Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

QUOTE(mylimuke @ 2008 04 02, 20:12)
Dievo nebijau, nes juo netikiu. O piktų žodžių iš mano pusės nebuvo, pati saugok galvą nuo bumerango  mirksiukas.gif

Jeigu vaikai klykia iki pamėlynavimo, putų ir traukulių, tai čia joks ne neramumas, pas gydytojus vežt reikia, ir ne šundaktarius, o ištirt nuo A iki Z. Na, bet jei jums geriau guostis, kad "neramus vaikas, gal kada išaugs.." tai ką gi  doh.gif

Cha doh.gif kazkaip provokavimu ir kirsinimu kvepia g.gif
Bet jeigu jau klykiantis vaikas musu is kantrybes neisveda, tai ir sitie "pamokymai" manau kaip nuo zasies vanduo mirksiukas.gif Beje ne tik vaikai isauga, bet ir mamytes kai kurios.... mirksiukas.gif nuo noro mokyti kitus mirksiukas.gif

Aciu kitoms mamytems uz paaiskinimus del tyrimo ir kitu pozymiu. Visgi jei trys daktarai ( ir privatus, ir su didele patirtimi, ir sunimi net nedvokia tongue.gif )sako, kad palaukti, tai luktersim dar kelias savaites. Kitu atveju taip ir uzsifobint iki isprotejimo galima unsure.gif Jei tai diegliai pilvuko, kas musu atveju labiausiai atrodo, tai tuoj turetu praeiti smile.gif Jei nepraeis - varysim echoskopuotis ir mes,
Ausrine2, parasyk, kaip jums seksis ta echoskopija ir rezultatai ax.gif
Ramybes jums, mielosios lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi nesuprantu, kodel reikia listi i temas, kurios neaktualios ir kirsinti zmones... Juk to nepatyrusiu zmoniu ir patarimai menkaverciai...
O mamytes, auginancios "neramiukus" supranta viena kita ir be dideliu irodinejimu. Tam sita tema ir uzvesta, kad gauti patarimu ar pasiguosti viena kitai, o ne gincytis su kazkuo. Neuzkibkim ant to kabliuko ir nepaverskim sios temos musio lauku, kaip kad teko susidurti kitose temose (pvz. zindymo)...
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
perskaiciau apie Jusu vaikucius doh.gif koks siaubas kokiu vaiku su siaubingu charakteriu. Kantrybes mamytes ir sekmes unsure.gif
Atsakyti
aš kažkaip vistiek esu įsitikinusi, kad tiems vaikiukams kažką skauda verysad.gif tik neaišku ką. Nors mūsų gydytoja sakė, kad čia turbūt charakteris....
O dabar kiekviena diena negaliu atsižiurėti ir atsidžiaugti savo mažium koks ramus ir laimingas yra, ir visai nerėkia, tik pazyzia kai nori miegiuko ar valgyti biggrin.gif
ir šianakt vieną sykį nubudo ir trankė čiulptuka į lovytės kraštą ir bandė apsaugas nuplėšti... labai jau jam linksma buvo, o kita karta tai jau apsivertė ant pilvo ir pasikėles ant ranku draugų ieškojo smile.gif
kai neskauda nieko vaikiukui, tai ir gyvenimas kiktoks atrodo, ir saulė ryškiau šviečia, nors ir nematyti per langa jos visai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgius @ 2008 04 03, 13:11)
aš kažkaip vistiek esu įsitikinusi, kad tiems vaikiukams kažką skauda  verysad.gif  tik neaišku ką. Nors mūsų gydytoja sakė, kad čia turbūt charakteris....
O dabar kiekviena diena negaliu atsižiurėti ir atsidžiaugti savo mažium koks ramus ir laimingas yra, ir visai nerėkia, tik pazyzia kai nori miegiuko ar valgyti  biggrin.gif
ir šianakt vieną sykį nubudo ir trankė čiulptuka į lovytės kraštą ir bandė apsaugas nuplėšti... labai jau jam linksma buvo, o kita karta tai jau apsivertė ant pilvo ir pasikėles ant ranku draugų ieškojo  smile.gif
kai neskauda nieko vaikiukui, tai ir gyvenimas kiktoks atrodo, ir saulė ryškiau šviečia, nors ir nematyti per langa jos visai  tongue.gif

Nu maniskis, jau kaip rasiau, tai nerekia, bet kuiciasi ir nemiega kiaura nakti. Bandem gerti neurologes skirtus vaistukus, bet nuo ju tik tapo irzlesnis, piktesnis, is viso dingo sypsena, o naktim vis tiek nemiegojo...
Atsakyti
nu mes daugumą naktų irgi taip, bet pasaruoju metu kažkokie stebuklai vyksta. patys pasimete. ir nezinom ar čia džiaugtis.... o gal vel viskas stos i senas vėžias, nes jau taip gruodžio mėn. buvo, tris savaites ramiai gyvenom ir vėl viskas iš naujo.
Atsakyti
to makare
aha parasysiu kaip sekes.
Atsakyti
Yra pirkti aliejukas kri reikia pilti i vonyte kai maudotes,pabandykite gal nors nakti geriau miegos mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 04 05, 16:10)
Yra pirkti aliejukas kri reikia pilti i vonyte kai maudotes,pabandykite gal nors nakti geriau miegos mirksiukas.gif .

man asmeniskai labai ramindavo ir nakty ilgiau miegodavo kai istepdavau kuneli Avent firmos Magic raminamuoju kremuku arba Jonhson losijonu,levandu smile.gif sekmes!
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 03 31, 14:49)
Dirglesni kūdikiai būna, jeigu  per  nestuke.gif  mamytės daugiau nervavosi, stresavo, gal dirbo, pavargdavo. Tas pats ir po gimdymo- visos neigiamos emocijos persiduoda kūdikiui. Galbut ir užburtas ratas gaunasi? Jūs nervinatės, kad kūdikiai neramūs, jie tai jaučia ir zirzia dar labiau? g.gif
Užjaučiu  doh.gif  Galiu tik stiprybės palinkėt  mirksiukas.gif

oi nebutinai.as esu ziauriai nervinga,vyrui i atlapus del kiekvienos smulkmenos kibau nescia budama,ir isteriju buvo.O vaikas palyginus su cia besiguodzianciu mamyciu ramiakas-naktimis nebevalgo nuo 2 sav amziaus,sugeba pabuti vienas,pazaisti.Kartais net namus speju apsikuopti.Bet kai buvo vienu metu uzeje nervukai nuo dantu,tai maudem neuro3 arbatoje.kazkiek padeda ax.gif
Stiprybes jum mamytes 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. Būtinai bandysim smile.gif
Atsakyti