosi... verysad.gif
Atsakyti
Baigiu irgi nuprotėt, tai linkiu mums visoms kantrybės, sveikatos, stiprybės ir kuo ramesnio miegelio mūsų mažyliams wub.gif
Atsakyti
Mūsų situacija tokia pati, tik mums jau beveik 7 mėn. Bijau prisikalbet bet jau kokios 3 naktys, keliasi tik 2 kartus pavalgt ir vėl miega, nors kai buvo 3 mėn per naktį kėlėsi 1-ą kart. Sakau, gal čia toks laikotarpis, gal reik tiesiog išlaukt. Kantrybės! 4u.gif

QUOTE(eglytelyte @ 2008 10 29, 18:48)
Mano dukrytei 3 su puse men. Maitinu tik savo pienuku.Iki siol ramiai ismiegodavo nuo 22 iki 6 val, o dabar kazkas pasidare - keliasi nakti kas 2 val  doh.gif Nei soskes, nei buteliuko neima, rekia kol gauna valgyt  verysad.gif Juk dantukai taip anksti negali buti. Pienuko lygtais uztenka. Nesuprantu kas jai darosi...  verysad.gif

Atsakyti
Mes irgi taip vargom, galėjom laikrodį nustatinėt nuo 19 iki 22 val iki raudonumo su ašarom didžiausiom ( nors turėtų nebūt tų ašarų..), padėdavo tik bėgantis vanduo, tai sedėdavom prie paleisto krano ir fenas, bet tas labai degindavo orą. Dar ir dabar atsimenu ta vakarą, kai laukiau kada prasidės klyksmas, o jo nebuvo...nuostabus jausmas smile.gif Buvo gal 2,5 mėn...O mamos maistas, mano atveju, buvo nieko dėtas. Buvo dienų kai gėriau tik vandenį, vistiek vienodai klykė, valgiau tik kruopas irgi taip pat klykė, valgiau kepsnius, taip pat klykė...Tiesiog jautrus pilvelis buvo ir tiek...reik išlaukt
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2008 10 06, 19:33)
Mamytes, einu is proto.  verysad.gif Mano maze iki 3 men atsibusdavo pavalgyti 2 kartus per nakti. Galvojau, viskas normalu, visai neblogai. Nuo 3 men prasidejo daznesni atsibudimai, gal po 4 kartus per nakti. O va nuo 5 men prasidejo atsibudinejimas praktiskai kas valanda, kartais kas dvi. Taigi man miegoti kaip ir nera laiko, esu visiska zombe. Dar butu nieko, jei galeciau su vaiku namie sedeti ir dienom nusnusti, bet as turiu dirbti, taip kad diena turiu buti zvali ir darbinga.  schmoll.gif
Ka manote, ar cia tokia faze, ar buna taip vaikams, ar praeis gal greitai.
As pati maitinu  smile.gif tai atsibudusia pazindau ir ji toliau miega. Bet kai kurie zmones sako, kad jau cia vaiko ipratimas o ne isalkimas, kad taip daznai atsibudineja.  g.gif Ir atseit sako reikia jau vaika atpratinti. Ar cia tiesa, ar tiesiog leisti vaikui paciam kaip reikia taip atsibudineti ar neatsibudineti? Kol stogas nuvaziuos tol maitinti?  doh.gif

Uzjauciu 4u.gif Mums jau 10 menuo eina, bet naktimis nemiegam schmoll.gif Prabudineja kas valanda kas dvi ir vartosi, sedasi, verkia. Duodu kruti, tada uzmiega. Naudojam ir soske, tai kai kuriuos kartus ir ji padeda.
Vis ruosiuosi imtis drastisku priemoniu ir nustoti duoti kruti ir leisti issiverkti, bet vis saves pagailiu ir dukros vyresneles su vyru, tai atidedineju, bet reikes prisiruosti, nes jau ir sonus skauda nuo miegojimo nepasijudinant doh.gif Su vyresnele tris naktis pamenu kankinausi,kol atpratinau nuo naktiniu uzkandziavimu ir kol ji pradejo ramiai issimiegoti per nakti.
Atsakyti