QUOTE(jjurgius @ 2008 04 03, 14:11)
aš kažkaip vistiek esu įsitikinusi, kad tiems vaikiukams kažką skauda
tik neaišku ką. Nors mūsų gydytoja sakė, kad čia turbūt charakteris....
O dabar kiekviena diena negaliu atsižiurėti ir atsidžiaugti savo mažium koks ramus ir laimingas yra, ir visai nerėkia, tik pazyzia kai nori miegiuko ar valgyti
ir šianakt vieną sykį nubudo ir trankė čiulptuka į lovytės kraštą ir bandė apsaugas nuplėšti... labai jau jam linksma buvo, o kita karta tai jau apsivertė ant pilvo ir pasikėles ant ranku draugų ieškojo
kai neskauda nieko vaikiukui, tai ir gyvenimas kiktoks atrodo, ir saulė ryškiau šviečia, nors ir nematyti per langa jos visai
Zinok pritariu
Vajezau mielosios, kaip as jus suprantu ir uzjauciu
Metus laiko nezinojau kas yra normalus miegas ar siaip poilsis
Ir niekas nesuprato - mazdaug 'nu bet tai visi vaikai nemiega...arba nu negi taip jau ir neissimiegi..." o kad as po 3 valandas miegodavau kas nakti...kai prisimenu tai siurpas nupurto...Mazoji tupedavo ant ranku istisai ...
Pirma karta visa nakti ismiegojau kai jai buvo metukai - atsibudau ir pasijutau kaip pabuvus sanatorijoj
Manau, kad zirze ir nerami buvo del pilvelio...+ savo pridejo alergija ...isaugom
Papildyta:
QUOTE(2sielos @ 2008 08 29, 20:33)
sveikos. noriu pasitarti, gal jus man kokiu minteliu mestelsit del mano kudikelio.. tai gi, na, situacija nera labai prasta, taciau jau nuo trecio menesio pajutau, ka reiskia auginti vaikeli ir kuo toliau tuo labiau jauciu.. mazylis pasidare irzlus, neramus, dienomis gana mazai miega, zaidziame kartu kaip tik imanoma: ir su muzikine karusele, ir supamoje keduteje, ir su zaisliukais, ir nesiojam, ir skraidinam, ir sokam ir t.t. atiduodu visa save 100%, pavargstu, bet visada galvoju, kad mano sis vargas prilygs akimirksniui turint omenyje vaiko augimo raida.. na toks, mazytis ir tikiuosi, zyzliukas, jis tik laikinai.. nakti galiu sakyti miega puikiai, panasiai nuo 22.30-6.30 su vienu dazniausiai atsikelimu pavalgyti ir vel miegoti.. na, o diena, kaip minejau, gana prastai, kartais ismiega 3 val; kartais vos pusvalandi. lankome mes visa seimyna kudikiu baseina, kur pratinames prie vandenuko, nors ir baiksciai, bet rezultatas jauciasi, bent jau ramumo atzvilgiu; gryzes is baseino, visuomet ismiega 12val nakti. tad pagrindine problema yra, jog uzmiega sunus tik ant ranku ir ant mano, supuojant, be to, labai jau jis dievina buti supuojamas ir nesiojamas; beje, dar viena bedele ta, jog labai sunkiai issiskiria su manimi ir sunkiai pasilieka su tete. vakarais vaikstau i kalbos kursus, tad neretai tenka gryzti jiems neipusejus, nes vaikelis klykia, kaip kazkas anksciau minejo iki uzdusimo ir tetei niekaip neimanoma nuraminti; o tai yra taip blogai, nes per diena jau nuo demesio sunui issenku, o ir vakare dar neimanoma mane pavaduoti, nes sunui mama neisskiriama. gal jums taip buvo? na nera, taip blogai, bet jauciu, kad jegos senka, namu ruosos darbu jau nebedarau: tiesiog neturiu nei upo, nei jegu, nei daznai turint laisva minute ramybes norisi tik sedeti ir ramiai megautis ta sventa minute... su vyru svarstome ivairius variantus, kodel sunus taip prisirises prie mamos ir tks neramiukas pastaruoju metu. na, as ypac kantri ir atsidavusi, tad ir ant blakstienu pasiruosusi stoveti, bet norisi ir jusu nuomones isklausyti bei sulaukti patarimu. tikiuosi, mano paini rasliava, leis jums suvokti ka cia norejau issakyti.. dekui jums uz isklausyma
Mano galva viskas cia ok...Tikrai patikek uzjauciu tave ir suprantu, nes praejau ta pati
Budavo tetis sakydavo "Vaikas manes nemyli, as jam nereikalingas" ir t.t. ir pan...
Niekas nepadedavo - vos tik apsiziuredavo pupa, kad manes nera, prasidedavo sirena - aaaaaauaaauauauuaaaaa !!!!!!!!!! ir psio... Jokie raminimai, zaidimai ir pan negelbedavo - rekdavo, kukciodavo ir vel rekdavo.... kol grizdavau, o tada tik sast man antranku ir mirksi kaip niekur nieko
Zinok, kaip siandien atmenu, sakydavau vyrui, kad gyvenimas be vaiko buvo daug laimingesnis. Tuoj mane cia apmetys kokia supermama pomidorais...
Bet nemiegojimas ir nuovargis paverte mane visai kitu zmogum...Is linksmos savim pasitikincios moteriskes buvau virtusi zombiu
Neliudekit ir nepasiduokit
Saunuoliai kad vedat i baseina
Stenkites but kuo daugiau lauke, pati gal pagerk kokius zoleliu raminamuosius. Jei tik ner jokiu fiziniu negalavimu isaugsit ir neprisiminsit. Man buvo sunkiausia iki metuku. Po truputi vaikelis darysis vis savarankiskesnis ir pats sugalvos ka ir kaip zaisti, piesti, lipdyti, draskyti ir t.t.